- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
bu arada benım annem calısan kadın estetısyen kendısıAnlasam arkadaş öyle sanıyor heralde..
Biz ev hanımları çocuğumuzu alıp 4 duvar arasına hapsediyoruz...gelişim falan hakgetire. Hah biz kimiz ki kaldı2sene çocuğumuzu bizden daha iyi düşünür..
Altın günü senin ev oturması benim geziyoruz...
Allah akıl fikir versin.
ağzına sağlık arkadaşım. ilahiyatçıların dediklerinin ya da yaptıklarının işine geldiği tarafları görüp işine gelmeyen taraflarını görmeyenler bir kaç defa okusun. kendi beynimiz yok sanki birinin bizi yönlendirmesine muhtacız.İlahiyatçı gelsin ben ona anlatayım nasıl yaşaması gerektiğiniKarısından çalışmasını isteyen erkeklere gelinceye kadar
kocama arkadaşımı önerdim diyen İslamcı feminist
iktidara gelenden yana yelken açan başını buna göre örten açan aç kapa aç kapa artema kadınlar
resmi nikahsız imam nikahını suçtan çıkaran p.ştlar sayesinde 15 yaşındaki kızlarını artık rahatça 50lik adamlara satacak p.ştlar
dinliyiz imanlıyız ayağına saraylarda saltanat süren oğlunu akrabasını servete boğan bit yavrusu
rüşvetle avantacılıkla tüyü bitmemiş yetimin hakkına geçen veledül zinalar
.....
var bu memlekette. İlahiyatçılar neden bu tipler hakkında fikir beyan etmezken, neden elin aile işine karışıyor? İlahiyatçılar yüzyıllardır kime nikah düşer kime düşmezden, kadın-erkek ilişkilerinden başka ne konuştu ki zaten, varsa yoksa ya uçkur ya miras sussalar daha iyi.
İllaki orası da sosyalleşme yeri ..bu arada benım annem calısan kadın estetısyen kendısı
ama altın gunlerını kacırmazdı
acıkcası o altıngunlerınde cocuklarını getıren teyzenın cocuklarıyla kaynasırdık
hem annem yanımdaydı hem bursuru yasıtlarım cocuk olarak ben altıngunlerınden hep memnun kalmıstım
Örgün canım. Hayır çalışacağımı biliyor zaten. Ama dün dediki en son artık çalışman iyice şart oldu gerekirse balayından döner dönmez başlarsın 1 2 ay beklemezsin dedi dişimi sıktım
Anlasam arkadaş öyle sanıyor heralde..
Biz ev hanımları çocuğumuzu alıp 4 duvar arasına hapsediyoruz...gelişim falan hakgetire. Hah biz kimiz ki kaldı2sene çocuğumuzu bizden daha iyi düşünür..
Altın günü senin ev oturması benim geziyoruz...
Allah akıl fikir versin.
oturdugum apartmanda hıc calısan kadın yokİllaki orası da sosyalleşme yeri ..
Ama konuyu çok başka yere getirdi.. Yahu kadın çocuğunu parka da götürür ev oturmasınasa gezmeye de... Hiç götürmeyip evde de oynar beraber vakitte geçirir.zamanı gelince kreşe verir.
Bu konuyla vurmaya çalışması okadar saçma ki.
akıllı olan erkek bu kararı hayat arkadasına bırakır
esınden ılla para bekleyen erkek aktıf olarak ve suanda da calısan bı kadınla evlensın
Beni kimse ev oturmasina cagirmiyor ya
Bi mevlude gittim gecen.
Orda da esimin akrabalari acti bu calismicak misin konusunu. Yerin dibine soktum biraktim anali kizli surat bes karis mevludu birakip gittiler.
Calismama konusunda hem akrabalar arasinda hem de sanal alemde nam salicam uleyn!
Aynen öyle .Mesele çalışmak / çalışmamak meselesi değil ,
Nişanlınız ın rengi belli, siz de öyleymiş gibi yapıyorsunuz
Cok haklisiniz. Aynen ne gerek var...Aynen öyle yapacağım. .
Sizin evin üstü açık herhalde dört duvarı yok galiba
Kreş ler artık çok değişti yüzme havuzu olanlar bahçeleri kocaman olanlar. .
Yani her durumda evden daha özgür bi alan :)
Ben bildiğim gibi yetistirecegim. Kendi rahatım umrumda değil. . önceliği ona onun eğitimine vererek..
Sizde göndermeyin madem kreşe zaten ne gereği var dimi..
Ne kadar güzel işte bu anneye bağlı birşeyoturdugum apartmanda hıc calısan kadın yok
cocukları ortalama 5 ıle 13 yas arası degısıyor
henuz cocugu okula baslamamıs anneler cocuklarına oyle planlar yapmıslarkı
dans kursuna yazdırmıs bıtanesı haftanın 3 gunu orda gerı kalan gunlerı cocuguyla bırlıkte resım yapıyorlar kıtap okuyorlar arada bana gelıyorlar nisa teyzeeee uzayda su bulunmus dogru muuuu anlatsanaaa dıye
yaptıgı resımlerı bana gosterıyor bende ona karsılıgında kurabıye yapıyorum falan....
cocuk gayet sosyal gayet basarılı gayet mutlu ve gayet programı yeterlı....
Super. Ben de planlari yapiyrm. Daha 18aylik cunku.oturdugum apartmanda hıc calısan kadın yok
cocukları ortalama 5 ıle 13 yas arası degısıyor
henuz cocugu okula baslamamıs anneler cocuklarına oyle planlar yapmıslarkı
dans kursuna yazdırmıs bıtanesı haftanın 3 gunu orda gerı kalan gunlerı cocuguyla bırlıkte resım yapıyorlar kıtap okuyorlar arada bana gelıyorlar nisa teyzeeee uzayda su bulunmus dogru muuuu anlatsanaaa dıye
yaptıgı resımlerı bana gosterıyor bende ona karsılıgında kurabıye yapıyorum falan....
cocuk gayet sosyal gayet basarılı gayet mutlu ve gayet programı yeterlı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?