Nişanlım beni terketti ve gitti

Narinbirhaniiim

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
3
2
16
29
Merhabalar, fikirlerinize ihtiyacım var. 5 yıllık bir beraberliğim vardı. Kavga gürültü 5 yıl geçti. Bu insan ne zaman zor durumda kalsam veya özel günüm olsa eğer ki öfkesi baskınsa dönüp de aramayan cinstendi. Hep sabrettim, evlenene kadar geçer dedim. Hatayı hep bendeymişim gibi hissettirdi. Çok konuşuyormuşum her şeye agliyormusum güçsüzmüşüm. Bu hafta ipin ucu koptu. Dedem korona dolayısı ile yoğun bakımda idi babamı da hastaneye kaldırdılar ve bende koronayim. Bu süreçte dedemi rüyamda gördüm ağlayarak uyandım ve kardeşim dedem yoğun bakıma yattı dedi hemen sevgilimi aradım. Açtı ağlıyordum ne oluyor anlamıyorum diye sesini yükseltti. Ben de öldü sandım ne agliyon ne konuşuyon anlamıyorum diye ters ve sinirli bir şekilde konuştu.( korona doneminde kelimeleri toparlamak güç oluyor kendisi doktor ama bunu empati kurup düşünemiyor bile) dün bile demiştim konuşamıyorum hastalıktan çünkü dedim. Dedene değil kendine üzül yaşlı baslı adam ne agliyon ağlayacağına dua et dedi vs. Sonra bir şeyler oldu neden beni tersledin dedim kavga miistiyon dedi engelledi. 2 gün sonra engeli açtı. Ailesine evlenecez demiş ailesi de istemeye gelmek istemiyorlar. Biz daha evvel sözlü idiik sözü atti çocuk sonra yine barışmıştık. Verilen kız bi daha istenmez korona var biz risk grubuyuz nisan filan da olmayacak demiş. Ben de zaten çok kişi gelmeyecek ki dedim. Annesi de ertesi güne bu kız bana saygısızlık yaptı bu yüzden onun için bir şey yapmak istemiyorum zaten babanın da gözü bu kızı ilk günden beri tutmadı demiş. 5 yıldır aklınız nerdeydi? Saygısızlık dediği de şu. Bu kadının oğlu sürekli her kavgada bana ağza alınmayacak hakaretler eder bağırır çağırır kadın da sus sinirli iken telefonu kapat derdi. Ama mümkün olmuyordu dediği çünkü ağır konuşuyor o an o telefonu kapatamıyorum. Yine bir gün bu çocuk beni perişan etmişti annesini aradım ağlayarak annemden haber bekliyorum kusura bakma dedi. Ben de sen benim gerçek annem degilmissin diğer evlatlarından ayirmiyordun ama beni görmezden geliyorsun dedim filan. Benimki de annesi yoğun bakımda deyince utandım bunu yazdığıma ve 4 kez özür mesajı attım 8 kez aradım açmadı bakmadı telefona. Cenaze oldu kadın vefat etti bi tencere yemek yaptım cenazeye gittim kadın ağlarken bana sarılarak teselli buldu. Millet gülüyorken onunla ben ağladım. Cenaze üzerinden 1 ay geçti yine hicbir şey yokmuş gibi konuştu. Is ciddiye binecek zaman da böyle bir şey çıkardılar. Benimki de yeterki gonlun olsun derdi şimdi korona var ne inatcisin dedi bagirdigimi iddia etti ve defol git hayatımdan dedi ilişkiyi bitirdi. Ben böyle zor bir dönemde yine yalnız kaldım. Kafayı yicem. Tek suçum inanmak mıydı bi ailesi yüzünden 5 yılım yandı ocakta evlenecektik ailesi yüzünden bu hale geldik. Çocuk zaten yıllardır hiç düzelmedi. Hala koronayim ve 2 gündür ağırlaştı durumum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Yaşım 24 oldu bu saaten sonra bu kalbim kime inanıp da sevsin.

Yine inanıp sevebilirsiniz şu an bunun icin geç değil, geç olan bu bahsettiğiniz kisiyle hayatınızı birleştirip onun ses tonuna davranışlarına bir ömür tahammül etmek zorunda kaldığınızda olur..

