Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence kendine bakması vücuduna özen göstermesi çok güzel seni de heveslendirmeli.
Ama bunu kadınlar en çok nasıl erkek beğenir, şekilli popo seviyorlarmis bu yüzden popo çalışayım kas yapayım diyorsa tam anlamiyla zavallidir ve igrenctir.
İyyyy. Benim sevgilim de spor yapar kadınlar seviyor diye yaptığını bigun bile hissetsem buz gibi sogurdum ondan.
Napcak senle Mahmut abisiyle konuşur gibi maç mı konuşcak? Sevgilisiyle konuşmucakta başka kızlarlamı konuşacak bu konuları?? Nişanlın fantastik muhabbetlere girmiş ama istediği dönütü alamamış, halbuki herkesin konuştuğu sıradan olağan şeyler bunlar.
Biraz profesyonel davran bence kendine dert etme hiç. Yoo kadınlar hiç dikkat etmez temiz ol yeter dergilerde, internette saçma sapan şeyler görebilirsin ben de bir kadınım ne ben ne çevremdeki kadınlar böyle şeyleri önemsemeyiz önemli olan bir erkekte karakter ve kişisel temizlik diye geçiştir. Konuyu kendine çek falan, aklını dağıt :)