- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Bende çocuğum olduğunda kesinlikle ne annelere bırakıp onları yormak nede kreşe verip çocuğumdan ayrı kalmak istemem eğitimini kendim vermek isterim herkes benim gibi düşünüyo eminim bütün anneler en azından. Sırf kültürleniyim diye de çocuk hiç edilmez. İş özel sektörse tabi.
kesinlikle öyle. Çalışan kadına daha cok saygı duyuluyor ben hep bunu görüyorum etrafımda. vicdan azabı duymadan harcayabiliyorsun paranı gönlünce. Bende erkek arkadasıma dogumgünü hediyesi bakıyordum nette bugün, fikir edinmek icin ve benimde nurtopu gibi 900 tl lik cicilerim oldu
Tabi ki cok zor, kadiniz nefs sahibiyiz harcamadan olur mu :)
Bugün bebegim hava alsin diye disari cikardim sadece bir tur atip donmekti amacim, Noldu sence?
520 liralik nur topu gibi kredi karti borcum oldu. Aldigim da bir bot, 3 tane gomlek
(Ihtiyacim olmadigi halde)
Yani çalışmak bir kadin icin cok onemli.
Özgüven ve standartlar acisindan ilk sart.
Kendine deger veren kadin sartlar uygunsa calissin isterim ben.
Zaten evde eğitim dediğim terbiyeydi. Dini eğitimi de maşallah her eğitim kurumda görüyoruz artık..Ne alaka ya eğitim dediğimiz ahlak terbiye hoşgörü dini her anlamda olabilir pardonda bu saydıklarımı hangi kurum verebilir o anneyle alakalı siz kalkıp burda çalışamayan kadınlara cahil muamelesi yapamazsınız kaçımızın annesi çalışıyodu???
aynısı başıma geldiŞimdi ben burada böyle dedim dedim, kesin ileride işi gücü serip eşimin maaşını yiyeceğim evde Müge Anlı izleyeceğim ahahahah
Allah büyük.. Her şeyin hayırlısı olsun.
Çalışcam zaten ama 1 2 ay evimin tadını çıkarıyım yorulmadan strese girmeden eşimle vakit geçiriyim istiyorum çalışmak istemiyorum gibi algılandı.
Bu Tarz Benim hangi kanaldaydı bari şimdiden alıştırma yapayımaynısı başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?