Nişanlım beni öptü?

İlk defa biri öptü beni ve farklı hissediyorum sadece
Anladim konu dini hassasiyetler değil.Niye böyle şok oldunuz bende onu anlayamadım.Ne bekliyordunuz burası 17.yy İngiltere mi?Eldivenli elinizi mi opmeliydi.Eger sapik gibi zorla birden saldırma falan yoksa normal bu olanlar.

Benim hislerimi nereden biliyorsunuz acaba. Hislerimden ve nişanlılık sürecimden bahsetmedim oysa ki.
Olabilir öpebilir yazana çemkir,ayrıl diyene yine çemkir. Ne diyelim? Hislerin olsa gelip burda müstakbel kocam beni öptü diye dövünmezdin şayet dövünüyorsn sıkıntı var demektir. Git nişanlına çemkir ozaman birdaha öpmesin. Evlenince başın da çok ağrır senin.

Bir daha yapmamasını söylemeyi düşünüyorum zaten
Dini kaygılarınız var anladığım kadarıyla. Bir daha öpmemesini söyleyin, sizin için neden yanlış olduğunu anlatın. Size saygılıysa bir daha yapmaz diye düşünüyorum.

Şunu da ekleyeyim sizi arzulaması doğal, çok güzel bir şey. Size göre yanlış bir hareket anlıyorum sonuçta sizin de değerleriniz farklı. Ama arzulamasının yanlış olmadığını bilin, sevgiler

Sizin şu an yaptığınız gibi mi? Komiksiniz gerçekten. Neyse kişi kendinden bilir işi diyerek konuyu kapatıyorum. İstediğiniz kadar yazabilirsiniz

Nişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Dalga geçmek için açtın bu konuyu değil mi

Öylece durmaya devam et, yarın evlenince de kan verir gibi yatarsın gül gibi geçinir gidersiniz

Sizin şu an yaptığınız gibi mi? Komiksiniz gerçekten. Neyse kişi kendinden bilir işi diyerek konuyu kapatıyorum. İstediğiniz kadar yazabilirsiniz
Pfffff tutmadı vallahi ne deyimin nede laf kondurmaya çalışman kapat kapata biliyorsan :)

Evet arzulaması güzel hissettiriyor. Ama bana göre yanlış bir hareket olduğu için bir daha öpmemesini söyleceğim. Teşekkür ederim bu arada, sevgileer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…