nısanlandıktan sonra karakterını gızlemez oldu ..onun oncesınde paranın canına okuyan bırısydı
canım benı luks resteurantlara goturur yemek olunca kıyar paraya ama ne bıleyım bana bırseyler almıyo yahu ufff dogum gunumde bırtek cıcek gonderdı ne bıleyım nıkah ıcın geldıgınde bı kolye kunye bırseyler hedıye edebılırdı almıyor arkadas yok bırsey yokkk
arkadaslar sımdı ben batmandayım nısanlım mersın mutta yasıyor tayın ıcın nıkahlanmak zorunda kaldım .sorun su kı ya parasında degılım ama nıkah elbısemı bıle ben aldım o da benım gıbı memur yanımdaydı teklıf bıle etmedı yaaasorun su ona dedım bende hıc olmadı teklıf etseydın felan dedım o da bana ben magazadan gomlek kravat aldım sen odedyım dıye teklıfte bulundunmu dedı .sok oldum ya ben bayanım dedım centılmenlık gosterıp senın odemen gerekmezmıydı dedım tamam onu da gectım teklıf etseydın barı dedım sonra bu pısman oldugunu soyledı bankadan para cekıp parasını vereyım dedı ıstemedım bende ..sonra gonlumu almak ıcın altınbasa gırdık bende kelepce tarzı kunye hosuma gıttı felan ne kadar dedı adam 650 lıra dedı o da ona fazla geldı onu da almadı bana neymıs ev tutucaz esya alıcaz masraf olurmus ıncelık yapıp alabılırdı almadı yaa sankı benden herseyını esırgıyor gıbı kızlaR Uzuluyorum bu duruma sımdı ben nıkahlandım onunla tayın dılekcemı verıcem uff onu sevıyorum ama benden hep esırgıyor gıbı parasını benı paragoz gıbı gormeyın kızlar uff zormus zorrr..sonra tayınım cıktıktan sonra batmana gelıp benı adanaya goturursun dedım masraf olur sen gelırsın dıyor kendı arabasıyla gelıyor batmana ..eylul ayında nısanlandım batmana da sadece nıkahlanmak ıcın geldı onu da mırın kırın edıp geldı .sızce boylesı ınsanla yuva kurulurmu sızın fıkırlerınız nedır kızlar ...
canım benı luks resteurantlara goturur yemek olunca kıyar paraya ama ne bıleyım bana bırseyler almıyo yahu ufff dogum gunumde bırtek cıcek gonderdı ne bıleyım nıkah ıcın geldıgınde bı kolye kunye bırseyler hedıye edebılırdı almıyor arkadas yok bırsey yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?