- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 38
- Konu Sahibi ezra melek
-
evlilik olayı mı adamın gözünü korkuttu ben anlamadım ki. yani çok saçma 4 sene boyunca sizin huyunuzu suyunuzu bilip nişandan 10 gün sonra sanki daha yeni tanışıyormuşsunuz gibi davranması.Dün gece saatlerce konuştuk. Yüzmeyi çok seviyor o. Ben bi tatile gittiğimde eşim olacak insanla eğlenemeyeceksem ne anlamı var bu ilişkini böle bi insan istemiyorum ben diyo. Sen benim hevesimi kursağımda bıraktın bende seninkini bırakcam falan dedi. Ot gibi yaşıyormuşum. Neye dayanarak sen bunu sölüyosun dediğimde de yine aynı cevap. Seninle yüzemiyorum..! Benden sırf bu yüzden çok soğumuş. Hatta teli defalarca kapatmak istedi çok konuştuk sana bu kadarı fazla falan dedi. Ben eğlenceli bir insan istiyorum dedi sanki başka birini hayatına arıyormuş gibi..
Ve yüzükleri atma kararı aldık. Ayrılıyoruz.. 4 yıldır verdiğim emek boşunaymış. Ona da söyledim asla helal etmiyorum hakkımı. ASLA ! Rabbim onu öyle birşeyle sınasın ki beni mumla arasın ama bulamasın.. Döktüğüm gözyaşlarının,senelerdir verdiğim emeğin,yediği haklarımın hesabını veremesin..
İnan ne düşündüğümü,ne yaptığımı,nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Resmen durdu beynim. Şoktayım. Bunca sene ben bu adamı nasıl tanıyamadım diye şoktayım ki bundan 1 hafta öncesine kadar melek gibi bi insandı. Bazen sanırım ben mutlu olmayı haketmiyorum diyorum kendi kendime.. Demek ki var bunda da bir hayır.
Bende anlayamıyorum. O 29 yaşında. Lafta olgun..!evlilik olayı mı adamın gözünü korkuttu ben anlamadım ki. yani çok saçma 4 sene boyunca sizin huyunuzu suyunuzu bilip nişandan 10 gün sonra sanki daha yeni tanışıyormuşsunuz gibi davranması.
bu deniz olayı değil var altında başka şeyler.
o da sizinle aynı yaşta mı ? daha yaşlarınız çok küçük. hani siz olaya 4 senedir sevgiliyiz olarak bakıyorsunuz ama sanırım o ''lan 19 yaşında sevgili olduk 23 yaşında evleniyorum. hayatımı yaşayacağım yerde sorumlulukların altına giriyorum'' diye mi düşündü acaba ?
Ben şu an aile kısmını düşünüyorum.. Muhafazakar bir ailem var. Nasıl açıklama yapcam onlara bilmiyorum. Çok büyük hayal kırıklığı..sen neden mutlu olmayı hak etmeyesin ki, senin ne suçun var?
yüzmeyi sevmemek ya da bundan korkmak suç değil ki, seni buna zorlamak ve bu yüzden ayrılmayı düşünmek suç. 4 yıl diyosun, bu süre içerisinde seninle eğlenemeyeceğini anlamamış biri de kıt zekalı biri ayrıca.
evlendikten sonra bunları dese senin için çok daha zor olurdu, gerçekten yat kalk şükret. yaşında küçük Allah kurtardı seni.
Ben şu an aile kısmını düşünüyorum.. Muhafazakar bir ailem var. Nasıl açıklama yapcam onlara bilmiyorum. Çok büyük hayal kırıklığı..
