İlk defa biri öptü beni ve farklı hissediyorum sadeceDini hassasiyetleri olan biri misiniz bu yüzden mi rahatsız oldunuz ona göre cvp verecegim
Anladim konu dini hassasiyetler değil.Niye böyle şok oldunuz bende onu anlayamadım.Ne bekliyordunuz burası 17.yy İngiltere mi?Eldivenli elinizi mi opmeliydi.Eger sapik gibi zorla birden saldırma falan yoksa normal bu olanlar.İlk defa biri öptü beni ve farklı hissediyorum sadece
Yaş 12 mi?İlk defa biri öptü beni ve farklı hissediyorum sadece
Yaş 12 mi?
Senin mi büyük ihtimalle. Düzgünce bir şey sordum. Alay eder tarzda cevap vermenizdeki amaç ne acabaYaş 12 mi?
Olabilir öpebilir yazana çemkir,ayrıl diyene yine çemkir. Ne diyelim? Hislerin olsa gelip burda müstakbel kocam beni öptü diye dövünmezdin şayet dövünüyorsn sıkıntı var demektir. Git nişanlına çemkir ozaman birdaha öpmesin. Evlenince başın da çok ağrır senin.Benim hislerimi nereden biliyorsunuz acaba. Hislerimden ve nişanlılık sürecimden bahsetmedim oysa ki.
Olabilir öpebilir yazana çemkir,ayrıl diyene yine çemkir. Ne diyelim? Hislerin olsa gelip burda müstakbel kocam beni öptü diye dövünmezdin şayet dövünüyorsn sıkıntı var demektir. Git nişanlına çemkir ozaman birdaha öpmesin. Evlenince başın da çok ağrır senin.
Dini kaygılarınız var anladığım kadarıyla. Bir daha öpmemesini söyleyin, sizin için neden yanlış olduğunu anlatın. Size saygılıysa bir daha yapmaz diye düşünüyorum.Bir daha yapmamasını söylemeyi düşünüyorum zaten
Sizin şu an yaptığınız gibi mi? Komiksiniz gerçekten. Neyse kişi kendinden bilir işi diyerek konuyu kapatıyorum. İstediğiniz kadar yazabilirsinizOlabilir öpebilir yazana çemkir,ayrıl diyene yine çemkir. Ne diyelim? Hislerin olsa gelip burda müstakbel kocam beni öptü diye dövünmezdin şayet dövünüyorsn sıkıntı var demektir. Git nişanlına çemkir ozaman birdaha öpmesin. Evlenince başın da çok ağrır senin.
Dalga geçmek için açtın bu konuyu değil miNişanlıma evlenmeden dudağımdan öpmemesini söyledim. Ama kendi dayanamıyorum diyerek öptü. Ben öylece durdum ve geri çekilip özür diledi. Sizce ne yapmalıyım?
Pfffff tutmadı vallahi ne deyimin nede laf kondurmaya çalışmanSizin şu an yaptığınız gibi mi? Komiksiniz gerçekten. Neyse kişi kendinden bilir işi diyerek konuyu kapatıyorum. İstediğiniz kadar yazabilirsiniz
Evet arzulaması güzel hissettiriyor. Ama bana göre yanlış bir hareket olduğu için bir daha öpmemesini söyleceğim. Teşekkür ederim bu arada, sevgileer.Dini kaygılarınız var anladığım kadarıyla. Bir daha öpmemesini söyleyin, sizin için neden yanlış olduğunu anlatın. Size saygılıysa bir daha yapmaz diye düşünüyorum.
Şunu da ekleyeyim sizi arzulaması doğal, çok güzel bir şey. Size göre yanlış bir hareket anlıyorum sonuçta sizin de değerleriniz farklı. Ama arzulamasının yanlış olmadığını bilin, sevgiler
Kime göre neye görePfffff tutmadı vallahi ne deyimin nede laf kondurmaya çalışmankapat kapata biliyorsan :)
Yaş kaç ?Senin mi büyük ihtimalle. Düzgünce bir şey sordum. Alay eder tarzda cevap vermenizdeki amaç ne acaba
Ne güzel bir kelime evlenince...Dalga geçmek için açtın bu konuyu değil mi
Öylece durmaya devam et, yarın evlenince de kan verir gibi yatarsın gül gibi geçinir gidersiniz
Aa lütfen ne münasebet. Karşımızda ki HürremDalga geçmek için açtın bu konuyu değil mi
Öylece durmaya devam et, yarın evlenince de kan verir gibi yatarsın gül gibi geçinir gidersiniz
Adam öptü diye tecavüzcü oldu. Evlenince ne olur bilemedimNe güzel bir kelime evlenince...
O zaman öyle olmayacağını nişanlım ve ben çok iyi biliyoruz.
Abdest al bı daha yapmamasını söyle yoksa ayrıl evlenince neler yapar kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?