- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Bir sidik yaristirabilecek konunun daha sonlarina gelmis bulunmaktayiz.
Butun uber kulturlu uyelerimize tesekkurlerimizi borc biliriz.
Zira kendileri kuantum fiziginden, atomun nasil parcalandigindan, evrendeki kara deligin mahiyetinin tartismasina ara vererek zaman ayirmislardir buraya.
Altin gunu, kisir partileri vs. bos beles islerdir.
Cunku kendileri sosyallesmenin yalnizca kafelerde, okul kantinlerinde ortaya cikacagini sanmaktadirlar.
Bu muhtesem kardeslerimiz, sanat tarihinden su ve su urunlerini vs elestirmekten de geri duramamislardir hakli olarak.
Zira yetenek ve ilginin meslek secimindeki payi hic yoktur, bunun bilincindedirler.
Koloni olarak da yasayabilen bu tur canlilar, koltuk altlarini kabartacak boylesi konularda birbirlerine sinyal gonderebilirler, bu sinyalle baskalarinin tercihlerini elestirmekle kucumsemek arasindaki farki anlayamacak kadar saldirganlasabilirler.
Canlilari taniyalim, koruyalim arkadaslar.
Bir sidik yaristirabilecek konunun daha sonlarina gelmis bulunmaktayiz.
Butun uber kulturlu uyelerimize tesekkurlerimizi borc biliriz.
Zira kendileri kuantum fiziginden, atomun nasil parcalandigindan, evrendeki kara deligin mahiyetinin tartismasina ara vererek zaman ayirmislardir buraya.
Altin gunu, kisir partileri vs. bos beles islerdir.
Cunku kendileri sosyallesmenin yalnizca kafelerde, okul kantinlerinde ortaya cikacagini sanmaktadirlar.
Bu muhtesem kardeslerimiz, sanat tarihinden su ve su urunlerini vs elestirmekten de geri duramamislardir hakli olarak.
Zira yetenek ve ilginin meslek secimindeki payi hic yoktur, bunun bilincindedirler.
Koloni olarak da yasayabilen bu tur canlilar, koltuk altlarini kabartacak boylesi konularda birbirlerine sinyal gonderebilirler, bu sinyalle baskalarinin tercihlerini elestirmekle kucumsemek arasindaki farki anlayamacak kadar saldirganlasabilirler.
Canlilari taniyalim, koruyalim arkadaslar.
Canım hakaret edersen hakaret yersinİşene gelmiyen yorumlara hakaret edemezsin kişilik haklarına saldırıda bulunamazsın burası bir forum ve kuralları var ben fikrimi paylaşırım. Üslübuna dikkat et ben senin mahallede çekirdek çıtladığım arkadaşın değilim. Kibledim umarım yönetim senin bu üslüpla burda daha fazla konu açmana imkan tanımaz.
çok iyiydi
hemen özetlıyımnolmuş buralarda
41 sayfa yazmaasaydınız da okusaydım keşke
Bol bol kibliyorum polemik yapmaya devam etCanım hakaret edersen hakaret yersin
ben kadının çalışmasından yanayım.Neden? sırf ekonomik bağımsızlığı olsun kimseye minnet borçlu olmasın diye.Tesekkur ederim :)
Calisan biri olmama ragmen fazlasiyla sinirlendim.
Calismadigim donem de oldu.
Ama hayatimi ikiye ayiran bir donum noktasi degil calisma kararim.
Zira ikisi de tercihimdi, kendimi boyle daha iyi hissedecegimi dusundum ve azmedip basardim.
Ancak istemeyebilirdim de.
Bu hakkimi kullanirken de kimse beni kucumseme hakkina sahip degildi.
Mutlaka iyi niyet vardir ancak tavsiye vermekle asagilamak arasinda buyuk bir fark var.
Her yil kac genc kpss ya da issizlik sebebiyle ise yaramaz hissedip intihar ediyor.
Ev hanimlari ev hanimiyim demeye utanir hale geldi.
Ise yaramiyorsun, hissini dibine kadar asiladilar.
Ellerinde etiketleriyle dolasiyor bu cok kulturlu, kariyerli arkadaslar: asalak, izdivac programi izleyicisi, altin guncusu vs vs.
