- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Çalışmak istememe hakkına sahip. Neden ev hanımlığını gömüyorsunuz bazı üyeler anlamadım ben?!
Çalışarak saygınlığı arttıracakmış falan.. İyi de hayat görüşü-istekleri-beklentileri farklı herkesin.
Haa şöyle deseniz amenna, çalışmak iyidir, evde sıkılırsın patlarsın. Her anlamda kendi ayakların üzerinde durmak güzeldir... Ama yok üni mezunu çalışmayan bir kadın bana itici geliyor falan vs... Hayat tarzlarına dil uzatmak gerekmiyor.
övmek ıcın soylemedım kı...Açıkçası bunlar benim için bir erkeği yücelten şeyler değil. Kötü şeyler demiyorum ama bir erkeği övmek için bunlar benim için kıstas değil.
burdakı bazı uyeler calısmıcaksan nıye okudun dedıArkadaşlar isteyen çalışır istemeyen çalışmaz ama herkes okumalı orda hemfikiriz heralde,kadınlar 15 yaşında evlenmemeli yani dimi, orda anlaşıyoruz
Burda ortak payda önemli, kadın çalışmak istemiyodur ama adam ille çalışan kadın istiyodur bu iki insan evlenmemeli yani, beklentiler farklı, misal ben ücretsiz izin almazdım Batman'da olmasam, en azından 2 sene almazdım diyim, çünkü ben sadece asgari yaşamak istemiyorum,yemeğim olsun 3 5 kıyafetim olsun demiyorum senede 2 kere tatile gideyim sadece gecinmeyim yaşayım istiyorum, ama başkası azıcık aşım kaygısız başım da diyebilir,bunlar hep tercih beklenti
onu dıyen kısının konularına baktıgında hep su var ben o hanımın konularına artık yorum yapmıyorum bu yuzden...
esımın aılesı benı ezıyor, esım bana saygısız hareketlerde bulunuyor, benı asagılıyor tarzında... okadar cokkı bu sekılde ıcerıklı konuları
ama kendısı calısıyor ,okumus degıl mı ???? esının kendısını kucuk gormemesı gerek sonucta kendısı boş teneke degıl degıl mı ??
ıste demek ıstedıgımız bu.....
huzur kadının calısmasıyla saglansaydı zaten butun kadınlar 36783627863287 işte bırden calısırlardı. ve dunyada hıc kotuluk olmazdı
buyuk konusuyorlar ...
aslında anlamaya calısıyorum etrafındakı calısmayan ınsanlar gercekden cok boslar demekkı
onları gordukce onlar gıbı olmamalarıda guzel
Uzm.Pedegog Adem Gunes bebeklerde guvenli baglanmayi 2 yasina kadar 2 den 4 yasa kadarida guvenli ayrilmayi salik veriyor.4 yastan sonra yani sosyallesme oda anneden ayrilmadan kendi bireyselligini olusturacak.
Rotterdam universitesi mezunudur bu arada..
Aynen öyle...O da o kadının sünepeliği, çalışıpta kendine bir çanta alamayan kadın da var, çalışsa ne olur çalışmasa ne olur,başka şekilde kocasına bağlı gidemiyo demek ki
burdakı bazı uyeler calısmıcaksan nıye okudun dedı
ben şok
sadece para kazanmak ıcın okula gıdıldıgını sanıyorlar,
hatta okadar okumak ısteyen var onların hakkına nıye gırıyorsun dıyen bıle oldu
Ben konuyu okumadım ve aşağılama durumuna kadar gelen yorumlara da karşıyım. Yazdıklarınız okudum ve çok seviyeli buldum. Gene de aynı şeyi bir erkek için de söyler miydiniz merak ediyorum.Hayatımın bun döneminde çalışmak istemiyorum başka alanlara yönelmek istiyorum diyen bir erkeğin de tercihi olabilir miydi bu durum. Yoksa kocam çalışmıyor diye burda konu açan kadınların eşlerini yerin dibine soktuğumuz gibi çalışmak istemiyorum diyen erkeği de yerin dibine sokar mıydık? Buna hakkımız var mıydı? Yoksa TERCIHI miydi?
Ya da örnekleyerek söyliyim. eşim ve benim çok yoğun tempoda giden işlerimiz var. Arada şeytan beni de dürtüyor çok yoruluyorum diye. Ama eşim de çok yoruluyor. Üstüne bir sürü hobisi var ve istediği kadar vakit ayıramıyor onlara. Bazen keşke zamanım olsa şunu yapardım diye iç geçirirken yakalıyorum onu. Ama sonuçta çalışmak zorundayız değil mi? Her ne kadar tercih olduğunu düşünseniz de hayatın devamı için çalışmak zorundayız. Bu şartlarda benim ortaya çıkıp ben çalışmak istemiyorum bu benim tercihimdir karşışamazson demek bana tercihten çok başka bir şey gibi geliyor
Ya burada da sürekli Adem Güneş örnek veriliyor bütün konularda . Biraz daha farklı görüşleri var .Tüm pedagoglar bilmiyor bi o mu biliyor yani ?
Ben biraz fazla radikal buldum kendisini ve bazı görüşleri bana çok ters geldi .
hah işte buBenim için de öncelik çalışmak,şu an evde oturduğum yerden de çocuk psikolojisi gelişimi ateşli hastalıklar döküntülü hastalıklar psikolojik gelişim vs okuyorum, geçen saatlerce çocuklarda kan değerleri hakkında yazılar okudum misal
hah işte bu
evde oturan veya oturmak zorunda kalan kadınlar demek kı boş insanlar degılmıs, teneke degılmıs , ezık ve gurursuz degılmıs...
nasılsa suan evdeyım deyıp calısmaya baslayacagım zaman dusunurum deyıp geriligin dibine vurabılırdın , kafası calısan kendını her sekılde gelıstırır cumlesıne en guzel orneksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?