- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Ne kadar güzel işte bu anneye bağlı birşey
anne de eğitim varsa kendini geliştirmişse çocuğuyla çocuk olur yeri gelir sosyal aktiviteleri de beraber yapar... Ne mutlu..
Konu nerelere geldi farkındamısın
O değilde sabahtan beri kahrımdan öliciiğim boş teneke dedi bana birdahada yazamadı
Okul öncesi eğitimden önce olan dönemi bahsetmiştik. Çocuğu eve hapsetmiyoruz baabında.Konu sahibi kusura bakma konun işgal edildi..
Ancak okul öncesi Eğitimini küçümsetmem.. Parkta, gezmede, Komşuda verilecek sosyal Eğitimle kıyaslamayın..
Uzman isi bi kere o.
Nasıl ki ilköğretimi ortaöğretimi siz veremiyorsunuz. Onu da veremezsiniz, hiç farkı yok.
Bir ortaöğretim kurumu öğretmeni olarak belirtiyorum ki iki Yaşından sonra okul öncesine Başlayanla 5-6 yasında ana okuluna başlayan Arasında bile cok fark var. Bunu hem araştırma sonucları ortaya koyuyor hem de mesleki gözlemlerim..
Çalışan anne ve çalışmayan anne çocuğu Arasında ise calışmaya istinaden bir korelasyon yok. Yani çalışan anne çocuğu daha başarılı ya da calışmayan anne çocuğu daha başarılı diyemeyiz.
Mutlu coçuklar yetiştirmenizi diliyorum .
Yazacak birşey bulamadım..
onu dıyen kısının konularına baktıgında hep su var ben o hanımın konularına artık yorum yapmıyorum bu yuzden...
esımın aılesı benı ezıyor, esım bana saygısız hareketlerde bulunuyor, benı asagılıyor tarzında... okadar cokkı bu sekılde ıcerıklı konuları
ama kendısı calısıyor ,okumus degıl mı ???? esının kendısını kucuk gormemesı gerek sonucta kendısı boş teneke degıl degıl mı ??
ıste demek ıstedıgımız bu.....
huzur kadının calısmasıyla saglansaydı zaten butun kadınlar 36783627863287 işte bırden calısırlardı. ve dunyada hıc kotuluk olmazdı
buyuk konusuyorlar ...
aslında anlamaya calısıyorum etrafındakı calısmayan ınsanlar gercekden cok boslar demekkı
onları gordukce onlar gıbı olmamalarıda guzel
ben daha karnımda basladım kendısıne kıtap okumayaSuper. Ben de planlari yapiyrm. Daha 18aylik cunku.
Allah bağışlasın bebeğinizi. Cinsiyeti nedirben daha karnımda basladım kendısıne kıtap okumaya
yemek yedıkden sonra verdıgın nımetler ıcın sukurler olsun dedın mı kızım dıyorum
şarkı dınletıyorum klasık muzık...
karnımdakı cekırgenın egıtımıne sımdıden basladım
amiinnn kızAllah bağışlasın bebeğinizi. Cinsiyeti nedir
Okul öncesi Eğitim'in 4-5 yasında başlamasının yeterli OLDUĞUNU, zaten okul öncesi eğitimde yapılanların , benzer aktivitelerin oyun gruplarının evde de günde de yapılabileceğini ifade edenler olmuş.Okul öncesi eğitimden önce olan dönemi bahsetmiştik. Çocuğu eve hapsetmiyoruz baabında.
Anladım.. Bilgilendirmeniz için teşekkürler..Okul öncesi Eğitim'in 4-5 yasında başlamasının yeterli OLDUĞUNU, zaten okul öncesi eğitimde yapılanların , benzer aktivitelerin oyun gruplarının evde de günde de yapılabileceğini ifade edenler olmuş.
Ben onlara istinaden yazdım.
Eger cocuk gelisimini arastirirsaniz, dunyaya ve kendine guvenli cocuk olmasi icin anneden saglikli ayrilma yasinin 4oldugunu gorursunuz. Bu yasa kadar anne bakimina muhtactir. O kısır ve altin gunu nedir ben bilmem. Ben cocugumla kendi yasitlarini biraraya getirir, aktivitelere katilmasini saglarim. Anne herseyin basidir. Annenin egitimi olmadan hicbir birey saglikli gelisemez.
ne biçim konuşuyorsun sen ya? hayırdır hanımefendi size birşey mi demiş asıl saldıran sizsiniz ve biz senin gibilerle muhatap olmuyoruz. Kib'leHe canim he.
Şuraya ev hanımlığı ni oven 2 cümle yazsam böyle saldirmazdin bana.
Pardon da sırf ev hanımlarının tembel olduğunu düşünüyorum diye hic tanımadığın birine sığ diyebilecek kadar terbiyesiz olman kaliteni belli ediyor zaten..
Kaldı ki sadece ben değil günümüzde artık erkeklerin çoğu böyle düşünüyor. .
Sen evinde otur İzdivaç ini izlemeye devam et. .
Gerçek hayatta karşısında 2 cümle kuramayacagin insanlara buradan ahkam kesmek ne hoş dimi..
Muhatabım değilsin. .
Malum bos teneke çok ses çıkartır. .
Merak etmeyin okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum zaten.. bilmeden konuşan biri yok yani karşınızda. . Annemde okul öncesi öğretmeni .. sağlıklı yasin duruma göre de olabileceği gibi genelde 2 olduğunu tüm hocalarım ve annem söylüyor. .
Uzgunum ama 4 çok geç. . Araştırmanızi hatta bi Pedagog ile bu konuyu gorusmenizi tavsiye ederim..
TerbiyesizleşmeKonu sahibi bir mutfak masası perde için nişanlın ile kavga edip çakal demiştim ya kimin çakal olduğu ortaya çıktı. Belli ki nişanlında sezmiş bu davranışlarını kendince baştan önlem alıyor.
Çalışsa da bi halta yaramayan tip çok senin gibi. Herkesi kendin gibi sanma.Kadınlar çalışmalı hayatın içinde olmalı okumalı eğitim sahibi olmalı. Temiz bir toplum, saglıklı nesil kadınların yetiştirdiği nesile bağlı. Çalışmayıp ev hanımlığı yapanlara lafım yok ama eşim şöyle kötü okumadım, işim yok boşanamıyorum kocam olmadan yaşayamam diye asalak olmayı hayat felsefesi haline getirmiş burda konu açanları da görüyoruz. Zora gelince çalışırım diplomam var diyenler tecrübeniz yoksa kimse size işi öğretip zaman kaybetmez devlet dairesine girerseniz o ayrı tabi
Kendinizi bu kadar küçültmeyin ezik görmeyin
İşene gelmiyen yorumlara hakaret edemezsin kişilik haklarına saldırıda bulunamazsın burası bir forum ve kuralları var ben fikrimi paylaşırım. Üslübuna dikkat et ben senin mahallede çekirdek çıtladığım arkadaşın değilim. Kibledim umarım yönetim senin bu üslüpla burda daha fazla konu açmana imkan tanımaz.Çalışsa da bi halta yaramayan tip çok senin gibi. Herkesi kendin gibi sanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?