Nişanlım benimle artık hiç ilgilenmiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi zehra_zehra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
walla canım aynen senin durumlarını bende yaşadım ve yaşıyorum da ...bende nişanlıyım nişanlım başka şehirde olsa iyi yurt dışında...inan görüşemesek bile onun en azından türkiyede olduğunu bilmek bile bana sanki yakınlarımdaymış gibi hissettiriyo...oysaki çook uzaklarda...nişandan sonra herşey sanki daha da zor gelmeye başladı...daha çok tartışmaya başladık bizde.ama sonra bu şekilde birbirimizi yıpratmamaya karar verdik...malum uzaklık zaten başlı başına bi sorun başka sorunları da biz çıkarmak istemedik.konuştuk açık açık.hergün kavgayla daha da soğursunuz...konuşun bence birbibrinizi kırmamaya çaılışın.çok zor uzaklık...onun da eminim kafası karışıktır...düğün yapmak her haliyle zor bişiy.biraz anlayış gösterin ikinizde...ama ilk önce konuşun daha da soğutmadan...

şehir farklı olsada bence bu sorun olmamalı ve kesinlekle var olan bi sorunu yokmuş gibi görmeyin evlenince geçer mantığına inanmam ben.bizde nişanlandık düğün stresi yaşadık ama aramızdaki bağ hiç kopmadı herşeye beraber gögüs gerdik ve şu gerçekki bir sorun varsa ve bunu karşındakiyle paylaşmıyorsan çözümüde yoktur.bazen asla düzelmez dediğim sorunları soğuklukları konuşarak çözdük sakın içine atma mutlaka nişanlınla konuş

canım ben ne kadar zamandır birliktesiniz görücü usulü mü yoksa flört ederk mi evlenmeye karar verdiniz merak ediyorum.yazabilir misin.çünkü kimi ilişkiler ani hoşlanmayla vakit geçirmeden apar topar ani hissedilen kıpır kıpır duyguların sonucu hemen evlilik kararı almayla ve buna bağlı olarak sabun köpüğü gibi duyguların sönmesiyle son buluyor.acaba sizinki de mi öye?eğer değilse korkma evlilik arifesi bunalımıdır.

yanına git canım süpriz yap belki uzak kalmak araya mesafe koymuştur hem konuşup derdini anlatırsın iyice ona...

canım ben ne kadar zamandır birliktesiniz görücü usulü mü yoksa flört ederk mi evlenmeye karar verdiniz merak ediyorum.yazabilir misin.çünkü kimi ilişkiler ani hoşlanmayla vakit geçirmeden apar topar ani hissedilen kıpır kıpır duyguların sonucu hemen evlilik kararı almayla ve buna bağlı olarak sabun köpüğü gibi duyguların sönmesiyle son buluyor.acaba sizinki de mi öye?eğer değilse korkma evlilik arifesi bunalımıdır.

4 Yıl oldu cnm bizim
yeni bi ilişki değil yani

Belki canı bişeye sıkkındır canım konuşmaya çalış üzme kendini :teselli:

ılgisiz bir eş olursa daha kötü,o yüzden ilgisizliğinin sebebi hakkındaki bilgisizliğini gider,sor ona. :delphin:
Baktın dert etmiyor,yol yakınken :a015:

