- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İşte hepimizin farklı olduğunun bir kanıtı :) Ben de düşük riski yüzünden raporluyum uzun bir süredir ve evde hiç sıkılmadim. Izleyemedigim filmleri izledim sıkılınca kitaplara sardım ki daha zevkli şimdi okuyamadigim kitapları okuyorum bi de burası var buraya da bu sebepten ötürü girdim :)
sağlıkla kucağınıza alın
Üniversite mezunuyum ingilizcem var..kendimi geliştirdim ama çalışmıyorum.. Ve bunun KOMİK HİÇBİR YANI YOK... Bu benim tercihimdir. İlla çalışmak için okunulmazm hayat görüşü için,genel kültür için,gelişim içinde okunur... Evde çocuğumu büyütüyorum.. Ve ileride benim bilgilerim ona faydalı olacaktır. Tembel diye yaftalayamazsınız. Ne haddinize.. Hem ev hanımının işi daha zor tembellik etmek istese çalışır
kızlar bazı uyelere gercekden guldum...Çok mantıklı komşum karı koca elektrik mühendisi ve sadece koca çalışıyor. Eşi çocuklar olunca kendini tamamen onlara vermiş üç çocukları var maşallah üçü de hem başarılı hem terbiyeli hem çok sosyal. Sonuçta çalışıp geleceğimiz olan çocukları kötü yerlere kötü koşullara itmektense böylesi daha iyi ama tabi bu da bir tercih.
öncelıkle Allah yardımcınız olsun ınsallah sağlıkla alırsınız bebegınızı kucagınıza.haklısınız ınsanız ve her bırımız ayrı ozellıklere sahıbız.ben cok sıkılıyorum evde o koltukdan oburune atıp duruyorum kendımı ayy azda bu koltukda sıkılayım dıyerek :)İşte hepimizin farklı olduğunun bir kanıtı :) Ben de düşük riski yüzünden raporluyum uzun bir süredir ve evde hiç sıkılmadim. Izleyemedigim filmleri izledim sıkılınca kitaplara sardım ki daha zevkli şimdi okuyamadigim kitapları okuyorum bi de burası var buraya da bu sebepten ötürü girdim :)
Açıksözlülüğünüz ve dürüstlüğünüz için ayakta alkışlıyorum..kızlar bazı uyelere gercekden guldum...
sadece calısmak ıcın okunuyorsa ;kımse calıstıgı bolumun dısında ıse gırmemelı ozaman,emeklıyede ayrılmamalılar evde oturmak bos teneke işi cunku
sadece meslek olan bolumler okunmalı ozaman, felsefe gıbı bolumler yerın dıbıne gırmelı
hatta okurken kesın işe gırecegın bolumu secıp gerı kalan bolumlere canın cehenneme demelıyız mantıkları bunu desteklemelı ...
okumak at gozlugunu cıkarmaya yetmıyor kesın kanıtını gorduk bu konuda zira bazı arkadasların en az 4 fakulte bıtırmesı gerekıyor hayat gorusunun genıslemesı ıcın...
ev hanımlıgı boş teneke , işe yaramazlık olsa avrupada ulkeler ev hanımlarına sıgorta yapıp maas vermezlerdı
ben yuksek lısans da yaptım ıktısat okudum manyak gıbı calıstım...alanımla alakası olmayan ıslerdede calıstım,
ama esım bana hep ; senın parandan beklentım yok calıssanda calısmasanda ben her ay sen calısmıyormussun gıbı yasıcam bunu bıl, senın calısmaman benım ısıme gelır kadınlar ıcın calısmak daha zor ben eve geldıgımde senın benı guleryuzle karsılamanı ıstıyorum aldıgının paranın yarısının temızlıkcıye dısardan yemek soylemeye gerı kalan yarısınıda kreşe vermenı ıstemem ne anladık ozaman calısmaktan dedı ustelık esım suan hıc butun gun yatıp oturuyorsun gozumde degerın dustu de demedı ???? hep kadının calısmak zorunda olmadıgını gerekırse ek ıs yapabılecegını soyluyor e buda erkek ???
bı erkek boyle dıyor kadınlarımıza noluyor ???
