Nisanlim bazen beni cildirtmayi basariyor

bence de düzelmez canım, sinirili insandan ben kaçarım hep.Ama karakteri güzelmiş, iyi bir insan anladığım kadarıyla 3 senede tanımışsınızdır.Ama ne bileyim sinir işi sakat.bir de kafasındaki evde oturup çocuk bakan kadın profili bana hoş gelmedi ama o konuya girmicem :)olduğu gibi kabul edeceksin, kimse dört dörtlük değil, onun zayıf noktası da öfkesi demek ki.

Bazı seyler evlenmeden önce dokunmaz insana iyi taraflarını görür insan ama evlenince o dokunmayan şey Kocaman olur.. Benim tavsiyem daha detaylı inceleyin daha ince eleyin iyi taraflarına bakıp yorumlamayın..

Erken yaşta fazla sorumluluk ağır gelmiş gibi.. öfke birikmiş belki de.. sizin calismanizi istememesi olmaz ama.. bunu konuşun.. sadece para için calismiyor insanlar.. mesleğiniz varsa bunu yapmak isteyebilirsiniz.. çocuğunuz olunca ara verirsiniz vs o başka..

Bi kusuru var öfke eh o kadar olsun demeyin.. öfke bin tane kusur doğurur yaş ilerledikce.. yardım almayi düşünmez mi

Calisayim diyorum hayir, gerek yok ki benim kazandigim yeter de artar diyor, oyle gormus annesinden. Onun icin kadin evde oturur evinin isini gorur, cocuguna bakar.
Ben o kadar da sukurluk bi adam oldugunu dusunmuyorum... Kadinin evde oturup cocuk bakmasi, calismak icin izin istemesi baskici bi ataerkil dayatmasi.

Evet dediginiz gibi zayif noktasi da ofkesi.
Evde oturan kadin konusuna gelince, iste belki de benden bu zamana kadar istedigi nadir seylerden biri. Bende erken anne olmak istedigim icin, kabulum. Ama evden ders verecegim insallah :)

Ben o kadar da sukurluk bi adam oldugunu dusunmuyorum... Kadinin evde oturup cocuk bakmasi, calismak icin izin istemesi baskici bi ataerkil dayatmasi.

Iste kimisine sukurluk, kimisine aman allah korusun. Degisir kisiden kisiye.
Acikcasi evde oturma meselesi benimde hosuma gitmiyor ancak, erken anne olmak istedigimden kabulum. Ama evde ozel ders verecegim insallah evlendigimiz ilk aydan itibaren

Iste kimisine sukurluk, kimisine aman allah korusun. Degisir kisiden kisiye.
Acikcasi evde oturma meselesi benimde hosuma gitmiyor ancak, erken anne olmak istedigimden kabulum. Ama evde ozel ders verecegim insallah evlendigimiz ilk aydan itibaren
Hayirlisi olsun, insallah hep mutlu olursunuz.

Bi kusuru var öfke eh o kadar olsun demeyin.. öfke bin tane kusur doğurur yaş ilerledikce.. yardım almayi düşünmez mi

Bana karsi bir seyi olsa kesinlikle yardim almasini isterdim ama zamanla ben yardimci olup bunu yenmesini saglamak istiyorum insallah, bir degisme olmazsa ya da ilerleme olursa yardim alir

Hani bisey soylersinde pesinden ama gelir. Ama' dan oncesi bi ifade etmez ya, aynen oyle olmus iste. Bu kadar iyiligini ortuyo bence kufur etmesi. Ne olursa olsun kime ederse etsin kufur eden adam en itici erkek profillerinden biridir benim icin. Sinirlendigindede agzindan cikani kulagi duyacak bu kadar basit.

Evlilik zor iş yine sinirli olduğunda ruh sağlık doktoruna yollamalısın
maddi olarak ona bağımlı olacaksın yarın birgün bütün maddi yük onun sırtında olunca
sinirini sana ve çocuğuna kusacak pek mutlu bir tablı göremiyorum böyle,böyle nefret edeceksin ondan sevgi geçici karekter kalıcı

Beni anlayan biri sukurler olsun :)
Evet demek istedigim buydu, erken yasta yuk agir geldi zamanla ofke birikti.
Ben erken anne olmak istedigim icin calismamaya kabulum ama evden ozel ders verecegim evlendigimiz ilk aydan itibaren :)

Ben henüz aranızda bir resmiyet yokken yaptığı yardımları hoş karşılamadım o donem keske siz calissaydiniz. Olumsuz bir durumda ayaklarinizin ustunde durabileceginizi gormus olurdu boylece.ama tabi çeken bilir o yüzden birsey diyemiyorum.

Sorunu cozumsuz görmedim ama. Bence çözülebilir.

E peki ilerde evlenip çocuk yaptınız diyelim. Bu çocuğun yanında da sürekli küfür hakaret bunları duyarak büyüyen bir çocuk. Nasıl bir psikolojiye sahip olacak. Büyüdüğünde o da bişeylere sinirlenip sürekli hakaret küfür etmeye başlayacak. Yeri gelecek size sinirlenecek. Çocuğu geçtim babası da yıllar içinde olacak bir şeyler ve size sinirlenecek. O küfürler hakaretler size yönelince ne yapacaksınız. Biraz kötü yazmış olabilirim ancak en sevmediğim insan tiplerinden biridir. Küfür eden çocuklar yetiştirirler çünkü. Cinsiyetçi küfürlerini herkese savurmayı saçma sapan bişeye sinirlendi diye kendine hak gören insanlar yaratırlar.

Ortak bir psikolog arkadasimiz var, zaman zaman onunla konusuyor rahatliyor. Ben de elimden geleni yapiyorum, zamanla duzelme olmazsa ya da ilerlerse belli uygulamalar yapilir tabii, tesekkur ederim :)

Saçımın teli yere düşse kaldırır bugün bu lafı ikinci kez duyuyorum nedense çok abartı geliyor bana neyse nişanlında parayı ben kazanırım işine gelirse havaları var evlenince bayağı uğraşıcak gibisin

Annem kalp hastasi oldugu icin 7/24 onunla olmam gereken bir donemden gectigimiz icin calisamadim, evet ceken bilir. Evlenince de ozek ders verecegim evden.
Evet psikolog bir arkadasimiz var bazen onunla konusur bazen ben yardimci olurum, zamanla gececek gibi.

Baba gibi davranmasi suan hosunuza gidiyor ama bir gun gelecek ve bundan inanılmaz zarar göreceksiniz. Ben bunu bilir bunu soylerim. Hayatinizdaki insanlarin rollerini karistirmayin, karistirmalarina izin vermeyin.

Tanimadiginiz insanlar hakkinda bu sekilde yorum yapmak guzel degil bence, tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…