canım evleneceksiniz yuva kuracaksınız maddi acıdan sıkıntıları olabilir.ben sana bi örnek veriyim için rahatlar belki..kuzenim 1 yıldır nisanlı.nisanlısını cok seviyor.dügünlerine 1 ay kaldı.kızla gecen gün konustuk kuzenimin artık onunla cok ilgilenmedigini söyledi.bende kuzenime belli etmeden agzını aradım aranız nasıl diye.yuva kurmanın verdigi maddi manevi stresten eskisi kadar ilgilenemiyorum onunla dedi..oda ondan sogudugumu sanıyor ama asla öyle degil sadece herseyi stres yapar oldum evlensem atlatıcam üzerimdeki sıkıntıyı dedi..belki senin nisanlında böyle bi sıkıntı yapmıstır canım..
çok teşekkür ederim bulutcum. inş. nişanlımın durumda kuzeniki gibi geçicidir..
ya bu zamanda evlenmek cidden zor..evlenmeden önce sinemalar, yemekler ,gezer tozardık ,su gibi paa hacardık ,rahattık
evlendik ,borç,ondan kıs bundan kıs ,para biriktir..evlilik böyle bişi..şimdi bekarken yaptıklarımızın 10 da 1 ini bile yapamıyoruz
ewet bisde sevgili iken çok daha heyecanla yaşardık ilişkimizi. tadı bir başka idi o günlerin. özlüyorum walla :(
cnmm farklı şehirlerde olmak zor..bizde senin gibi farklı şehirlerdeyiss sevgilimle..ilk zamanki gibi habire aramalarrr konuşmalar msjlar olmuyor bu bi gercek zamanla alışkanlıga dönüşüyorrr...bende çok takıloyordummm önceden telefon elimden düşmesdii..şimdi ise günde 2-3 kez anca konuşuyorus msjlar ise çok azzz..yanii normal aslındaaaaaa artık herşeyimizi biliyoruz nezaman neyaptıgını biliyorummm..habireeeee sıkıştırmanın manası yokk..birlikte oldugun zamanlardaaa mutluysanız sorun yoksa takılma bunlaraa 1.5 ay sonra evlencennn ondan sonraa gülceksinnn bunları neden sorun yaptım diye...

cnm bizde ilk zamanki gibi değil. ilk zamanları hatırlıyorumda nasıl ilgilenirdi benle. her zaman merak ederdi. tabi o zamanlar yeni olduğumuz için yeni sevgili olmanın getirdiği heyecan vardı. evet nem'cim artık o da bende birbirimizin ne yaptığını nerede olduğunu çok iyi biliyoruz..

walla canım aynen senin durumlarını bende yaşadım ve yaşıyorum da ...bende nişanlıyım nişanlım başka şehirde olsa iyi yurt dışında...inan görüşemesek bile onun en azından türkiyede olduğunu bilmek bile bana sanki yakınlarımdaymış gibi hissettiriyo...oysaki çook uzaklarda...nişandan sonra herşey sanki daha da zor gelmeye başladı...daha çok tartışmaya başladık bizde.ama sonra bu şekilde birbirimizi yıpratmamaya karar verdik...malum uzaklık zaten başlı başına bi sorun başka sorunları da biz çıkarmak istemedik.konuştuk açık açık.hergün kavgayla daha da soğursunuz...konuşun bence birbibrinizi kırmamaya çaılışın.çok zor uzaklık...onun da eminim kafası karışıktır...düğün yapmak her haliyle zor bişiy.biraz anlayış gösterin ikinizde...ama ilk önce konuşun daha da soğutmadan...
ewet tatlım nişandan sonra herşey sahiden ddaha da zorlaştı.. bizde daha çok tartışmaya başladık çünkü bu kez ilişkimizde sadece ikimiz yoktuk ailelerde vardı :( bazen ifade ediyorum nişanlıma. çok incitiyoruz birbirimiz yapmayalım diyorum.. ama aynı şeyleri tekrar yaşıyoruz. çok agresifleşti. öfkelenmesi o kadar kolay ki..
şehir farklı olsada bence bu sorun olmamalı ve kesinlekle var olan bi sorunu yokmuş gibi görmeyin evlenince geçer mantığına inanmam ben.bizde nişanlandık düğün stresi yaşadık ama aramızdaki bağ hiç kopmadı herşeye beraber gögüs gerdik ve şu gerçekki bir sorun varsa ve bunu karşındakiyle paylaşmıyorsan çözümüde yoktur.bazen asla düzelmez dediğim sorunları soğuklukları konuşarak çözdük sakın içine atma mutlaka nişanlınla konuş
teşekkür ederim yorumun için. inşallah düzelir ümidi ile avunuyorum ben :(
yanına git canım süpriz yap belki uzak kalmak araya mesafe koymuştur hem konuşup derdini anlatırsın iyice ona...

yeni görüştük daha tatlım. şimdilik gidebilmeme imkan yok... ama gitmekte istemiyorum zaten..müstakbel kayınvalidemi sevemiyorum da her nedense :(((

duzelır canım bızde de oluyor boyle seyler zaman zaman ..yuva kurmak cok zor mesakkatlı bır ıs ve tum yuku omuzlarında hıssedıyorlar ..