Şu an zor görüyorum biliyor musun? Dün gece ne kadar çok ağladıysam gözlerim balon gibi şiş ve görmekte zorlanıyorum.!
bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
'' ben bu dünyaya 1 kere daha gelmicem sen gibi ruhsuz biri lazım değil bana,günlük düşünmem ben.Sen bana mutluluk yada ne biliyim beraber paylaşacağımız bir ortam veremiyosun senle bi tatile gittiğimde doya doya eğlenemiyorum ya var mı böle bişey ? Ne işe yararsın sen ? Seninle eğlenilmiyo,bişeyler paylaşılmıyo. Kafama göre takılayım o zaman sana ne ihtiyacım var benim ? Ot gibi hayat süremem ben. Sana mı yalvarcam ben gel denize girelim beraber vakit geçirelim diye. Neyse ben bundan sonra kafama göre takılcam nerde nasıl muıtluysam orda olcam herşeyim sen olamıyosun seninle bi tatilde vakit geçirip eğlenemşyosam ben ne yapayım seni. ''
Bu mesajları ailene okut.bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
'' ben bu dünyaya 1 kere daha gelmicem sen gibi ruhsuz biri lazım değil bana,günlük düşünmem ben.Sen bana mutluluk yada ne biliyim beraber paylaşacağımız bir ortam veremiyosun senle bi tatile gittiğimde doya doya eğlenemiyorum ya var mı böle bişey ? Ne işe yararsın sen ? Seninle eğlenilmiyo,bişeyler paylaşılmıyo. Kafama göre takılayım o zaman sana ne ihtiyacım var benim ? Ot gibi hayat süremem ben. Sana mı yalvarcam ben gel denize girelim beraber vakit geçirelim diye. Neyse ben bundan sonra kafama göre takılcam nerde nasıl muıtluysam orda olcam herşeyim sen olamıyosun seninle bi tatilde vakit geçirip eğlenemşyosam ben ne yapayım seni. ''
Az önce annem aradı. Noldu sana dün gece dedi. Bişey olmadı dedim. Ne kadar ağladıysam gözlerim öyle çok şişmiş ki inanmadı tabi. Bende anlattım olayı. Siz artık sevgili değilsiniz kendinize gelin dedi. Bize sorsaymış o günden sonra ben anlatırdım senin ne kadar korktuğunu,benim canımı sıkmayın dedi kapattı.Bu mesajları ailene okut.
tek taraflı bakmayalım olaya. o da kendince haklı ama aktarma biçimi salakça..salak olan kendisi asıl haberi yok.. sırf konuşma şeklinden dolayı tepkim....bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
Merhaba,
10 gün önce 4 yıllık sevgilimle nişanlandık. Pazar günü de yani 4 gün önce nişanlım,erkek kuzeni ve ben denize gittik. Ben yüzme bilmiyorum ve ciddi derecede korkuyorum. Gece yatarken denize girdiğimi düşündüğümde bile boğulacak gibi oluyorum o dereceBende bu durumdan çok rahatsızım ama yapamıyorum olmuyor. Her neyse.. Limana gittik,tekneye bindik vs. beni limanda denize sokmaya çalıştı ben senin elinden tutacağım dedi ama bir türlü cesaret edemedim.Ağlayacak gibi oldum ve girmedim. Orda bana tepkisini gösterdi sabahtan akşama kadar konuşmadı benimle ve 4 gündür de konuşmuyor. En son neden böle yapıyorsun diye mesaj attığımda ben senin kadar ruhsuz bir insan görmedim,elinden tutacağım dediğim hale hale girmeyecek kadar salaksın,ben böle saçma bi ilişki istemiyorum gibi şeyler söyledi.. Ben sadece sana yazıklar olsun diyebildim.. Yüzme bilmiyorum ve korkuyorum diye ilişkimi,sevgililiğimi sorguladı.. Benim kadar ona kimsenin katlanamayacağını söyleyen insan beni ruhsuz ilan etti.. Çok üzgünüm. ve çok mutsuzum..[/QUOTE
Herkesin olduğu gibi O'nunda mutlaka korkuları vardır. Bi araştırın bence :)
Ben bu mesaja " sadece kendini dusunen bencil biri oldugunu bilmiyordum, ben de benim dusuncelerimi onemsemeyen ve kendi kaliplarina sokmaya çalışan bir adamla ne işim var, git nereye istiyorsan" der net olurdum bundan sonra ya seviyorum deyip geri adim atar ya da ben gidiyorum deyip bencilligini tescillerbakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?