- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Bırak kendi hallerinde takılsınlar milletin derdi seni mi gerdi yaniHata ettim evet..
en başta anlaşılsa sonradan böyle kurnazlık yapmasalar tartışmıcaz biz de yatak odaaıyla mutfak için tencere tava elektronik hepsini aldık dün halıları alıyorlar yatak odasıyla mutfağı dümenden ayırıyolar duruma göre alınır diye buna sinirleniyorum
Çakal iltifatmıydı
Tipik çirkefsin biliyosun dimi :)
Çok haklısın ama boşver yazan yazdığıyla kaldı çekildi köşesine boşver..ha bu arada konu sahıbı ıktısat mezunu
sunu dıyenlerde olmus madem calısmak ıstemıyorsun neden okudun
yanı aslında konu sahıbı cok guzel bı netlestırme yaptı
hatunlarımız kendını gelıstırmek bı alanda uzmanlasmak ıcın degıl
sadece para ıcın okuyorlarmıs
sosyolog arkadaslar ıcın guzel bı tez konusu
Yok yahu germek değilde milletçe kimsenin kimseye saygısı yok. Benim çalışan bayana saygım varsa onunda bana olacak. Ne demek ezikler,ne demek bütün gün izdivaç seyrediyorlar, ne demek boşlar,tembeller... Ayıp yahu edep yahu... Sinirime giden yazdı çekildi köşesine .Bırak kendi hallerinde takılsınlar milletin derdi seni mi gerdi yani
Çalışanların çalışmayanları ezmesiniAllah Allah , dün de 1. sıradaydı trend topic 'de bugün de öyle. Hayırdır inşallah ne konuştunuz kızlar 43 sayfa
Tesekkur ederim :)
Calisan biri olmama ragmen fazlasiyla sinirlendim.
Calismadigim donem de oldu.
Ama hayatimi ikiye ayiran bir donum noktasi degil calisma kararim.
Zira ikisi de tercihimdi, kendimi boyle daha iyi hissedecegimi dusundum ve azmedip basardim.
Ancak istemeyebilirdim de.
Bu hakkimi kullanirken de kimse beni kucumseme hakkina sahip degildi.
Mutlaka iyi niyet vardir ancak tavsiye vermekle asagilamak arasinda buyuk bir fark var.
Her yil kac genc kpss ya da issizlik sebebiyle ise yaramaz hissedip intihar ediyor.
Ev hanimlari ev hanimiyim demeye utanir hale geldi.
Ise yaramiyorsun, hissini dibine kadar asiladilar.
Ellerinde etiketleriyle dolasiyor bu cok kulturlu, kariyerli arkadaslar: asalak, izdivac programi izleyicisi, altin guncusu vs vs.
Oysa ben calismazken bile izlemezdim.
Bu bir sosyal baskidir.
Su an ortaokuldaki sinav kaygi seviyesi seneler once ruhsal olarak tedavi edilmesi gereken kaygi seviyesi ile ayni.
Bu kadarina gerek var miydi?
Elbette meslek, kendine yetebilmek, omrunu insanlara faydali olabilecek sekilde gecirmek onemli seyler.
Ama bu bize kimseyi kucumseme hakki vermez.
Kimseye baski yapma hakki vermez.
Kimse kimseyi bir kaliba sokmaya calismamali, insani ayirmanin en ilkel sekli haline geldi bu calismamak veya calismak tercihi.
Tekrarliyorum: TERCIHI.