cok ustune dusme aradıgında sıcak konus tavır yapma bakalım sonuc ne olacak

Merhaba canım
Aranıza baya bi soğukluk girmiş
Ama uzaklıktan değildir emin ol bende coğu zaman göremiyorum nişanlımı
İlişkinizi yıpratmayın
Nişanlılık çok güzel bir dönem bir o kadarda riskli
Çok dikkatli davran çünkü sonuçta yuva kuracaksınız

ewet soğukluk girdi sahiden
nasıl ayağa kaldırabilirim bu monoton ilişkiyi bilemiyorum
beni merak etmesini , özlemesini , sevgi dolu cümlelerini özledim :(

ooooooooooooooooooo:roflol:

panik yapma sakin olllla.s

belki biraz uzak kalmaya ihtiyacınız var :1ninca:

ne o hemen öyle soğukluk girdi, evlenmelimiyim, ayrılayım mı :oklava:

gözden ırak olan gönülden ırak olmaz efendim. siz birbirinizi sevmiş ve nişanlanmışsınız bile. çok büyük b adım. şu an yaşadıgınız durum sizin için bir sınav hemde iyi bir sınav. sevginiz ne kadar büyük uzaklıklara yıpranmalara ne kadar dayanıklı görürsünüz böylece:teselli:

umutsuzluga kapılma.:lepi:

aramadı diye illa sana karşı olumsuz bi düşüncesi tavrı olmak zorunda değil. uyuyordur belki belki kendi ile ilgilenmesi gerekiyordur opuyorumnanaktan

olamaz mı?yerimseniben

o seni merak de ediyordur, özlüyordur da a.s

sorun mesafe olmamalı bence baska sıkıntısı olabilir maddi mesela sizden sogudugu sanmam üzülmeyin bunlar gecici sıkıntılar bence siz elinizden geldiği kadar sıcak davranın hemde manevi destek olur ona

zehra sen kayınvalideni neden sevmiyorsun güzelim??bak 2 kere düşün hem ilgisiz bir nişanlı ve hemde sevmediğin bir kayınvalide.. ama ilerde yani 1.5 ay sonra bile bile lades dersen her iki kişiylede aynı ortamda bulunmak durumunda kalıcaksın.. evet nişanlın annenin sözlerine alınmış ve acısını senden çıkartıyor olabilir (diğer konundan biliyorum) ama böylede olmazki ne kaldı şunun şurasında 1.5 ay kaldı sende yaşıyorsun aynı sorunları yani tek nişanlın üzülmüyor strese girmiyor aynı durumu sende yaşıyorsun şu durumda sizin birbirinize dahada kenetlenme zamanınız olmamı.. Bence güzel bir mesaj at derim sor bakalım neden böyle üzüldüğünü belirt ona konuşmayı dene bakalım açıklamaları seni tatmin edebilcekmi hak verebilcekmisin ona, Belki bilmeden kırmış olabilirsin alınmış olabilir nebilim belki iş yerinde yada oda kendi ailesi içerisinde sorunlar yaşıyor olabilir BENCE SOR ÖĞREN kafandaki soru işaretlerini kaldır...
Seviyorum o yeter herşeyine katlanabilirim diyebiliyormusun ??şunuda belirtim bazen sevgi herşeye yetmiyor her iki tarafında birbirine uyması lazım her yönden ve unutma sadece nişanlınla değil ailesiylede evlenmiş oluyorsun ( kayınvalidemi sevmiyorum dedin ondan diyorum ben bunu sana tatlım..)

ama kayınvalidesini sevmek zorunda değil ,ben sevmemeyi bırak nefret ediyorum ama evliliğimi etkilemedi

serinim herkes dengeyi tutamaz be tatlım sen ve eşin dengeyi sağlamışssınız ne güzel..

alkisalkisalkis kıss belinay seni alkıslıyorum dogru söze ne denir

zaten uzaksınız daha dıkkatlı olsanız ıyı aslında.
ıns ıyı olur herşey

düzelir inş.sıkma canını herşey olacağına varır

Son düzenleme:
kızlar bi kaç gündür giremedim cvp yazamadım yorumlarınıza

Back
X