Ne münasebet. Selamlaşılmaz bile.selamlaşırken eli eline değecek. Olur mu ? Zinhar elini tutmak bi yana göz göze bile gelinmemelidir. İdam edilse yeri yaniNişanlıyken en fazla kafa tokuşturarak selamlaşılır. Nişanlınız çok cüretkarmış. Tiz kellesi vurula
Konu açmamı bekledin herhalde. Tabi boşluktan olsa gerek neyse eğlen sen de kendinceFahrettin titretti beni
Bak güzel arkadaşım, burada cinsellik forumunda dünya kadar konu açılıyor, evlilikte cinsel uyumsuzluk be tecrübesizlik üzerine, azıcık birbirine dokunmadan geçirilen nişanlılık sürecini akıllıca bulmayan bir çok kadın var burada ki ben de onlardanım. Nişanlının dudakları dudaklarına değidi diye (ki buna öptü diyemeyeceğim) ne yapmalıyım diye konu açman çok akıl kârı değil. Adam sevdiğine dokunmuş hepsi bu, ortada büyütülecek bir mesele yok çoğumuza göre. Çoook zoruna gittiyse adamla düğün gecesine kadar hiç başbaşa kalma, tek çözümün buNe güzel bir kelime evlenince...
O zaman öyle olmayacağını nişanlım ve ben çok iyi biliyoruz.
Şimdi başlar ne biliyorsun da konuşuyorsun demelereEğer öpmesinden rahatsız olacak kadar hassasiyetiniz varsa baş başa da kalmamanız gerekir. Ben nişanlınıza karşı cinsel çekim yaşamadığınızı hissettim. Evlenince çok sorun yaşarsınız.
Evet buse yı nişanlısı öpse de o da 12 yaşında gibi tepki verse bizde eğlensek dedimKonu açmamı bekledin herhalde. Tabi boşluktan olsa gerek neyse eğlen sen de kendince
Eğer izlediğim dizilerde biraz gerçeklik payı varsa bırak 17.yy'ı ortaçağ İngilteresinde bile çok fena şeyler oluyormuşAnladim konu dini hassasiyetler değil.Niye böyle şok oldunuz bende onu anlayamadım.Ne bekliyordunuz burası 17.yy İngiltere mi?Eldivenli elinizi mi opmeliydi.Eger sapik gibi zorla birden saldırma falan yoksa normal bu olanlar.
Ne yazarsam tekrar et tamam mı canım komik seniEvet buse yı nişanlısı öpse de o da 12 yaşında gibi tepki verse bizde eğlensek dedim
Çünkü rahatsız olmuşsunuz ki buraya yazma ihtiyacı hissettiniz. Heyecanlanmak başka, rahatsız olmak başka. Sadece heyecan duysanız belli belirsiz saklar belki biraz utanır nişanlınızı kendinizce uyarirdiniz. Ama bir şekilde hoşunuza da giderdi. Yorumlarınızda bunu göremedim.Beni öptüğünde titredim ve heyecandan ne yapacağımı bilemedim mesela. Ayrıca öylece durduğumu söyledim zaten. Nereden çıkardınız bunu?
Kaç yaşındasın acabaBaya komiksin ya sen
Dilini de soktu mu ağzına ?Ne yazarsam tekrar et tamam mı canım komik seni
O giderken biz dönüyordukŞimdi başlar ne biliyorsun da konuşuyorsun demelere
Dur ne yapıyorsun, bir dahaki aşama o mu diye aklı çıkacakDilini de soktu mu ağzına ?
Belki ondan titremiştirDur ne yapıyorsun, bir dahaki aşama o mu diye aklı çıkacak
Kalpten gidecek yavaş yavaş söyleDilini de soktu mu ağzına ?
Evlenince pastadan çıkacakmış jajajajaKalpten gidecek yavaş yavaş söyleevlenince ne yapacak bu kız merak ettim
Yanağınızdan öpüyor mu? Özel bir soru oldu ama şundan dolayı sordum. Dini açıdan düşünüyorsanız ha yanak ha dudak ikisi de evlenmeden caiz değil diye biliyorum.Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?