• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni güzel bulmuyor mu

Sevdigini dusunuyorum. 4 yillik arkadaslik sonunda sevgili olduk. O yuzden askiyla sevgisini ayirt edemiyorum
Sevmek evliliği yürütebilmek için yeterli olmayabiliyor. Aşk ve tutku şart. Aranızda tutku var mı mesela onu hissedebilirsiniz.
Dokunuşu öpmesi bile belli eder tutku varsa

Bence üzülmene gerek yok. Öyle bir cevap vermiş olsa da insan beğenmediği birinin karakterini de merak etmez bence. Aynı soruyu erkek arkadaşım da bana sormuştu. Ben senin tipin değilim değil mi diye, biz o zamanlar daha yeni tanışıyorduk ama. Ben de cevap olarak, evet ama ille de şöyle bir tip olsun diyen biri değilim, seni de beğendim ki tanımak istiyorum demiştim. Gerçek cevap da buydu. Muhtemelen nişanlınız da böyle düşünmüştür

4 yıllık arkadaşlık süresince sana öyle bakmadım (onurlu erkek😂) sonradan kalbim ısındıkça o gözle bakmaya başladım da demek istiyor olabilir.

Merhaba. Yaklaşık iki hafta sonra evleneceğim. Nişanlımla konuşurken ona "ben senin tipin değildim bence, beni nasıl beğendin sen?" dedim. ama bunu öylesine söylemiştim, laf olsun diye. O da "tanıdıkça sevdikçe tipim oldun" dedi. Ama nedense ben bu cümleye bozuldum. Demek ki beni başta gerçekten güzel bulmuyordu, güzel değilim demek ki diye düşünüyorum. Durduk yere canım sıkıldı. Siz olsaydınız siz de bozulur muydunuz? Sevdiğim kişi tarafından beğenilmek benim için gerçekten çok önemli. Şimdi bunu duyunca süslenip püslenip yanına gidesim bile kaçtı.
Ya sen benim için dünyalar güzelisin deseydi ölürmüydü ya? Ama bu şekilde sormanızda saçma buarada niye onun totosunu kaldırma riskine giriyorsunuz ki? Bu en baştan yanlış o da; ya daha dur nişanlısın azcık bir mübalağa ederek sevgini göstersene daha şimdiden oldu bittiye girmiş enteresan 🤦🏻‍♀️

Ben öylesine iltifat duymak için söylemiştim. Kendimi ezik gördüğüm için söylemedim. Ben kendimi beğeniyordum onun da beğendiğini düşünüp iltifat etsin diye söylemiştim. Böyle bir şey duyacağımı düşünmüyordum
Kendinizi geliştirecek özgüveninizi artıracak kitaplar okumanızı tavsiye ederim.
Eminim nişanlınızdan çok daha güzelsiniz

Back
X