Oysa ben calismazken bile izlemezdim.
Bu bir sosyal baskidir.
Su an ortaokuldaki sinav kaygi seviyesi seneler once ruhsal olarak tedavi edilmesi gereken kaygi seviyesi ile ayni.
Bu kadarina gerek var miydi?
Elbette meslek, kendine yetebilmek, omrunu insanlara faydali olabilecek sekilde gecirmek onemli seyler.
Ama bu bize kimseyi kucumseme hakki vermez.
Kimseye baski yapma hakki vermez.
Kimse kimseyi bir kaliba sokmaya calismamali, insani ayirmanin en ilkel sekli haline geldi bu calismamak veya calismak tercihi.
Tekrarliyorum: TERCIHI.
Saygilar :)
doğruu ama seviyorsa sevdiğini olduğu gibi kabul etmelihemen özetlıyım
konu sahıbının nısanlısı balayından gelır gelmez calısman sart oldu deyıp konu sahıbını hemen calısması konusunda zorluyormus
ama konu sahıbı hemen ıse baslamak ıstemıyorum dıyor
bazı uyelerımız calısmayan kadınların nekadar ıse yaramaz oldugunu, bos teneke oldugunu, ezık oldugunu, altın gunu evlendırme programları gıbı boş işlerle ugrastıgını ,yetersız oldugunu soylemıs, gurursuzluga kadar getırmıs...
bazı uyelerımızde erkek kadının parasına ıhtıyac duymamalı zorlamamalı calısmak ıstememesıne anlayıs gostermelı karısına bakamıcak adamın evlenmeyle ne ısı olur demıs haklı olarak cunku hastalık var hersey var kadın bı evde oturmak zorunda kalsa adama bosamak hak verılecek nerdeyse
bende bukadar cok calısmasını ıstıyordu madem dırek calısan bı kız bulsaydı dedım
ortalık kaynadı
nolmuş buralarda
41 sayfa yazmaasaydınız da okusaydım keşke
ha bu arada konu sahıbı ıktısat mezunuhemen özetlıyım
konu sahıbının nısanlısı balayından gelır gelmez calısman sart oldu deyıp konu sahıbını hemen calısması konusunda zorluyormus
ama konu sahıbı hemen ıse baslamak ıstemıyorum dıyor
bazı uyelerımız calısmayan kadınların nekadar ıse yaramaz oldugunu, bos teneke oldugunu, ezık oldugunu, altın gunu evlendırme programları gıbı boş işlerle ugrastıgını ,yetersız oldugunu soylemıs, gurursuzluga kadar getırmıs...
bazı uyelerımızde erkek kadının parasına ıhtıyac duymamalı zorlamamalı calısmak ıstememesıne anlayıs gostermelı karısına bakamıcak adamın evlenmeyle ne ısı olur demıs haklı olarak cunku hastalık var hersey var kadın bı evde oturmak zorunda kalsa adama bosamak hak verılecek nerdeyse
bende bukadar cok calısmasını ıstıyordu madem dırek calısan bı kız bulsaydı dedım
ortalık kaynadı
Okul öncesi Eğitim'in 4-5 yasında başlamasının yeterli OLDUĞUNU, zaten okul öncesi eğitimde yapılanların , benzer aktivitelerin oyun gruplarının evde de günde de yapılabileceğini ifade edenler olmuş.
Ben onlara istinaden yazdım.
Tipik çirkefsin biliyosun dimi :)Bol bol kibliyorum polemik yapmaya devam et
Ben dikkat etmiyorum isimlere.. Direk görüşlere göre yorum yapıyorum.Hangi cahil okul öncesinin 4-5 yaş olduğunu ifade etmiş ?
Meslek lisesinde çocuk gelişimi, üniversitese okul öncesi, yükseklisansta okul öncesi okuyan biri olarak yuh diyorum. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak bu sanırım. Sonra neden çocuğum böyle bik bik
Hata ettim evet..Yani sanada aşk olsunDenas14__ senin kim oldugun belli seviyen belli ne diye laf veriyon seviye rakımı sıfırın altındakilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?