Nişanlım Benden Ne Saklıyor İçime Süpe Düştü :(:(

keşke öyle olsun benim düşündğüm gibi olmasın bunu bende çok isterim
Yani bilemiyorum benim eşiminki hep ortadadır, takılmaz, söyler ama ben hep şifre koyarım. Yine kadınlarkulubüne mi girdin demesin diye kurcalamasını istemem misal he görse ne olacak çok büyük bir şey değil ama bıdırdanmasın.
Siz de eğer ciddi şüphelendiyseniz sert bir şekilde açılacak bu telefon deseydiniz keşke. Çünkü sabaha kadar varsa bir şey ortadan kalkmış olur. Ya da ona mesaj atın ve iletim raporu açık olsun ki telefonunu açıp açmadığını öğrenin

canım 2 ayın var acele et.Varsa da birşeyi öğren bu merakla ömür geçmez yani.Umarım aklından geçenler değildir de herşey güzel devam eder.Ama bende şüphelenirim böyle bir durumdan .
acele etmem içim gözlemlemek değilde herşeyi acık acık sormam lazım onuda nası yapcamı bilmiorum

canım 2 ayın var acele et.Varsa da birşeyi öğren bu merakla ömür geçmez yani.Umarım aklından geçenler değildir de herşey güzel devam eder.Ama bende şüphelenirim böyle bir durumdan .
heee canım hee sor bakalım neler geçiyormuş aklından.Yahu adam telefonunu kapatıp şifresini söylemiyorda sana doğrularımı anlatacak.Birde kadınlara şeytan derler.Canım ya uyanık ol tavır alma halin hareketin normal olsun ama gözünde üstünde olsun.Mutlaka o telefon konusunda bir açık verir.Gerçi ilk iş teldeki kayıtları siler ama eğer online şifre alıp geçmişe bakabilirsen daha çok şey öğrenirsin.tabiki bunu anlık yap geçmişe baktığını bilmesin gelen mesajı hemen sil bilmesin baktığını olurda birşey bulamazsan birde üstüne seni ona haksızlık edip güvenmemekle suçlar.

Evliyken bu tepkiyi vermesi normal de, nisanliyken senin huzursuz olduğunu anlayıp açması lazımdı...yani daha cicim ayları

Birde esler arasinda "aldatma olmasa" bile telefon vermemek ,gizlemek altindan bisey olmadan yapilmaz ya esini cekistirmistir,ya kiz arkadasiyla sacma sapan seyler konusulmustur ya dedikodudur bi sekilde esin gormesi istenmemistir yani :)))
Durduk yere ozel hayat ,ozel hayat diye otmez kimse ben telefonumu nereye koydugumu bile unutuyorum cogu zaman kkya tabletten giriyorum sadece(sifreli bile degil) hicte sifre derdine dusmek aklima gelmiyor NEDENSEEE

Takipte kalmak gibi bir hata yapma bence.. takip ettigin sure icerisinde kendine edersin..

Alacaksin adami karsina.
Acik acik soracaksin.

Bir halt yemeseydi veya rahatsiz olacagin birseyler olmasaydi cok rahat bir sekilde acardi o telefonu..

Ha ama dusunememis, kendi kendine ele verir gibi olmus. Gibisi az kalir baya baha ele vermis..

Eeee sen o hareketinle bende boyle boyle suphe uyandirirsan, bende sana bu soruyu sorararim diyeceksin buda saglam bahanen olur

sim kilid şifresini blmiyorum önceden sormakda gelmedi aklıma..
ben önce sarjı olmadı için kapandı sandmm ama öyle değil kesinlikle kndi kapattı..

Benimkide hayatta vermez hiç bir şifresini, baktirmaz bile. Herkesin Özel hayatı varmış. Buna kredi kartida dahil. Alıştım bu haline ve takmıyorum. yaparsa kendine yapar kendi kaybeder.

Anında o telefonu açtırırım ha açmıyor mu kıyamet kopardı pasif kalmışsın ve büyük ihtimal bir işler çeviriyor

Birseyler oldugu belli. Karsina al sor eger cevaplarindan tatmin olmazsan "dogruyu soyleyene kadar dugun iptal" diyceksin. Niye nisanlaniyoruz? Ne halt olduklarini anlamak icin. Eger icinde zerre kadar suphe varsa evlenme kizim. Aileme, etrafa rezil oluruz dugune bu kadar kala iptal olursa diye de dusunme evlendikden sonra hele ki cocugun oldukdan sonra cikarsa fiyaskosu o zaman cok cok daha kotu olur.

Benim esim tum sifrelerini verir bana Ben istemedigim halde. Hatta birini ezbere biliyorum fakat bir kere bile bakmadim emailine. Tek soyledigim eger birsey yapiyorsa er gec cikar ortaya eger beni kaybetmeyi goze aliyorsa yap derim. 10 tane cocugum olsa ayrilim. Zaten boyle birsey yapsa bile once kendi ailesi red eder. Guven cok onemli dedigim gibi aklinda zerre kadar suphe varsa evlenme.

Telefonumun kurcalanmasindan hiç hoşlanmiyorum. Kim olursa olsun geriliyorum. Bir şey sakladigimdan değil. Saçma sapan bir resmim olur ne biliyim arkadaşımla özel bir konuşmam olur..O yüzden kimseye vermem. Ama bu durum farklı. Adam önceden vukuatli. Ben olsam şimdiye 100 kere uyandırıp sormuştum. Yerim onun sinirini. Evlilik kararı aldiysanız ve geçmişte vukuati varsa içinizin rahat etmesi için kendini temize çıkarmak zorunda. Bu ne rahatlik ya dönmüş kıçını uyumuş birde. Kaybetme korkusu hiç yok belli ki. Alın karşınıza konuşun. Daha fazla geç olmadan nedir ne değildir anlatsın. Ozel hayatina saygi duycam diye hep bir supheyle de yaşanmaz ki. Tabi ozel hayatı olsun. Olmasın demiyorum. Ama sizden gizli bir özel hayatı olmasın. Aciklama yapmadan yatmis uyumuş bide ya... Te Allahım.

kızlar sahurumu yaptım bir lokma geçmedi ağzımdan sinirden stresden napacağımı bilmiyorum çok kötüyüm

Yatmasına nasıl izin verdin tatlım? Valla ben olsam telefon kilitlenene kadar şifreyi denerdim heralde, bunu senmi yaptın diye soruncada yooo ben arzu ettiğin gibi koydum telefonu, sende dün eline alır almaz telefon kapandı, buda ona benziyor sanırım telefonunda bi sorun var baktır derdim

o zaman en iyisi yarın sabah sormak :/

bilmiyorum canım inan ki o an fark edemedm kan beynime sıçradı 3 kere tekrar ettim ama nafile olmadı yattı uyudu zaten şimdi kızssa sesini yükselse bu sef annem gelecekdi odaaya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…