Nişanlım beni sürekli aşağılıyor .!

evlilik olayı mı adamın gözünü korkuttu ben anlamadım ki. yani çok saçma 4 sene boyunca sizin huyunuzu suyunuzu bilip nişandan 10 gün sonra sanki daha yeni tanışıyormuşsunuz gibi davranması.
bu deniz olayı değil var altında başka şeyler.
o da sizinle aynı yaşta mı ? daha yaşlarınız çok küçük. hani siz olaya 4 senedir sevgiliyiz olarak bakıyorsunuz ama sanırım o ''lan 19 yaşında sevgili olduk 23 yaşında evleniyorum. hayatımı yaşayacağım yerde sorumlulukların altına giriyorum'' diye mi düşündü acaba ?

sen neden mutlu olmayı hak etmeyesin ki, senin ne suçun var?
yüzmeyi sevmemek ya da bundan korkmak suç değil ki, seni buna zorlamak ve bu yüzden ayrılmayı düşünmek suç. 4 yıl diyosun, bu süre içerisinde seninle eğlenemeyeceğini anlamamış biri de kıt zekalı biri ayrıca.
evlendikten sonra bunları dese senin için çok daha zor olurdu, gerçekten yat kalk şükret. yaşında küçük Allah kurtardı seni.

Bende anlayamıyorum. O 29 yaşında. Lafta olgun..!

Ben şu an aile kısmını düşünüyorum.. Muhafazakar bir ailem var. Nasıl açıklama yapcam onlara bilmiyorum. Çok büyük hayal kırıklığı..
Şu an zor görüyorum biliyor musun? Dün gece ne kadar çok ağladıysam gözlerim balon gibi şiş ve görmekte zorlanıyorum.!

hakaretleri çok anlamsız bu konuda haksız sonuna kadar. ama seninle eglenmek istemiş belliki ömür boyu böylemi olcaz denize gidildiğinde diye düşünmüştür. bir şekilde atlatabilirsin bunu.. çünkü eşinle paylaşabileceğin güzel zamanların olacak bunlardan biri de deniz yüzme eğlence..

ailene nedenini bırak o açıklasın o zaman. sen ben anlayamadım dersin onlar da arar sorarlar madem.
sorunlu olan o şuan, sen ondan bişey gizlemedin ki, bildiği bişey yüzünden ayrıldı senden. bırak o uğraşsın herşeyle

Nisanlin saygjsizin teki !
Bu deniz olayi sadece ufak bir konu bence her onun istediği olmayinca boyle tepkiler veriyor yazdiklarindan ve basliktan ben bu sonucu çıkarttım
Ayrıl.derim tek kelimeyle
Çünkü nisanliyken boyle tepkiler veren evliyken zorla yaptirir
senin duygu ve düşüncelerini onemsemeyen sadece kendi istediklerini sana dayatmaya calisan bir profil ciziyor bende bu adam (adam demem lafin gelisi)
Aileme ne derim demissin, acikca soylersin "beni denize girmeye zorladi hayir deyince salak dedi ve ustune ben sucluymusum gibi küstü ben böyle biri olduğunu bilmiyordum nisanlandiktan sonra gercek yuzunu gösterdi. Böyle saygisiz biri ile evlenmek istemiyorum "

Ayrica madem o denizi seviyor ve senin korkmandan şikayetçi, o zaman ya sana saygi duyacak ve ustune gelmeyecek ya da ayrılıp ortak zevkleri olan biriyle birlikte olacak
Hem seviyorum deyip hem de seni kendi kaliplarina sokmaya calismasi bile saygisizligini gösterir
Ben omur boyu bekar kalacagimi bilsem yine de istemem saygisiz birini

Ben de yüzme bilmediğim için eşimle çok kavga ettim. Fobim olduğunu kabul etmiyor ve inadından öğrenmiyorsun diyor böyle de bir adam
Bir ara kendisi öğretmeye çalıştı ama benş tutarken ayağına balık değmiş, ne kadar korktuysa beni atıp kendini kurtarmaya baktı. Ben de bir daha en yakının bile olsa kimseye güvenmemeye karar verdim.

