- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Onun ifade bozukluğu yüzünden niye sen bozuluyonEvet maalesef öyle olmadı. Durduk yere bozuldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun ifade bozukluğu yüzünden niye sen bozuluyonEvet maalesef öyle olmadı. Durduk yere bozuldum
Ya hani kızlar demezler mi "sen beni sevmiyosuuuun, sevmiyosun da svemiyosun" bunu niye derler? evet sevmiyorum demesini duymak için mi yoksa çok seviyorum dediğini duymak için mi? Benimki de öyle işte bir soruyduYa tamamda ben senin tipin değildim ne Allah aşkına .O böyle düşünse onun değil senin suçun olmuş oluyYa işte dedim
Hangi kizlar onlar ben bilmyrm.Bir daha dikkatli olursunuz böyle konularda konuşurkenYa hani kızlar demezler mi "sen beni sevmiyosuuuun, sevmiyosun da svemiyosun" bunu niye derler? evet sevmiyorum demesini duymak için mi yoksa çok seviyorum dediğini duymak için mi? Benimki de öyle işte bir soruydu
Uzaylı kızlar değil. Yani çok anormal bir şey de değil bence nazlanmak sevildiğini beğenildiğini duymak istemekHani kizlar onlar
Cevabından hoşlanacağımı düşündüğüm için açmıştım zaten
Yani laf olsun diye sormuşsunuz adam da cevap vermiş bunda ne var anlamadım . Bence de sevgi zamanla olur . Öyle ilk başta görünce aşığım yanıyorum diyenler gelip geçicidir emin ol . Gerçek sevgi gün geçtikçe tanıdıkça sevmektir .Merhaba. Yaklaşık iki hafta sonra evleneceğim. Nişanlımla konuşurken ona "ben senin tipin değildim bence, beni nasıl beğendin sen?" dedim. ama bunu öylesine söylemiştim, laf olsun diye. O da "tanıdıkça sevdikçe tipim oldun" dedi. Ama nedense ben bu cümleye bozuldum. Demek ki beni başta gerçekten güzel bulmuyordu, güzel değilim demek ki diye düşünüyorum. Durduk yere canım sıkıldı. Siz olsaydınız siz de bozulur muydunuz? Sevdiğim kişi tarafından beğenilmek benim için gerçekten çok önemli. Şimdi bunu duyunca süslenip püslenip yanına gidesim bile kaçtı.
Neden böyle bir soru sordunuz ki karşıdaki kişi sizi güzel bulsa bile bu soru karşısında kendinize güveniniz olmadığını düşünür.Afallar yani . Herşeyi bir daha gözden geçirme gereği duyar . bundan sonrası için bana böyle bir soru sorulsa iyice kararsız olurdumMerhaba. Yaklaşık iki hafta sonra evleneceğim. Nişanlımla konuşurken ona "ben senin tipin değildim bence, beni nasıl beğendin sen?" dedim. ama bunu öylesine söylemiştim, laf olsun diye. O da "tanıdıkça sevdikçe tipim oldun" dedi. Ama nedense ben bu cümleye bozuldum. Demek ki beni başta gerçekten güzel bulmuyordu, güzel değilim demek ki diye düşünüyorum. Durduk yere canım sıkıldı. Siz olsaydınız siz de bozulur muydunuz? Sevdiğim kişi tarafından beğenilmek benim için gerçekten çok önemli. Şimdi bunu duyunca süslenip püslenip yanına gidesim bile kaçtı.
Bir şey yok ama güzel olduğumu bilmek isterdim. Zamanla oluşan sevgi değerli elbette ama ilk zamanlar bir beğeni oluşmadığına göre güzel değilim demek ki o kadar da diye düşündüm. Haklısınız ama dediklerinizde tabi kiYani laf olsun diye sormuşsunuz adam da cevap vermiş bunda ne var anlamadım . Bence de sevgi zamanla olur . Öyle ilk başta görünce aşığım yanıyorum diyenler gelip geçicidir emin ol . Gerçek sevgi gün geçtikçe tanıdıkça sevmektir .
