Nişanlım çalışmam konusunda baskı yapıyor.

onu dıyen kısının konularına baktıgında hep su var ben o hanımın konularına artık yorum yapmıyorum bu yuzden...
esımın aılesı benı ezıyor, esım bana saygısız hareketlerde bulunuyor, benı asagılıyor tarzında... okadar cokkı bu sekılde ıcerıklı konuları
ama kendısı calısıyor ,okumus degıl mı ???? esının kendısını kucuk gormemesı gerek sonucta kendısı boş teneke degıl degıl mı ??
ıste demek ıstedıgımız bu.....
huzur kadının calısmasıyla saglansaydı zaten butun kadınlar 36783627863287 işte bırden calısırlardı. ve dunyada hıc kotuluk olmazdı

buyuk konusuyorlar ...
aslında anlamaya calısıyorum etrafındakı calısmayan ınsanlar gercekden cok boslar demekkı
onları gordukce onlar gıbı olmamalarıda guzel

Okul öncesi eğitimden önce olan dönemi bahsetmiştik. Çocuğu eve hapsetmiyoruz baabında.

Sorun herkesin kendi tercihini dayatması özellikle sanırım bazı yaşı küçük arkadaşların bunu hakaret yoluyla yapması. Millet olarak ayrışmaya çok açığız zaten. Türk Kürt, Alevi Sünni, okumuş okumamış, çalışan çalışmayan. Yapmayalım arkadaşlar fikrimizi dile getirelim ama dayatma, hakaret ve gruplasma olmadan. Karşıt görüşteki insanlardan da mantıklı şeyler duyabiliriz ki ben duydum. Herkesin kendi hayatı kendi inançları kendi fikirleri var.

Yazacak birşey bulamadım..

Super. Ben de planlari yapiyrm. Daha 18aylik cunku.
ben daha karnımda basladım kendısıne kıtap okumaya
yemek yedıkden sonra verdıgın nımetler ıcın sukurler olsun dedın mı kızım dıyorum
şarkı dınletıyorum klasık muzık...
karnımdakı cekırgenın egıtımıne sımdıden basladım

Allah bağışlasın bebeğinizi. Cinsiyeti nedir

sakin huzurlu rahat yaşamak istiyorsan hemen işe gir.Bir kaç sonra iş bulacagın garanti mi?
bence aramaya başla hemen

Okul öncesi eğitimden önce olan dönemi bahsetmiştik. Çocuğu eve hapsetmiyoruz baabında.
Okul öncesi Eğitim'in 4-5 yasında başlamasının yeterli OLDUĞUNU, zaten okul öncesi eğitimde yapılanların , benzer aktivitelerin oyun gruplarının evde de günde de yapılabileceğini ifade edenler olmuş.

Ben onlara istinaden yazdım.

Anladım.. Bilgilendirmeniz için teşekkürler..

Konu sahibi bir mutfak masası perde için nişanlın ile kavga edip çakal demiştim ya kimin çakal olduğu ortaya çıktı. Belli ki nişanlında sezmiş bu davranışlarını kendince baştan önlem alıyor.

Isvicre'de yasiyorum ve burada da 4 yasinda basliyor okul öncesi. Istersen 3 yasinda anne-cocuk kurslarina baslayabiliyorsun. Yani yüzme kursu mesela 3 yasinda baslar ama anneyle beraber. 4 yasini doldurmus cocugun okul öncesine baslayabilmesi icin kendi basina giyinip soyunabilmesi, yemek yiyip elini agzini yikamasi, dislerini fircalayabilmesi gerekir. Bunlar da annenin verecegi egitimle olur. Okul baslamadan bir kac ay önce bununla ilgili kagitlar gelir zaten eve.

Konu sahibi malesef konunuz sekil degistirdi. Ben nisanlinizin borctan korktugunu düsünüyorum. Birikmis parasini kullanmis ve yerine koymak istiyor. Yalniz yazdiginiz " artik calisman sart oldu" cümlesi beni biraz süphelendirdi. Niye sart oldu acaba. Borc yok olayindan emin olun. Bir de niye güzellikle sormuyorsunuz ki? " Canim maddi yönden bir sorun mu var, niye calisman sart diye tutturuyorsun, sen evde otur desen de ben zaten calismak istiyorum ama bu acele bu telas ne" diye niye iletisim kurmuyorsunuz da, bir dahaki söylediginde tersleyip vericem cevabini diyorsunuz. Hayat görüsleriniz uymuyorsa cok gec kalmis degilsiniz. Görülüyor ki aranizda iletisim eksikligi var.

Kadınlar çalışmalı hayatın içinde olmalı okumalı eğitim sahibi olmalı. Temiz bir toplum, saglıklı nesil kadınların yetiştirdiği nesile bağlı. Çalışmayıp ev hanımlığı yapanlara lafım yok ama eşim şöyle kötü okumadım, işim yok boşanamıyorum kocam olmadan yaşayamam diye asalak olmayı hayat felsefesi haline getirmiş burda konu açanları da görüyoruz. Zora gelince çalışırım diplomam var diyenler tecrübeniz yoksa kimse size işi öğretip zaman kaybetmez devlet dairesine girerseniz o ayrı tabi
Kendinizi bu kadar küçültmeyin ezik görmeyin

ne biçim konuşuyorsun sen ya? hayırdır hanımefendi size birşey mi demiş asıl saldıran sizsiniz ve biz senin gibilerle muhatap olmuyoruz. Kib'le Denas14__

Uzm.Pedegog Adem Gunes bebeklerde guvenli baglanmayi 2 yasina kadar 2 den 4 yasa kadarida guvenli ayrilmayi salik veriyor.4 yastan sonra yani sosyallesme oda anneden ayrilmadan kendi bireyselligini olusturacak.
Rotterdam universitesi mezunudur bu arada..

Çalışsa da bi halta yaramayan tip çok senin gibi. Herkesi kendin gibi sanma.

bence iş başvurusu yapıp da sonuç beklerkenki o zaman zarfında bayağı bi evine doymuş olursun. iş ha deyince çıkıp gelmiyor çünkü. ne zaman bulacağın belli olmaz ki.

çalışırsın çalışmazsın buraya neden soruyorsun ki
bütçeniz yeterli ise çalışmazsın zorluk çekersen çalışırsın bence kimseyi ilgilendirmez
insanlar evlenirken karşı tarafın parasına güvenip de evlenmez
hem bir bayanın çalışması çok da kolay değil
özellikle çocuk olunca inş evinizi rahat bir şekilde geçindirirsiniz

Çalışsa da bi halta yaramayan tip çok senin gibi. Herkesi kendin gibi sanma.
İşene gelmiyen yorumlara hakaret edemezsin kişilik haklarına saldırıda bulunamazsın burası bir forum ve kuralları var ben fikrimi paylaşırım. Üslübuna dikkat et ben senin mahallede çekirdek çıtladığım arkadaşın değilim. Kibledim umarım yönetim senin bu üslüpla burda daha fazla konu açmana imkan tanımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…