- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Rahatı bulmuş arkadaş tebrik ediyorum; )Tekstilde musteri temsilcisiydim. Ana dilim gibi ingilizcem ve cilgincasina tekstil bilgim var. Bu sartlarda maasim kucuk bir ihracat firmasinda 3000 3500 civari olur. Iyi firmalarda 7 8bine cikar. Ki ustune musteri ve mumessil portfoyum de var. Kar ortakligi ile de calisabilirim.
Ha su konunun gidisati itibari ile asgari ucretle 12 saat calisan kadin bana saygi duysa ne duymasa ne der, terbiyemi bozarim gerekirse. Ben ev hanimiyim diye sayhi duyulmayacaksa ben de bunu yapistiririm. Ki bu da cok ayip.
Ileride cocugum olursa calismayi yine dusunmeyecegim. Ki annem calisirdi hicbir eksikligini de hissetmedim ama yine istemiyorum yine istemiyorum.
Beni neden alıntıladınız anlamadım? Ben küçümsemedim ki? Aksine bir insan çocuğuna kendi bakmak istemesi normal değil mi dedim..
Calisan üniversite mezunu biri olarak soyluyorum kocam nisanlim bana illada calisacaksin gelip elime para sayacaksin derse o adamdan sogurum buyuk ihtimalle
Karim hem ev islerini halletsin hem cocuga baksin hem de gelip maasini elime saysin kadinin ozgurlugu esitligi degil kadinin ezilmesi resmen
Erkek de isterse calismaz diyenler calismayip evde ne yapiyorlar mesela haftada uc defa cam mi silecekler her gun yemek mi yapacaklar komsuyu mu agirlayacak buyuk ihtimalle tum gun evde oturacak arada disari cikip havalanacak eve gelen karisindan yemek bekleyecek gozumun onune itilmis gibi bir adam geldi
Kendim calisan oldugum halde bu calisan kadinlarin kendini yuksekte gormesi bana offf dedirtiyor
Annem de calisiyordu cocuk olarak bazen keske annem calismasaydi dedigim coktu
Sıkılmış tim soguk yemekten komsuya birakilan anahtardan
Karisinin maasina goz dikmis adamdan hayir gelmez bence
Rahatı bulmak derken?Rahatı bulmuş arkadaş tebrik ediyorum; )
Kusura bakmayın idrak edemedim üzgünüm..Sizinle aynı fikir de olduğum için alıntıladım karşıt düşünce de olsam yazım farklı cümleler içerirdi.
Bunun tembellikle ne alakası var Allah aşkına? İstemez istemez, kişinin kendi tercihidir..,kendini daha mutlu hissediyordur..canı çekmiyordur..sizene.Erkek olsaydım herhalde tembel kadın gördüğümde koşarak kacardim.....
doğru söze ne denirBir gün o da ben çalışmıcam derse?
He canim he.Bunun tembellikle ne alakası var Allah aşkına? İstemez istemez, kişinin kendi tercihidir..,kendini daha mutlu hissediyordur..canı çekmiyordur..sizene.
Bende erkek olsam sizin gibi sığ düşünen birinden koşarak uzaklaşırdım.
e okumasaydınız madem
dıplomalı ev hanımlıgı
He canim he.
Şuraya ev hanımlığı ni oven 2 cümle yazsam böyle saldirmazdin bana.
Pardon da sırf ev hanımlarının tembel olduğunu düşünüyorum diye hic tanımadığın birine sığ diyebilecek kadar terbiyesiz olman kaliteni belli ediyor zaten..
Kaldı ki sadece ben değil günümüzde artık erkeklerin çoğu böyle düşünüyor. .
Sen evinde otur İzdivaç ini izlemeye devam et. .
Gerçek hayatta karşısında 2 cümle kuramayacagin insanlara buradan ahkam kesmek ne hoş dimi..
Muhatabım değilsin. .
Malum bos teneke çok ses çıkartır. .
Zoruna mi gitti bi ev hanımı olarak :)Her cümleden kalite akıyor aman Allah
Ben ev hanımlığını övüp övmeyecek birşeyden bahaetmiyorum..He canim he.
Şuraya ev hanımlığı ni oven 2 cümle yazsam böyle saldirmazdin bana.
Pardon da sırf ev hanımlarının tembel olduğunu düşünüyorum diye hic tanımadığın birine sığ diyebilecek kadar terbiyesiz olman kaliteni belli ediyor zaten..
Kaldı ki sadece ben değil günümüzde artık erkeklerin çoğu böyle düşünüyor. .
Sen evinde otur İzdivaç ini izlemeye devam et. .
Gerçek hayatta karşısında 2 cümle kuramayacagin insanlara buradan ahkam kesmek ne hoş dimi..
Muhatabım değilsin. .
Malum bos teneke çok ses çıkartır. .
Zoruna mi gitti bi ev hanımı olarak :)
Noldu :)
Aynen ya dusunseneBen de şunu anlamadım...
Yüksek tahsil Görüyorsunuz lisansla bile yetiniyorsunuz doktora, yüksek lisans..
Yabancı dil eğitimi hatta bazı sertifikalar kurslar yurt dışından ..
Harcanan paranın Emeğin haddi Hesabı yok.
Sonra aldığım paranın yarısı temizlikçiye, dışardan Yemeğe gider calışmayayım diyorsunuz..
Mesleği olanlara lafım. Icra ederek insanlığa ve kendinize Katkıda bulunacağınız bi işiniz varken
Nasıl ev temizliği, ütü, yemek gibi kalifiye olmayanların da rahatlıkla yapabildiği işleri üstünüze vazife görüp, mesleki haz duyabiliyorsunuz bu işten?
Çalışan kadının masrafı cok doğru, Kıyafet, kozmetik temizlikçi , yemek , cocuk bakıcısı belki..
Ama ne olursa olsun tüm Maaş buna da gitse insan üretime katılmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?