- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ben başka seçeneği olmayanları tenzih ederim. Çocuk kendine yetebilene kadar iş bırakıldı diyelim. E sonra ? Çocuk ilkokula başladıktan sonra çalışılmamasının sebebi ne?Ben sizin bu fikrinize katilmiyorum. Cocuk yoksa kadin calismali insanin kendi oarasini kazanmasi gerekir. Ama coxuk varsa isler degisebiliyor. Ben cocuguma bakmak icin isi biraktim . sirf para icin canim oglumu kresede brakmadim bakiciya da... Bu kadar on yargili olmayin. Bazen nsanin bakacak guvenecek kimsesi olmuyor. İnsan evlat sahibi olmadan anlayamaz.
Teşekkür ederim düzelttiğiniz içinayrı yazdığınız ta kısmı da olacak ve bitişik yazdığınız te kısmı de olacak ve ayrı yazılacak.
demek ki , sadece burada düzgün yazmak için bile gerekiyormuş okumak.
size kolay gelsin
Aynen tatlım, bende sırf daha fazla harcayabilmek için çalışıyorum
Bunlar buz daginin gorunen kisimlari
Giyecek, cocuk masraflari, disari ciktin en az 100 lira gidiyor.
Yemek te mi yemiyek
Misafir gelir ekstra masraf, sen gidersin elin bos olmaz. Ohoooo shapes calismasinda napsin
rica ederim. ne demek :)Teşekkür ederim düzelttiğiniz için
nişamlın araba almak istiyor bence2000 tl
Arabamız varnişamlın araba almak istiyor bence
Noktadan sonra büyük harfle başlamak gerekir. Madem bu konuda dikkatlisiniz siz de dikkatli yazınız iyi geceler.rica ederim. ne demek :)
Yok ayrı kalmamak için diyoruz yoksa iyidr tabiKonunun basini okudum ama deginmek istedigim baska bir konu var. Bazi arkadaslar kresi kotu gibi göstermiş ya hani. Krese birakamam cocugumu falan. Emin olun 3 yasindan itibaren evde cocugu tutarsaniz cocuk geriden takip eder yasitlarini. Sakin sakin okuyun okumayin evde oturun oturmayin cocugu krese gondermemezlik etmeyin. Cocugumu ben kendim yetistiricem diyip nesilleri yok etmeyin lütfen
hayret o zaman ne borcu çıkabilirmiş kiArabamız var
Ayrıca ta ve de şeklinde değil -ta ve -de şeklinde yazılır eklerimiz. Bunu da ekleyiverNoktadan sonra büyük harfle başlamak gerekir. Madem bu konuda dikkatlisiniz siz de dikkatli yazınız iyi geceler.
Bilmiyorumki canım 1ay kaldı ya masraf olur diyo gelin başımıda ben yaptırcam heraldehayret o zaman ne borcu çıkabilirmiş ki
Aynen tatlım, bende sırf daha fazla harcayabilmek için çalışıyorumalısveriştemi yapmıyahh ama hayatın gerçekleri bunlar, 2000 le gecim cok zor olur Tr sartlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?