bakın bana yazdığı mesajlardan sadece biri ;
'' ben bu dünyaya 1 kere daha gelmicem sen gibi ruhsuz biri lazım değil bana,günlük düşünmem ben.Sen bana mutluluk yada ne biliyim beraber paylaşacağımız bir ortam veremiyosun senle bi tatile gittiğimde doya doya eğlenemiyorum ya var mı böle bişey ? Ne işe yararsın sen ? Seninle eğlenilmiyo,bişeyler paylaşılmıyo. Kafama göre takılayım o zaman sana ne ihtiyacım var benim ? Ot gibi hayat süremem ben. Sana mı yalvarcam ben gel denize girelim beraber vakit geçirelim diye. Neyse ben bundan sonra kafama göre takılcam nerde nasıl muıtluysam orda olcam herşeyim sen olamıyosun seninle bi tatilde vakit geçirip eğlenemşyosam ben ne yapayım seni. ''

off cok sinir oldum. Ne kadar terbiyesiz ve saygisiz bir erkek. Ben kesinlikle altinda baska sebebler yatigina eminin. 2 gün önce tanismadiniz zira. Denizden korkmakla ruhsuz olunmaz. BAzi insanlar böyle zeytinyagi gibi üste cikmayi iyi biliyor.

Bu mesajları ailene okut.

Bu mesajları ailene okut.
Az önce annem aradı. Noldu sana dün gece dedi. Bişey olmadı dedim. Ne kadar ağladıysam gözlerim öyle çok şişmiş ki inanmadı tabi. Bende anlattım olayı. Siz artık sevgili değilsiniz kendinize gelin dedi. Bize sorsaymış o günden sonra ben anlatırdım senin ne kadar korktuğunu,benim canımı sıkmayın dedi kapattı.

Onun hayatında hiç sevmediği, yapmak istemediği bir şey varmı.
Mesela doğa yürüyüşü gibi etkinlikleri.. Dağcılık gibi, Karaokeye gidip şarkı söylemek gibi.
Eğer bunlardan birini sevmiyorsa. Bunlardan birini yap ve aynı şekilde sen de ona tepki göster.
sonrada canım sende yüzmekten başka bir işe yaramıyorsun bütün hayatımı aksiyonsuz geçiremem ben haydi güle güle diyebilirsin
Çünkü sana yazdıkları çok kırıcı... Hani okuldaki zengin kızları olur ya.. Ezerler başka insanları... Aynı o his oluştu bende..

tek taraflı bakmayalım olaya. o da kendince haklı ama aktarma biçimi salakça..salak olan kendisi asıl haberi yok.. sırf konuşma şeklinden dolayı tepkim....
artı başka durumlarda olmuş bence.. sadece bu olay değil gibi

bu mesajı annene gönder, sevgili değiliz ama bak beyzade neler diyor ben ne yapayım daha bu adamla de. zorla evlendirecek değiller ya sizi.
gerçi ben sizin barışmak istediğinizi düşünüyorum ya neyse, hayırlısı olur inşallah.

Bence o sizle denizin içinde fantezi hayal etmiş ve hevesi kursağında kalmış ...eğer düşündüğüm gibi değilse çok anlayışsız ve empati kuramayan bir eşe sahip olacaksın.iyi düşünmelisin

Ben bu mesaja " sadece kendini dusunen bencil biri oldugunu bilmiyordum, ben de benim dusuncelerimi onemsemeyen ve kendi kaliplarina sokmaya çalışan bir adamla ne işim var, git nereye istiyorsan" der net olurdum bundan sonra ya seviyorum deyip geri adim atar ya da ben gidiyorum deyip bencilligini tesciller

Yüzkükleri atma karari aldiginizi okuyunca çok sevindim ne yalan söyleyim...

Böyle saygisiz ve densiz bir insanla ömür geçmez güzelim. Bak etrafinda mutlu olmayan evli insanlari dinlediginde su cümleyi çok sık duyarsin: 'zaten nisanliyken de sorunlarimiz vardi'
Daha önce de bir arkadasin söyledigi gibi, kangrenli bölgeyi kesip atmak en iyisi.

Gönlünü ferah tut, insaAllah çok daha iyi insanlarla karsilasirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…