1 aydır evde oturuyorum ama mubarek evde daha cok yoruluyorumbı dınlenemedım
calısıyorken ıyıydı ...masa basında oturuyordum oohhh cayım önume gelıyordu, yemek hazır ,stajyerım her ısı yapıyordu butun gun netde haber okuyordum
Ay vallaha ortamdan çatlıcam ya her evde oturanın altın günde gezdiği mi var? Evde oturan kadın çocuğuna iyi bakamıyor mu yani. Yahu zamanı gelince gider yuvasına da kreşine de.. O süre zarfına olan kadar bölümden bahsediyoruz.Allah aşkına şunu yapmayın ya.
Çocukların kreşe gidip sosyal bir birey olması , öz bakım becerilerini sosyal bir ortamda kazanabilmesi, paylaşmayı , başkasının hakkına saygı duymayi, oyunda sırasını beklemeyi öğrenmesi ..... ve daha sayamayacagim biçok sey.. siz bunları ona evde veremezsiniz , bu mümkün degil.. 4 duvar arasında kısır gunlerinde, altın gunlerinde gezmesi değil , kendi yaş grubu ile oyunlar oynuyor olmalı bu çocuk. .
Sonra neden kıskanç neden yaramaz ..
Okul Öncesi Eğitimi almak her çocuğun hakkıdır ... 0-6 yaş arası bilişsel düzeyinde en çok gelisme yaşadığı dönem. Tabiri caizse bi ömür buradan ekmek yiyecek gerek zeka gerek beceri olarak..
Sırf anneleri evde otursun diye bundan mahrum birakilmamali çocuklar. .
kesınlıkle dogruAma bunun da şöyle kötü bir etkisi olabiliyor çocuklarda okuldan soğuma. Çalışan anneleri olan ve sürekli krese dershaneye gönderilen çocuklar daha içine kapanık oluyor. Ben böyle gozlemledim. Tabi bunda yarış ati gibi hazırlandığımız sınavlar da etkili. Konuyu nerden nereye getirdim
öncelıkle Allah yardımcınız olsun ınsallah sağlıkla alırsınız bebegınızı kucagınıza.haklısınız ınsanız ve her bırımız ayrı ozellıklere sahıbız.ben cok sıkılıyorum evde o koltukdan oburune atıp duruyorum kendımı ayy azda bu koltukda sıkılayım dıyerek :)
İşyerindede kocam yok farkındamısınız? Laf sokmak için yorum yapmayın ya evimin tadını çıkarrım ok.Evliligin tadini evde gunduz kocaniz olmadan nasil cikaracaksiniz ki? Ilginc bir mantik
Merak etmeyin okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum zaten.. bilmeden konuşan biri yok yani karşınızda. . Annemde okul öncesi öğretmeni .. sağlıklı yasin duruma göre de olabileceği gibi genelde 2 olduğunu tüm hocalarım ve annem söylüyor. .Eger cocuk gelisimini arastirirsaniz, dunyaya ve kendine guvenli cocuk olmasi icin anneden saglikli ayrilma yasinin 4oldugunu gorursunuz. Bu yasa kadar anne bakimina muhtactir. O kısır ve altin gunu nedir ben bilmem. Ben cocugumla kendi yasitlarini biraraya getirir, aktivitelere katilmasini saglarim. Anne herseyin basidir. Annenin egitimi olmadan hicbir birey saglikli gelisemez.
Rahatı bulmuş arkadaş tebrik ediyorum; )
He canim he.
Şuraya ev hanımlığı ni oven 2 cümle yazsam böyle saldirmazdin bana.
Pardon da sırf ev hanımlarının tembel olduğunu düşünüyorum diye hic tanımadığın birine sığ diyebilecek kadar terbiyesiz olman kaliteni belli ediyor zaten..
Kaldı ki sadece ben değil günümüzde artık erkeklerin çoğu böyle düşünüyor. .
