- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
o eskidi şekerim. artık seda sayan kısmetse olur vs. popüler...Bu Tarz Benim hangi kanaldaydı bari şimdiden alıştırma yapayım
Valla şaka maka ben çalışmayacağım galiba, kocamın parası biterse babamın parasını yerim dönüşümlü olarak ihtiyacım yok çalışmayao eskidi şekerim. artık seda sayan kısmetse olur vs. popüler...
Ayrıca 2 yıl çocuk düşünmüyouz olursa da tabi ki bakıcam hazıra konmak kendine baktırmak çok yanlış laflar bi kadın eşinin maaşını kullanırken utanıyosa eziliyosa o erkekte bi problem vardır. Umarım iş bulana kadar bu sorunu yaşamam hayırlısı olsun.
alıntı yaparken sıkıntı yaşıyorum kbkmayın olurmuBak bide aklıma ne geldi. Belki seni denemek icin dedi öyle, yani acaba benim paramımı yiyecek yoksa kendi ayaklarının üzerinde duracakmı diye deneme yapmıştır. Aynısı başıma geldiği icin biliyorum
Ay ben tam tersi, ileride çocuğum falan olursa bütün gün evde bebekle olmamak, gecede elli defa kalkmamak, haftasonları çocuk yüzünden erken uyanmamak için yatılı bakıcı alırım, gerekirse maaşımı bakıcıya harcarım diyorum. Galiba bende bir yamukluk varÇalışma ya en güzeli... Ohh kocam getirsin ben yiyim. Şaka değil gerçekten çok özeniyorum ev hanımlarına bir süre sonra koca kesmiyor kv kp görümce falan onlardan da istemeye başlarsınız. Öyle böyle kolay hayat işte.. Çalışma çalışma en akıllıcası o
O arada hamile kalırsın zaten çocuk küçük falan dersin peşine 2. yi patlatır korunuyorduk oysaki falan dersin. Sonra da işte "çalışacaktım da bebekler küçük"ten yürürsün
Çalışcam tabiki dedim herseferinde söylemesi bu duruma getirdi bidaha derse tepki göstericem ama.Bak bide aklıma ne geldi. Belki seni denemek icin dedi öyle, yani acaba benim paramımı yiyecek yoksa kendi ayaklarının üzerinde duracakmı diye deneme yapmıştır. Aynısı başıma geldiği icin biliyorum
Erkekte niye sorun olsun,
O tip erkekler okumuş kadınlarla evlenmez
Zihniyet meselesi,
Eşinin çalışmasını destekleyen, üniversite mezunu bir kadınla evlenen insanın zihniyeti öyle olmaz.
O dediğiniz ben vereyim kadın harcasın bu ben herşeyi karşılarım zihniyeti kadından tam itaat isteyen zihniyet.
Sizin nişanlınız sizinde söz hakkınızın olacağı ama hayatı da beraber yükleneceğiniz bir evlilik istiyor gibi.
Yani diyorumki siz elmayla armutun işinize gelen yanlarını almaya çalışıyor gibi görünüyorsunuz.
Bir yanınız okumuş, modern kendini erkekle eşit gören, kendimi ezdirmem derken,
Bir yanınız evi geçindirmek erkeğin görevi, çalışıp baksın
Olmaz ki böyle
Hiç bişeye beni zorlama, bu hosuma gitmiyor, ben zaten çalışmayı düşünüyorum ama bırak bunu ben düşüneyim, başvurumu ben yapayım. Anaokuluna giden cocuklar gibi elimden tutup iş aramana gerek yok ben kendim bulabilirim de o Zaman tatlım.Çalışcam tabiki dedim herseferinde söylemesi bu duruma getirdi bidaha derse tepki göstericem ama.
İyi de başvurur vurmaz işe alınmayacaksınız ki. Zaten mülakatlarla vs birkaç ay geçecek.Çalışcam tabiki dedim herseferinde söylemesi bu duruma getirdi bidaha derse tepki göstericem ama.
Böyle yapan arkadaşım var. Doğum izni bitmeden işe dönen bir sürü arkadaşım da var. Ben de altı ay doğum izninde nasıl dururum, onu şimdiden merak ediyorumAy ben tam tersi, ileride çocuğum falan olursa bütün gün evde bebekle olmamak, gecede elli defa kalkmamak, haftasonları çocuk yüzünden erken uyanmamak için yatılı bakıcı alırım, gerekirse maaşımı bakıcıya harcarım diyorum. Galiba bende bir yamukluk var
Bana çok boğucu geliyor öyle bir hayat, hadi bebek küçükken tabii yanında olmak lazım da misal 6 aydan sonra evde bebekle kalmak, devamlı evde ve çocukla olmak boğar beni.Böyle yapan arkadaşım var. Doğum izni bitmeden işe dönen bir sürü arkadaşım da var. Ben de altı ay doğum izninde nasıl dururum, onu şimdiden merak ediyorumHerhalde bende de var aynı yamukluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?