Saygilar :)
erkek calısma sorumluluguna sahıp degılse zaten evlenmemelıBen konuyu okumadım ve aşağılama durumuna kadar gelen yorumlara da karşıyım. Yazdıklarınız okudum ve çok seviyeli buldum. Gene de aynı şeyi bir erkek için de söyler miydiniz merak ediyorum.Hayatımın bun döneminde çalışmak istemiyorum başka alanlara yönelmek istiyorum diyen bir erkeğin de tercihi olabilir miydi bu durum. Yoksa kocam çalışmıyor diye burda konu açan kadınların eşlerini yerin dibine soktuğumuz gibi çalışmak istemiyorum diyen erkeği de yerin dibine sokar mıydık? Buna hakkımız var mıydı? Yoksa TERCIHI miydi?
erkek calısma sorumluluguna sahıp degılse zaten evlenmemelı
hanım aktıf olarak calısan bırı olup esıde buyuzden onla evlenmıs olsa ve evlendıkden sonra calısmak ıstemesede sorun yasasalar anlarım
calısmayan bırını almıs zorla calıscaksın dıyor
konu sahıbı calıscam ama sımdı degıl dıyor zaten ....
bızım kızdıgımız bu
bıde calısman sart oldu dıyor
calısan bı kız bulsaydı ozaman
bellıkı baska seyler var ısın ıcınde :)
zıra hanım calısan bırı olsa bı hastalıgı durumunda ısten cıkıp evde oturmak zorunda kalsa boşamak erkege hak gorulecek nerdeyse
senin çalışmaya niyetin yok belli. bu arada biraz evimin keyfini çıkarayım sonra çalışırım diyosun ya o öyle olmaz, baştan rahata alışırsan sonra işe fln girmezsin evde takılmak çok cazip gelir. eşin de bu yüzden 5. gün işe başla diyomuş. senin mizacını da biliyor ki fazla yaymadan çalışma hayatına atıl istiyorO 6 buçukta evde oluyo hangi kadın istemez eşine yemek hazırlayıp beklemeyi o da işi bırakıyorum derse diyenler ya erkek ya da alay ediyor çok samimiyetsizce.
Kimi ne ilgilendirir kime ne ister calisir ister yatarim benim problemim benim hayatima babam karisamaz kimseninde haddine düşmemiş hayatımıza karışmakYok yahu germek değilde milletçe kimsenin kimseye saygısı yok. Benim çalışan bayana saygım varsa onunda bana olacak. Ne demek ezikler,ne demek bütün gün izdivaç seyrediyorlar, ne demek boşlar,tembeller... Ayıp yahu edep yahu... Sinirime giden yazdı çekildi köşesine .
Ben konuyu okumadım ve aşağılama durumuna kadar gelen yorumlara da karşıyım. Yazdıklarınız okudum ve çok seviyeli buldum. Gene de aynı şeyi bir erkek için de söyler miydiniz merak ediyorum.Hayatımın bun döneminde çalışmak istemiyorum başka alanlara yönelmek istiyorum diyen bir erkeğin de tercihi olabilir miydi bu durum. Yoksa kocam çalışmıyor diye burda konu açan kadınların eşlerini yerin dibine soktuğumuz gibi çalışmak istemiyorum diyen erkeği de yerin dibine sokar mıydık? Buna hakkımız var mıydı? Yoksa TERCIHI miydi?
keyfı sebeplerden tabıkı calısmak ıstemese bende bursuru laf soylerımBen kadın erkek eşitliğine sadece kadına pozitif ayrımcılık olacak şekilde değil tamamen inanıyorum. Hastalık değil ama keyfi sebeplerle bir erkek çalışmasaydı burda herkes o kadına boşan o adamdan bir cacık olmaz der miydi derdi. Ha ben erkeğe de boşanmak haktır demiyorum. O kadar sert yorumlarım yok ama diyen insanların aynı şeyleri erkek için de dediklerini tahmin edebiliyorum.
bı kadın calısmak zorunda degıl sen calıssanda calısmasanda ben senın her ıhtıyacını karsılamak zorundayım dıyen , eve geldıgımde bana guleryuz goster yeter dıyen , gerekırse ek ıs yaparım dıyen ve calıstıgım sure boyuncada sankı ev hanımıymısım gıbı yasayıp eve parasını bırakan bı erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?