- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Hemen aldatma diye damga vurmak olmaz kesin emin olmadan ama bişey karıştırdığı kesin bence. Eğer fırsat bulup telefonundaki operatör şifresini öğrenebilirsen girip internetten bakabilirsin yine Şifre yazıp gönderiyorsun geliyor hemen zaten. Eğer bir aldatma varsa bunu kabullenip yolunuza devam edecekseniz bence hiç karıştırıp üzmeyin kendinizisizce ne saklıyor olAbilir aldatıyor mu yoksa beni ama öyle olsa telefonu hiç vermezdi saklardı ortada durmazdı üstüne nasıl düşecem bilmiyorum ve 2 ay sonra düğünüm var
gece gece cok kötü oldum sinirden deliriyorum su anda zor tutuyorum kendimi :/Burnuma kötü kokular geliyor. Belki Size gelmeden bütün delilleri silmistir telefonundan daha sonra Online işlemlere bakabileceginiz aklına gelmiştir ve kapatmıştır telefonu.
Androidler telefon kapaliyken calar yani benimki caliyor
kesinlikle öyle birşeyi kabul etmem asla gururma yediremem arkama bakmadan giderim..Hemen aldatma diye damga vurmak olmaz kesin emin olmadan ama bişey karıştırdığı kesin bence. Eğer fırsat bulup telefonundaki operatör şifresini öğrenebilirsen girip internetten bakabilirsin yine Şifre yazıp gönderiyorsun geliyor hemen zaten. Eğer bir aldatma varsa bunu kabullenip yolunuza devam edecekseniz bence hiç karıştırıp üzmeyin kendinizi
hayır gayet soguk kanlıydı hiç panik yapmadı... şifreni verirmisin hayatım dedim
kalsın öyle dedi
neden ya verirmisin acaym telefonunu dedim
kalsın öyle dedim dedi iki kere tekrarladı uyudu ne panik nede başka birşey vardı :/
Ben kocama vermiyorum şifreyi herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Arkadaşımla problemlerini konuşuyoruz misal girip ona mı baksın, annemle kaç dakika konuşmuşuz onun çetelesini mi tutsun, falanca siteye niye girdin, facebookta buna niye baktın, googleda neden bunu arattın ooof bitmeyen sıkıcı sorular. Önemli bir şey olsa neyse.neden ki o benim nişanlım benden gizli saklısımı varki kapatıyor telini ?? vermiyor şifreyi..
Hangi model sizinki?
Bizimkilerde calan yok. Hatta konusu gecti nette oyle okumustum. Samsung galaxy mega, s3 mini, s4 calmiyor.
Yok canım mesaj gelmiyor bende internetten bakıyorum ama mesaj geldiği falan olmadı hiçkesinlikle öyle birşeyi kabul etmem asla gururma yediremem arkama bakmadan giderim..
inşallah öyle birşey yoktur
bende onu düşndüm ama ben online işlemlere girince mesah geliyor nasıl olacak bilmitorum
hattın avea olunca geliyor banada geldi :/Yok canım mesaj gelmiyor bende internetten bakıyorum ama mesaj geldiği falan olmadı hiç
uyandırıp sorarsam cok siniirlenir üstelim üsteleyeceğim kadar ama tepkisi sadece kalsın öyle olduDaha once mesaj olayi oldugu icin guvenmiyorsunuz ona dogal olarak.
Peki neden ustelemediniz de uyumasina izin verdiniz.
Bence uyandirip sorun.
şı söylediklerinizde çok haklısınız..Demek ki size güvenmiyor. Bir boşlukta telefonunu kurcalarsınız diye, ki yapıyormuşsunuz da.
Şunu artık kabul edin, herkes hoşlanmaz telefon gibi özel eşyaların karıştırılmasından. Ben de hoşlanmam mesela. Ve hayır, nişanlı olmanız bir kişinin en özeline kadar girip, o kişiye kendi kişisel alanını bırakmama hakkı vermiyor size. Hemen altında bit yeniği arayacağınıza kendi hareketlerinizi gözden geçirin bence. İster kocam olsun, ister babamın oğlu olsun, aklı fikri telefonumda, özel mesajlarımda olan kişiden telefonumu saklardım. Parmak izi isteyen şifre koyardım hatta.
Bu insana bu kadar güvenmiyorsanız evlilik için acele etmeyin ayrıca.
Peki tanıdığın biri yok mu çalışan avea da oradakiler Görüşmeleri çıkarabiliyorlar isterlersehattın avea olunca geliyor banada geldi :/
kapatıp elime vermesi ve sonrada yoo kapatmadım demesi size normal geliyor mu pekiBen kocama vermiyorum şifreyi herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Arkadaşımla problemlerini konuşuyoruz misal girip ona mı baksın, annemle kaç dakika konuşmuşuz onun çetelesini mi tutsun, falanca siteye niye girdin, facebookta buna niye baktın, googleda neden bunu arattın ooof bitmeyen sıkıcı sorular. Önemli bir şey olsa neyse.
Takıntılı olduğunuzu biliyorsa öyle demiştir. Sonuçta kurcalayacaksın diye kapattım dese "tamam o zaman" mı diyecektinizkapatıp elime vermesi ve sonrada yoo kapatmadım demesi size normal geliyor mu peki
keşke öyle olsun benim düşündğüm gibi olmasın bunu bende çok isterimTakıntılı olduğunuzu biliyorsa öyle demiştir. Sonuçta kurcalayacaksın diye kapattım dese "tamam o zaman" mı diyecektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?