- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Senelerdir iş bulamayan, atanamayan, bu yüzden depresyonda , mutsuz, hayatı kendine zehir eden çok insan var, onlar adına çok üzülüyorum, sizin gibi 'evet desem hemen iş bulacak bana ama ben çalışmak istemiyorum' diyenleri görünce. Hayatın adaletsizliği işte. Bence çalışmaya başlayın, herkes nasıl idare ediyorsa evini siz de öyle edersiniz, mutluluklar dilerim.
Öğretmenlikle ilgili bir şey söylemedim, tüm iş bulamayanlar adına konuştum, ben de sizin dikkatinizi çekerim :). Eğer çalışmama konusunda anlaşırsanız bari o size bulunacak işleri ihtiyacı olan birilerine önerin, birilerini mutlu edin .Bizde iş bulunca öğretmen olmuyoz dikkatinizi çekerim.
kımse sızı calısmak ıcın zorlayamaz oncelıkleBen zaten çalışmam demiyorum bi kaç ay geçsin istiyorum
kim demiş evde izdivaç programı izlediklerini. biraz ufkunuzu genişletin lütfen.
benim bir sürü arkadaşım var maddi durumu iyi ve çalışmaya ihtiyacı yok. ancak yardım kuruluşlarına gönüllü gidiyorlar. turlara katılıyorlar ve sürekli geziyorlar. yani farklı hayatlar da var
Ayni şey nişanlisi içinde geçerli çalişmasinlar evde otursunlar beraber.Size çalışmanız için baskı yapamaz. Ne haddine ya? Çalışmak istemiyorum deyin konu kapansın. Hayret bir şey.
Bi erkek çalışmak dışında ne yapıyo anlatsana?Ayni şey nişanlisi içinde geçerli çalişmasinlar evde otursunlar beraber.
OlurAyni şey nişanlisi içinde geçerli çalişmasinlar evde otursunlar beraber.
Bi erkek çalışmak dışında ne yapıyo anlatsana?
geçen konun vardı değil mi,mutfak masasını kız tarafı alır dedi diye nişanlına kızıyordun.bu gidişle daha çok kızacaksın nişanlına çalışmazsan.adam açık açık söylüyor,çalışan eş istediğini.açıkçası ben de oğullarımın eşlerinin çalışmasını isterim.
İşiniz hazir mi ki ilk hafta başlamanizi istiyor? İş aramaya başlariz demek istemiştir herhalde.Evde buzdolabının işyerinde pcnin ofisin tadını çıkarrım orda da kocam yok sonuçta. Kaç kere dedim çalışmak istemiyorum değil ilk hafta hemen başlamamı istemesi asıl sorun.
aynı seyı esım soyledı ...Bence uni mezunu da olsan, ilkokul mezunuda olsan bu senin bilecegin iş.
Ayrica bir erkegin, haniminin parasina ihtiyac duymasi ille de eve para getir yapmasi bana ters. Haaa sen istersen o baska....
Şimdiden verdik cvleri hazır etçek olsa gerekİşiniz hazir mi ki ilk hafta başlamanizi istiyor? İş aramaya başlariz demek istemiştir herhalde.
Diyorum işte sizin düşünce yapınızla nişanlınız ki farklı.Bi erkek çalışmak dışında ne yapıyo anlatsana?
Ay Allah korusun bacım ağzından yel alsın. Allah hiçbi kadına yaşatmasın aman amankonu sahibesi sen yorma kendini meram anlatana kadar çatlayackaisn ortadan
iki saatde 20 sayfa ne yazilmis diye yazirisini okudum ama kayda deger bisey yok ayni seyler yazilip duruluyor
kiz diyorki çalisicam ama bi iki ay evlilige alisayim oyle diyor , yan gel yat osmanlik bi durum yok
konu sahibesi kizlarda diyorki bunu git nisanlina soyle, ortak bi noktada anla$maniz lazim yoksa çok sorun çikacak
bende diyorumki nisanlina direk sor, agzinda geveleme ne borcumuz olucak direk soyle de
vede hazir; oldugunda mutlaka çalis koca nin eline bakma asla harçlik diye
çalisincada kocana dikkat et senin gece gunduz çalisip kazandiklarini millete yedirmesin
madem anlaşamayacaklar yol yakınken ayrılsınlar.uzatmanın anlamı yok.Aslında adamda da suç var, zaten görücü usulü tanışmışlar, o zaman çalışan birine baksaymış? Yani çalışmayan ve istemeyen birini çalışmaya zorlamanın manası yok.
Genel sordum. Benim nişanlım istisna bizim ailede erkek kılını kıpırdarmaz.Diyorum işte sizin düşünce yapınızla nişanlınız ki farklı.
Nişanlınız gayet açık nasıl yaşamak istediğini söylüyor.
Sizde net olun.
Adam boşuna masa hazırlayıp, çay servisi yapmasın.
Siz o zihniyette görülmüyorsunuz buradan bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?