allah yardımcın olsun. Yuva kurduğunuz da senin paran benim param muhabbeti olucağı kesin.. Bu adamdan para mara bekleme.. İlerde bişi istediğinde Çalışıyorsun paran var derse şaşırma![/QUOTE .!.:Haklısın valla.. insan bari nisan elbisesini alirdi, cogunuz abrtmissiniz yorumlarda altin gibi şeyler zaten evlenirken alinir. Evlendikten sonra gecim sıkıntısı felan altin felan almaz. Madem tutumlu diyelim neden ozaman iphone veya samsung almak istiyor sizcede sacma değilmi??
Nisanlanmadan önce de sana hediye felan almıyor muydu mesela özel günlerde?
E kelepçeniz de olmayıversin? Daha makul bir hediye seçseydiniz kendinize. Yuvayı dişi kuş yapar. Sizin demeniz lazım bence ''evet kelepçe çok pahalıymış şimdi ona 650 lira vermenin sırası değil bir sürü masrafımız olacak'' diye.
Ya da..
Tayininiz çıkınca Batman'dan Adana'ya binin otobüse gidiverin o da sizi Adana otogardan karşılasın ne olacak. İlle arabayla gelip alması şart mı?
Nişan elbisesi konusunda haklısınız ona hiiiç bir diyeceğim yok ama dediğim konulara dikkat etmenizi öneririm.
Çoğunluk çok tokgözlü bakmış, ama ben öyle bakamayacağım.
Nikah hediyesi olarak 650 liralık hediyenin nesi çok, nesi abartı?
Evlendikten sonra birsürü borç harç, alınmıyor öyle şeyler zaten, gayet normal istemeniz ve meblağ da gayet makul.
Diğer harcamalar normalse ev kurulacak diye 650 lira ekstra masraf öyle belini bükmez insanın.
Nikah elbisesini almalıydı.
Çevresinde hiç yol gösteren olmadıysa ve bilmiyorsa böyle oluyor.
Nişanlıyken birçok şeyi ben söylemiştim, neredeyse hiçbir şeyden haberi yoktu eşimin.
Bu anlattıklarınız cimri olup olmadığı konusunda çok bilgi vermez bize.
Yalnız "Sen de benimkileri ödemedin." çıkışı çok çirkin olmuş.
Onun su götürür yani yok maalesef.
Insan sahiplenildiğini bilmek istiyor.
Mesele para pul değil, insan kendisine de bir şey alsa kasada eşinin-nişanlısının elini cebine atmasını bekliyor.
Ben bekliyordum yani.
Artık hesabımız bir mesajıdır bu çünkü.
batmanda ablam ve enıstem de yasıyor onlarda memur .ablama aldıgım kıyafetlerı gosterdıgımde omur bana cok guzel hedıye aldı dedım nısanlımda onune baktı utandı ama bunu hıssettım..bunun oncesınde para cekıp verıcem dedıysede ınsanın gozu olmuyor kı gonlumu almak ıcın kelepce hosuma gıtmıstı alır dıye dusundum ama bunu da alamadı ama samsung s4 yerıne ıphone almayı dusunuyorum dıyebılıyor bunu yuzune vurucam ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?