Nişanlım Benden Ne Saklıyor İçime Süpe Düştü :(:(

sizce ne saklıyor olAbilir aldatıyor mu yoksa beni ama öyle olsa telefonu hiç vermezdi saklardı ortada durmazdı üstüne nasıl düşecem bilmiyorum ve 2 ay sonra düğünüm var
Hemen aldatma diye damga vurmak olmaz kesin emin olmadan ama bişey karıştırdığı kesin bence. Eğer fırsat bulup telefonundaki operatör şifresini öğrenebilirsen girip internetten bakabilirsin yine Şifre yazıp gönderiyorsun geliyor hemen zaten. Eğer bir aldatma varsa bunu kabullenip yolunuza devam edecekseniz bence hiç karıştırıp üzmeyin kendinizi

Burnuma kötü kokular geliyor. Belki Size gelmeden bütün delilleri silmistir telefonundan daha sonra Online işlemlere bakabileceginiz aklına gelmiştir ve kapatmıştır telefonu.
gece gece cok kötü oldum sinirden deliriyorum su anda zor tutuyorum kendimi :/

kesinlikle öyle birşeyi kabul etmem asla gururma yediremem arkama bakmadan giderim..
inşallah öyle birşey yoktur
bende onu düşndüm ama ben online işlemlere girince mesah geliyor nasıl olacak bilmitorum

Hemen infaz yapmazdim ben ya masumsa? Ya ayni sey size yapilsa? Ben olsam dedigim gibi musait bir zamanda fotograf cekilin kendime yollayayim deyin o sirada kurcalayin ya da bir yere bisey almaya gonderin kurcalayin.Ben masum demiyorum ama cok buyuk bir delil degil acikcasi :/

neden ki o benim nişanlım benden gizli saklısımı varki kapatıyor telini ?? vermiyor şifreyi..
Ben kocama vermiyorum şifreyi herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Arkadaşımla problemlerini konuşuyoruz misal girip ona mı baksın, annemle kaç dakika konuşmuşuz onun çetelesini mi tutsun, falanca siteye niye girdin, facebookta buna niye baktın, googleda neden bunu arattın ooof bitmeyen sıkıcı sorular. Önemli bir şey olsa neyse.

Hangi model sizinki?
Bizimkilerde calan yok. Hatta konusu gecti nette oyle okumustum. Samsung galaxy mega, s3 mini, s4 calmiyor.

A3 ve tablet caliyor hatta sarj gitmesin diye ya ucak modu ya da kapaliya aliyorum ben ama dogrudur calmiyor olabilir dediginiz gibi sizinkilerde

kesinlikle öyle birşeyi kabul etmem asla gururma yediremem arkama bakmadan giderim..
inşallah öyle birşey yoktur
bende onu düşndüm ama ben online işlemlere girince mesah geliyor nasıl olacak bilmitorum
Yok canım mesaj gelmiyor bende internetten bakıyorum ama mesaj geldiği falan olmadı hiç

Daha once mesaj olayi oldugu icin guvenmiyorsunuz ona dogal olarak.
Peki neden ustelemediniz de uyumasina izin verdiniz.
Bence uyandirip sorun.

Demek ki size güvenmiyor. Bir boşlukta telefonunu kurcalarsınız diye, ki yapıyormuşsunuz da.

Şunu artık kabul edin, herkes hoşlanmaz telefon gibi özel eşyaların karıştırılmasından. Ben de hoşlanmam mesela. Ve hayır, nişanlı olmanız bir kişinin en özeline kadar girip, o kişiye kendi kişisel alanını bırakmama hakkı vermiyor size. Hemen altında bit yeniği arayacağınıza kendi hareketlerinizi gözden geçirin bence. İster kocam olsun, ister babamın oğlu olsun, aklı fikri telefonumda, özel mesajlarımda olan kişiden telefonumu saklardım. Parmak izi isteyen şifre koyardım hatta.

Bu insana bu kadar güvenmiyorsanız evlilik için acele etmeyin ayrıca.

şı söylediklerinizde çok haklısınız..

kapatıp elime vermesi ve sonrada yoo kapatmadım demesi size normal geliyor mu peki

Oturdugu zaman şöyle telefonunun nerde oldugunu umursamayip kimin elinde oldugu umrunda olmayan adamları severim, digerlerinden şüphelenirim

bir olay anlatacağım. bir sevgilim duşa girerken telefonunu şarja takmıştı. bende aldım elime telefonu azcık karıştırayım diye baktım, kapalı telefon. üzerinde durmadım o zaman bin farklı sebebi olabilridi bu durumun. sonra bilinç altım takibe aldı. baktım hep telefonunu ters koyuyor masaya. ben yanındayken hiç eline almıyor. sesi ve titreşimi hep kapalı oluyor. ne zaman tuvalete vs girecek olsa telefonu mutlaka yanına alıyor. biri aradığında yanımdan ayrılıp konuşuyor. telefonuma elini bile sürmüyorki bende onunkine dokunmayım. bensiz geçen zamanında genelde spora gittiğini ve erken yattığını söylüyor. hep işte hep meşgul. her günü neredeyse nizami bir düzende hep iş çıkı spor ve uyku saat dakika şaşmıyor. arkadaşlarıyla özel hayatıyla ilgili detay vermiyor. beni aradığı saatler belli. yani herşey fazla düzenli. tüm bunları gözlemledim ve bu beni aldatıyor dedim. sonundada haklı çıktım. gerçi ben bir tane kızla aldatıyor sanıyordum herif harem kurmuş orda yanıldım ama olsun sonuçta haklıydım. hikayemden siz çıkarın sonuçları..

Kurcala kurcala hattını bloke et...
gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…