Sen evinde otur İzdivaç ini izlemeye devam et. .
Gerçek hayatta karşısında 2 cümle kuramayacagin insanlara buradan ahkam kesmek ne hoş dimi..
Muhatabım değilsin. .
Malum bos teneke çok ses çıkartır. .
Ay vallaha ortamdan çatlıcam ya her evde oturanın altın günde gezdiği mi var? Evde oturan kadın çocuğuna iyi bakamıyor mu yani. Yahu zamanı gelince gider yuvasına da kreşine de.. O süre zarfına olan kadar bölümden bahsediyoruz.
akıllı olan erkek bu kararı hayat arkadasına bırakırçalış dese bi türlü çalışma dese bi türlü nedir bu erkeklerin bizden çektikleri ... :)) şaka bir yana bende çalışmak istemiyorum diyorum ama çalışmak zorundayım hayat koşulları diyorum sonrada zaten evde otur otur sıkılırım ben diyorum öyle iki ara bi derede çalışıyorum işte...
Ben gerekli uzmanlarla gorustum tesekkur ederim. Daha 2 aysinda cocuk dort duvarli kreste sabahtan aksama kadar yapamaz. Bu da benim ve gorustugum uzmanlarin gorusu. Siz anne olunca bildiginiz gibi yaparsiniz tipki suan benim yaptigim gibiMerak etmeyin okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum zaten.. bilmeden konuşan biri yok yani karşınızda. . Annemde okul öncesi öğretmeni .. sağlıklı yasin 2 olduğunu tüm hocalarım ve annem söylüyor. .
Uzgunum ama 4 çok geç. . Araştırmanızi hatta bi Pedagog ile bu konuyu gorusmenizi tavsiye ederim..
2yi arttırıyorum. Araştırma sonucları bu yönde iki yaş diyor çoğunluğu ..Merak etmeyin okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum zaten.. bilmeden konuşan biri yok yani karşınızda. . Annemde okul öncesi öğretmeni .. sağlıklı yasin 2 olduğunu tüm hocalarım ve annem söylüyor. .
Uzgunum ama 4 çok geç. . Araştırmanızi hatta bi Pedagog ile bu konuyu gorusmenizi tavsiye ederim..
Anlasam arkadaş öyle sanıyor heralde..Insallah sen de bulursun ne diyeyim. Su cumlenden dolayi bir seylerden rahatsiz olduğunu cikardim zira. :)
Kisisel olarak sabahtan beri yazdigim sey calismanin da ev hanimliginin de ovulecek bir tarafi olmamasiydi ama neyse.
Tasi bosa atmamak lazim.
Ev hanimlari cocuklarini evde mi buyutuyor ya? Benim yok bilmiyorum da o da kresine oyun grubuna vs gidecek yani. Evde olmakla cocuk bakmanin mantigini anlamadim ben? Bana babannem bakiyordu ama toplam okul oncesi hayatım 3 sene. Ki 20 sene once nerde okul oncesi egitim...
Örgün canım. Hayır çalışacağımı biliyor zaten. Ama dün dediki en son artık çalışman iyice şart oldu gerekirse balayından döner dönmez başlarsın 1 2 ay beklemezsin dedi dişimi sıktımyanlış anlamazsanız ,örgün eğitim mi gördünüz?
okumanın ne kadar zor oldugunu, maddi-manevi zorladıgını bilmenız lazım.
hocaların stresı ,sınav stresı bir yandan.
yıllarca verilen emekler.
hepsi güzel bir meslek sahibi olabilmek için.
nısanlınızda çalışmayacagım gibi bir ızlenım mi uyandırdınız acaba. bu kadar ısrar nıye?
Aynen öyle yapacağım. .Ben gerekli uzmanlarla gorustum tesekkur ederim. Daha 2 aysinda cocuk dort duvarli kreste sabahtan aksama kadar yapamaz. Bu da benim ve gorustugum uzmanlarin gorusu. Siz anne olunca bildiginiz gibi yaparsiniz tipki suan benim yaptigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?