- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
En son şu olcak ben yeterrrr diye bağırcam kavga çıkcak en son cvni verde enişteme vercem o bakıyo dedi verdim yani çalışmak istemesem ilk dediğinde tepkimi koyardım söylerdimHiç bişeye beni zorlama, bu hosuma gitmiyor, ben zaten çalışmayı düşünüyorum ama bırak bunu ben düşüneyim, başvurumu ben yapayım. Anaokuluna giden cocuklar gibi elimden tutup iş aramana gerek yok ben kendim bulabilirim de o Zaman tatlım.
Çalışan bi insanla calismayan bi insan anca yatağı paylaşabilir. Eve gelince ne anlatacak duvarlari mi? Bi insan evde kendini ne kadar gelistirebilir. Ben de erkegin güçlü olmasi evini gecindirebilmesi taraftariyim ama kadinlar cok guzel suistimal ediyor durumu ve ulkedeki cinsel aclik sayesinde hiçbir delikli boncuk yerde kalmiyor valla. Şişko vasıfsız cahil iyi kötü ne kadar kadin varsa evlenebiliyor cocuk dogurabiliyor. Karsiyim nüfusun bu kontrolsuzlugune :)
Tabiikide bu benim düşüncem değil,Kocam ortaokul mezunu. Ben universite.
Ben musteri temsilcisiyken o fasoncuydu. Beraber calisiyorduk.
Ben ayrildim. O imalat muduru oldu.
Utusunu kendi yapar ya da firmada yaptirir, camlari o siler, kendi ailesinden cok benim aileme yakındır. Benden erken kalktiysa kahvaltiyi hazirlar. Keyifsizsem yemek yapma aksam ben hallederim der.
Ailesine beni asla ezdirmez, ki niyet bile etmediler.
Itaat sart mi?
Herkes sizin soylediginiz gibi de degil benim soyledigim gibi de.
Her insan farklidir. Cok iyi bildiğim bir sey var ki erkegin kadina verdigi degeri kadin kendi belirliyor.
Bazılarının balayı hakkı bile olmuyor düğünden sonraki 4.günde işe başladım mesela ben.İşler de çalışan bayana göre düzenlenir,yapacak bir şey yok malesef.O bulur haber göndermediği yer kalmadı asıl korkum eve geliş gidiş saatlerim ters olursa diye. Yeni evlenmişim bi de bunun stresini mi yaşayım a dostlar.
Kavga çıkaracak bişey yok tatlım, güzelce baskı yapmasının hosuna gitmediğini, işini kendim aramak istediğini söyle. Bu kadar baskı yapması gercekten hoş değil ama bencede çalışmalısın o ayrı. Baskıdan hoşlanmadığını kesin bir dille söyleEn son şu olcak ben yeterrrr diye bağırcam kavga çıkcak en son cvni verde enişteme vercem o bakıyo dedi verdim yani çalışmak istemesem ilk dediğinde tepkimi koyardım söylerdim
Sıkıntı çekicek bi durum yok öyle olsa konu açmam burda evimizde arabamızda var borcumuz yok canımı sıkan ilk hafta iş bakarız demesi tabiki çalışarak daha iyi olabiliriz ama atlı kovalamıyo ki
Bizde iş bulunca öğretmen olmuyoz dikkatinizi çekerim.Senelerdir iş bulamayan, atanamayan, bu yüzden depresyonda , mutsuz, hayatı kendine zehir eden çok insan var, onlar adına çok üzülüyorum, sizin gibi 'evet desem hemen iş bulacak bana ama ben çalışmak istemiyorum' diyenleri görünce. Hayatın adaletsizliği işte. Bence çalışmaya başlayın, herkes nasıl idare ediyorsa evini siz de öyle edersiniz, mutluluklar dilerim.
Büyük ihtimalle yaşarsınız. Çünkü eşiniz peşin peşin söylemiş söyleyeceğini. Daha açık konuşamazdı takdir edersiniz ki.Ayrıca 2 yıl çocuk düşünmüyouz olursa da tabi ki bakıcam hazıra konmak kendine baktırmak çok yanlış laflar bi kadın eşinin maaşını kullanırken utanıyosa eziliyosa o erkekte bi problem vardır. Umarım iş bulana kadar bu sorunu yaşamam hayırlısı olsun.
Çalışcam tabiki dedim herseferinde söylemesi bu duruma getirdi bidaha derse tepki göstericem ama.
İşten çıkma mantıksızlığıyla hiç çalışmıyoken biraz erteleme fikri arasında dağlar kadarfark var.Hali hazirda calisiyor olsaydiniz evime alisayim diye isten mi cikacaktiniz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?