Bir soruyla kararsızlaşacaksa, bir ömür kim bilir nelerle karşılaşacağızNeden böyle bir soru sordunuz ki karşıdaki kişi sizi güzel bulsa bile bu soru karşısında kendinize güveniniz olmadığını düşünür.Afallar yani . Herşeyi bir daha gözden geçirme gereği duyar . bundan sonrası için bana böyle bir soru sorulsa iyice kararsız olurdum
Eski sevgililerini görmüştüm. Onlar beyaz tenli renkli gözlü kızlardı. Ben esmer siyah gözlü biriyim. Sadece buradan konuyu açtım. Güzel sözler duymak istedim herhalde ama nedense bozuldum bu laflaraŞu nerede ne söyleyeceğini bilmeyen erkekler deli ediyor beni. Ne var yani olur mu hayatım sen benim için dünyanın en güzel kadınısın deyivermek? Kendisi Brad Pitt mi merak ettim? Ayrıca siz de "ben senin tipin değildim" cümlesini neye dayanarak kurdunuz ki, demek ki daha önce de bunun iması olmuş
Canım eski sevgilileri renkli gözlü beyaz tenli diye sadece o tip kadınlar güzeldir diye bir şey çıkarılmaz ki. Kendinize güvenin insanı en güzel gösteren şey öz güvendir. Benim eski sevgilimin eski sevgilisini görmüştim bir kez icloud hesabında eski bir klasörde. Kız Adriana lima'dan bile güzeldi hic abartmıyorum İspanyol asıllı inanılmaz güzel bir kızdı. Ama yani adam beni seviyordu hiç kıskanmadım o kızı aksine güzelliği karşısında saygı duruşuna geçesim geldiEski sevgililerini görmüştüm. Onlar beyaz tenli renkli gözlü kızlardı. Ben esmer siyah gözlü biriyim. Sadece buradan konuyu açtım. Güzel sözler duymak istedim herhalde ama nedense bozuldum bu laflara
Teşekkür ederim beni anladığınız için. <3 Kendime güveni olmayan biri değilim ama tek istediğim sevdiğim kişiden güzel sözler duymaktı o an. Kadın olmanın bir handikapı herhalde. Güzel olduğunu bilmek duymak istiyosun yine de. Her neyse. Bakalım geçer inşallah moral bozukluğumCanım eski sevgilileri renkli gözlü beyaz tenli diye sadece o tip kadınlar güzeldir diye bir şey çıkarılmaz ki. Kendinize güvenin insanı en güzel gösteren şey öz güvendir. Benim eski sevgilimin eski sevgilisini görmüştim bir kez icloud hesabında eski bir klasörde. Kız Adriana lima'dan bile güzeldi hic abartmıyorum İspanyol asıllı inanılmaz güzel bir kızdı. Ama yani adam beni seviyordu hiç kıskanmadım o kızı aksine güzelliği karşısında saygı duruşuna geçesim geldiona da hiç yansıtmadim. Güzellik bir bütündür. Benim eskiden yürürken bir bakanın bir daha dönüp dönüp baktığı bir flörtum vardı. Çocuk gerçekten biscolata erkeği gibiydi ama gel gelelim 2 ay dayanabildim bomboş bir insandı, saçma sapan espriler yapardı zeki değildi ayrıldım. Nişanlıniz sizi bir bütün olarak beğeniyor demek ki sadece nerede ne konuşacağını bilmiyor bence ben de olsam çok kızardım o cümleye
Tabii ki istersiniz. O cümleyi söyleyen bir kadına verilebilecek cevaplar bellidir zaten odunluk yapmış nişanlıniz. Bazen benim erkek arkadaşım da yapıyor. Zarfliyorum bazen ben seni her halinle beğeniyorum gjbi bir şeyler söylüyor hani ben seni kabul ettim der gibi. Benim de öz güven sorunum yoktur kaldı ki kendisi de Brad pitt değil zaten. Alındığınizi belli ettiniz mi onaTeşekkür ederim beni anladığınız için. <3 Kendime güveni olmayan biri değilim ama tek istediğim sevdiğim kişiden güzel sözler duymaktı o an. Kadın olmanın bir handikapı herhalde. Güzel olduğunu bilmek duymak istiyosun yine de. Her neyse. Bakalım geçer inşallah moral bozukluğum
Evet soyledim tutamadim icimde. "Ben seni eskiden cirkin buluyodum demedim, asik olduktan sonra begenmeye de basladim, boylesi daha degerli degil mi" gibi seyler soyledi. Bilmiyorum sevilmek baska begenilmek baska. Ileride ask azaldiginda bence eger begeni varsa o bile sadik tutabilir insani esine karsi. Ikis de gerekliTabii ki istersiniz. O cümleyi söyleyen bir kadına verilebilecek cevaplar bellidir zaten odunluk yapmış nişanlıniz. Bazen benim erkek arkadaşım da yapıyor. Zarfliyorum bazen ben seni her halinle beğeniyorum gjbi bir şeyler söylüyor hani ben seni kabul ettim der gibi. Benim de öz güven sorunum yoktur kaldı ki kendisi de Brad pitt değil zaten. Alındığınizi belli ettiniz mi ona
Ooo ağır olduBen olsam cevabını bildiğim birşeye bozulmam
Kuzu neyini beğendiğine bağlı, dış görünüş ise değisecek yaşlanacak çirkinleseceksin. Kalbini karakterini kişiligini beğendiyse sıkıntı yok. Ayrıca insanları beğeni değil sevgi bir arada tutar.Evet soyledim tutamadim icimde. "Ben seni eskiden cirkin buluyodum demedim, asik olduktan sonra begenmeye de basladim, boylesi daha degerli degil mi" gibi seyler soyledi. Bilmiyorum sevilmek baska begenilmek baska. Ileride ask azaldiginda bence eger begeni varsa o bile sadik tutabilir insani esine karsi. Ikis de gerekli
Of yani. Aşık olduktan sonra beğenmeye de başladım demek yerine aşık olduktan sonra daha fazla beğenmeye başladım demek çok mu zorEvet soyledim tutamadim icimde. "Ben seni eskiden cirkin buluyodum demedim, asik olduktan sonra begenmeye de basladim, boylesi daha degerli degil mi" gibi seyler soyledi. Bilmiyorum sevilmek baska begenilmek baska. Ileride ask azaldiginda bence eger begeni varsa o bile sadik tutabilir insani esine karsi. Ikis de gerekli
Size aşık olduğunu hissediyor musunuz?Merhaba. Yaklaşık iki hafta sonra evleneceğim. Nişanlımla konuşurken ona "ben senin tipin değildim bence, beni nasıl beğendin sen?" dedim. ama bunu öylesine söylemiştim, laf olsun diye. O da "tanıdıkça sevdikçe tipim oldun" dedi. Ama nedense ben bu cümleye bozuldum. Demek ki beni başta gerçekten güzel bulmuyordu, güzel değilim demek ki diye düşünüyorum. Durduk yere canım sıkıldı. Siz olsaydınız siz de bozulur muydunuz? Sevdiğim kişi tarafından beğenilmek benim için gerçekten çok önemli. Şimdi bunu duyunca süslenip püslenip yanına gidesim bile kaçtı.