Kocam olur büyük ihtimalleAdam öptü diye tecavüzcü oldu. Evlenince ne olur bilemedim
Bu tarzda cevap vermem yardım almanı gerektirdi sanırım
Siz almalısınız yardım hahahaBu tarzda cevap vermem yardım almanı gerektirdi sanırım
Kişi: Ben ne alaka?Sizin şu an yaptığınız gibi mi? Komiksiniz gerçekten. Neyse kişi kendinden bilir işi diyerek konuyu kapatıyorum. İstediğiniz kadar yazabilirsiniz
Yok senin gibi ergenlerin buraları meşkul etmemeleri gerekiyordu o yüzden.Bu tarzda cevap vermem yardım almanı gerektirdi sanırım
Sus aklına bir şey düşürmene var bunda gazoz içirmedigine şükret sengazoz alırmısın
Yok senin gibi ergenlerin buraları meşkul etmemeleri gerekiyordu o yüzden.
He aynen öyle olduKişi: Ben ne alaka?
Ne ironi ama...Kişi: Ben ne alaka?
Ne tesadüf gazoz içmiyorum zatenGazoz da içmez bu artık
He aynen öyle oldulaf yarıştırıcam diye ne yazacağını bilemiyor
Baya komiksin ya sen
Farkında olman güzel.Baya komiksin ya sen
Beni öptüğünde titredim ve heyecandan ne yapacağımı bilemedim mesela. Ayrıca öylece durduğumu söyledim zaten. Nereden çıkardınız bunu?Eğer öpmesinden rahatsız olacak kadar hassasiyetiniz varsa baş başa da kalmamanız gerekir. Ben nişanlınıza karşı cinsel çekim yaşamadığınızı hissettim. Evlenince çok sorun yaşarsınız.
Fahrettin titretti beniBeni öptüğünde titredim ve heyecandan ne yapacağımı bilemedim mesela. Ayrıca öylece durduğumu söyledim zaten. Nereden çıkardınız bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?