Daha evlenmeden çok yüzgöz olunmuş. 24 yaş daha kimleeeerrr gelir kimleeeeerr geçer

Zaten aşırı soğudum ondan onun yüzünden ciğerlerim hasar gördü üzüntüden erken bitmesi gereken coronam uzadı babam hastanede yatıyor dedem yoğun bakımda en ihtiyacım olan dönemde yok böyle zamlarda yoksun dediğimde kendin yapıyorsun böyle bir insan olduğum için yalnız kalmaya mahkumsun dedi

Salla gitsin ya afedersin bu ne ego ya? Böyle insanlara gram değer vermeyin abi pisliginde bogulsun ya

gram biliyormusun gram üzülme , canını böyleleri için üzdüğüne değmez ,

gerçi hiç bir erkek için üzülmeye değmez ,

rabbim bu yarattıgı yaratıkaların ne mal oldugunu bildiği için üreme hücresini onlara vermiş

yoksa varyaaa allahıma kimse kapısının eşiğine bastırmazdı bu uyuzları

24 demi diyorsun bunlari biz mezara girelim o halde
kimse bulunmaz hint kumasi degil kendine yazik edersin.

Daha 24 yaşında niye hayatınızın sonu gelmiş gibi davranıyorsunuz? Bu adamla bir daha karşınıza kimse çıkmaz diye mi evlenmeye kalkıyorsunuz? Ne adam ne annesi sizi istiyor, bence bir fakire sadaka verin size değer vermeyen, üzüntünüzde teselli edemeyecek birinden kurtulduğunu z için. Daha çok küçüksünüz, kimler kimler çıkar karşınıza merak etmeyin.

Allah şifanızı versin kendinize dikkat edin sağlığınızdan olmayın onun icin

Bende 5 yıllık sevgilimle nişanlandım .. bana etmediği kufur hakaret kalmadı. Nişanı 2 gün önce attım..ayrıldım... kendime hel şunu dedim ilerde bu insanla mutlu olabilcekmisin hep diye ama sonu mutsuluktu. Şimdi sende bile bile kendini cehenneme atma.. daha nisanliuken bile kavga hakaret varsa işin içine evlenince daha beterlerini yaşayacaksın. Lütfen kendini düşün 24 yaşındasın daha kendine yeni bir sayfa aç önüne bak. Bi kaç yil hayatına kimseyide alma kafanı topla. Hiç bir şey senden önemli değil.. emin ol zamanla unutursun unutucagiz biz kadınlar serefsiz erkekler yüzünden geleceğimizi çöp etmemeliyiz onlara inat dimdik ayakta kalmalıyız.

Yaşınız daha 24 Allah aşkına ne demek kime inanıp sevcem ? Yolunuza önünüze bakın ya evlenince daha zor herşey

Hastalığında etkisiyle iyice duygusallaşmış ve psikolojiniz bozulmuş. Öncelikle kendinize dikkat edin lütfen. Sağlığınız, canınız herşeyden önemli. 5 yıldır süren çekişmeli bir ilişkiniz var elinizde ve evlenip daha da sıkıntılı bir sürece niye sürükleyesiniz kendinizi. Ne erkek arkadaşınız ne de onun ailesi düzelmeyecek. Evlenince geçecek bir durum yok ortada. Evlilik sihirli bir imza, akit değil ki her şeyi toz pembe bir hale soksun. Olmuyorsa olmuyordur! Lütfen kendinizi üzmeyi bırakın çok gençsiniz ileride daha mutlu olacağınız insanlar karşınıza çıkacaktır.

Çok üzüldüm bir arkadaşım var yakın arkadaşım.. Buda sözlenmişti ve senin ilişkin gibi aynı hatta fazla aldatma dahi oldu. Oğlan küfrediyordu arkadaşıma ben kendine saygısızlık etme ayrıl demiştim.ama seviyordu.. Ailesi kaynanasıda çok çektirdi daha sözlüylen. Ama sonra aniden evlendi arkadaşım.. Ve çok mutlu şuan. Ve hamile.. Bu bir örnek.

Ama senin yerine kendimi koysam.. O kişiyle devam etmem kendime saygısızlık olur. Hele ki aileler giriyor işin içine dahada sıkıntı.. Ve bana küfürlü konuşan birinin bsns saygısı yoktur... Şuan onu seviyorsun anladığım kadarıyla. Ama bir müddet sonra sevginin yerini saygı alıcak. Saygı olmadığında ise sorunlar başlayacak.. İyi düşün sana küfürlü laf eden biri evlenincede eder. Yani canım cicim ayı iyi geçer ya sonra herkes maskesini indirir.. Onu karşına al ve konuş ya gel devam edelim. Birbirimizi yıpratmayalım de. Yada şuan bitsin de. Sen çok peşinden koşuyorsun. Bu seni garanti kız olarak görüyor benden başkasını bulamaz olarak görüyor.. Sen bunu yola getirmeye çalış bence.. (karar senin)

Bebişim, bı rahatla ağlamayı bırak sil gözyaşlarını, hepsi gecicek ,ilk sağlığın, sağlığın iyi olsun geri herşeyi halledersin gider konuşur ne bilim bisiler yaparsın.ilk bı iyiles toparlan,hepsi gecicek,geçmiş olsun öpüyorum seni, ağlama,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…