- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Ben o kadar da sukurluk bi adam oldugunu dusunmuyorum... Kadinin evde oturup cocuk bakmasi, calismak icin izin istemesi baskici bi ataerkil dayatmasi.Calisayim diyorum hayir, gerek yok ki benim kazandigim yeter de artar diyor, oyle gormus annesinden. Onun icin kadin evde oturur evinin isini gorur, cocuguna bakar.
bence de düzelmez canım, sinirili insandan ben kaçarım hep.Ama karakteri güzelmiş, iyi bir insan anladığım kadarıyla 3 senede tanımışsınızdır.Ama ne bileyim sinir işi sakat.bir de kafasındaki evde oturup çocuk bakan kadın profili bana hoş gelmedi ama o konuya girmicem :)olduğu gibi kabul edeceksin, kimse dört dörtlük değil, onun zayıf noktası da öfkesi demek ki.
Ben o kadar da sukurluk bi adam oldugunu dusunmuyorum... Kadinin evde oturup cocuk bakmasi, calismak icin izin istemesi baskici bi ataerkil dayatmasi.
Hayirlisi olsun, insallah hep mutlu olursunuz.Iste kimisine sukurluk, kimisine aman allah korusun. Degisir kisiden kisiye.
Acikcasi evde oturma meselesi benimde hosuma gitmiyor ancak, erken anne olmak istedigimden kabulum. Ama evde ozel ders verecegim insallah evlendigimiz ilk aydan itibaren
Bi kusuru var öfke eh o kadar olsun demeyin.. öfke bin tane kusur doğurur yaş ilerledikce.. yardım almayi düşünmez mi
Erken yaşta fazla sorumluluk ağır gelmiş gibi.. öfke birikmiş belki de.. sizin calismanizi istememesi olmaz ama.. bunu konuşun.. sadece para için calismiyor insanlar.. mesleğiniz varsa bunu yapmak isteyebilirsiniz.. çocuğunuz olunca ara verirsiniz vs o başka..
Evlilik zor iş yine sinirli olduğunda ruh sağlık doktoruna yollamalısın
maddi olarak ona bağımlı olacaksın yarın birgün bütün maddi yük onun sırtında olunca
sinirini sana ve çocuğuna kusacak pek mutlu bir tablı göremiyorum böyle,böyle nefret edeceksin ondan sevgi geçici karekter kalıcı
Ben henüz aranızda bir resmiyet yokken yaptığı yardımları hoş karşılamadım o donem keske siz calissaydiniz. Olumsuz bir durumda ayaklarinizin ustunde durabileceginizi gormus olurdu boylece.ama tabi çeken bilir o yüzden birsey diyemiyorum.
Sorunu cozumsuz görmedim ama. Bence çözülebilir.
Saçımın teli yere düşse kaldırır bugün bu lafı ikinci gez duyuyorum nedense çok abartı geliyor bana neyse nişanlında parayı ben kazanırım işine gelirse havaları var evlenince bayağı uğraşıcak gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?