Yani bilemiyorum benim eşiminki hep ortadadır, takılmaz, söyler ama ben hep şifre koyarım. Yine kadınlarkulubüne mi girdin demesin diye kurcalamasını istemem misalkeşke öyle olsun benim düşündğüm gibi olmasın bunu bende çok isterim
canım 2 ayın var acele et.Varsa da birşeyi öğren bu merakla ömür geçmez yani.Umarım aklından geçenler değildir de herşey güzel devam eder.Ama bende şüphelenirim böyle bir durumdan .keşke öyle olsun benim düşündğüm gibi olmasın bunu bende çok isterim
acele etmem içim gözlemlemek değilde herşeyi acık acık sormam lazım onuda nası yapcamı bilmiorumcanım 2 ayın var acele et.Varsa da birşeyi öğren bu merakla ömür geçmez yani.Umarım aklından geçenler değildir de herşey güzel devam eder.Ama bende şüphelenirim böyle bir durumdan .
Sırf meraktan denedim samsung e7 android kapalıyken calmiyo alarmHangi model sizinki?
Bizimkilerde calan yok. Hatta konusu gecti nette oyle okumustum. Samsung galaxy mega, s3 mini, s4 calmiyor.
heee canım hee sor bakalım neler geçiyormuş aklından.Yahu adam telefonunu kapatıp şifresini söylemiyorda sana doğrularımı anlatacak.Birde kadınlara şeytan derler.Canım ya uyanık ol tavır alma halin hareketin normal olsun ama gözünde üstünde olsun.Mutlaka o telefon konusunda bir açık verir.Gerçi ilk iş teldeki kayıtları siler ama eğer online şifre alıp geçmişe bakabilirsen daha çok şey öğrenirsin.tabiki bunu anlık yap geçmişe baktığını bilmesin gelen mesajı hemen sil bilmesin baktığını olurda birşey bulamazsan birde üstüne seni ona haksızlık edip güvenmemekle suçlar.canım 2 ayın var acele et.Varsa da birşeyi öğren bu merakla ömür geçmez yani.Umarım aklından geçenler değildir de herşey güzel devam eder.Ama bende şüphelenirim böyle bir durumdan .
sim kilid şifresini blmiyorum önceden sormakda gelmedi aklıma..
ben önce sarjı olmadı için kapandı sandmm ama öyle değil kesinlikle kndi kapattı..
o zaman en iyisi yarın sabah sormak :/Takipte kalmak gibi bir hata yapma bence.. takip ettigin sure icerisinde kendine edersin..
Alacaksin adami karsina.
Acik acik soracaksin.
Bir halt yemeseydi veya rahatsiz olacagin birseyler olmasaydi cok rahat bir sekilde acardi o telefonu..
Ha ama dusunememis, kendi kendine ele verir gibi olmus. Gibisi az kalir baya baha ele vermis..
Eeee sen o hareketinle bende boyle boyle suphe uyandirirsan, bende sana bu soruyu sorararim diyeceksin buda saglam bahanen olur
bilmiyorum canım inan ki o an fark edemedm kan beynime sıçradı 3 kere tekrar ettim ama nafile olmadı yattı uyudu zaten şimdi kızssa sesini yükselse bu sef annem gelecekdi odaaya :/Yatmasına nasıl izin verdin tatlım? Valla ben olsam telefon kilitlenene kadar şifreyi denerdim heralde, bunu senmi yaptın diye soruncada yooo ben arzu ettiğin gibi koydum telefonu, sende dün eline alır almaz telefon kapandı, buda ona benziyor sanırım telefonunda bi sorun var baktır derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?