- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
valla evde de otursanız. o diplomalar çok işe yarıyor. zaten diplama almak için okunmaz.Ben elimde mesleğim olsun ve mesleğimi en iyi şekilde icra etmek için okudum hala da okuyorum doktoramı yapıyorum. Neden? Mesleğimde en iyi olmak için. Evde pineklemek için değil. Yoksa diplomaları evde biriktirince birşey olmuyor. Okursunuz ama çalışmazsınız belli bir süre sonra okuldan size kalan ancak arkadaşlarınızla yaptıklarınız kalır.
üyelik bilgilerini önemseyerek doldurmadım. çokta önemli olduğunu düşünmüyorum.Niye lise yazıyor o zaman profilinizde? Düzeltin madem ben önayak olmuş olayım.
Ben de mütevazi olmadan kendimi örnek göstereyim öyleyse, burslu okumamın yanı sıra bir de burslu olarak bir bölüm daha okuyorum, anadilim gibi İngilizce konuşuyorum, üstüne açıköğretimden bölüm bitirip kendi bölümümü bitirince yüksek lisans yapacağım.
Bütün bunları da sadece kültür için yapıyorsam yazık benim ailemin emeğine. Tabii ki iyi iş standartları için, çalışıp kendi maaşımı almak için okuyorum. Sadece kültür için okusam gider sanat tarihi okur evde yatardım.
Çok haklısınızYinede okuyup çalışmasa da bir insan, en azından çocuklarını guzel yetiştirir..cahil insan çok ödevlere Bile yardım edemeyen. ..
Evet bir de bu durum var.. İlla çalış demekte bana göre baskı, asla çalışamazsın demekte..Acaba para yetmez diye mi düşünüyor?
Çaışırsın, çalışmazsın ..
Baskı niye?
Çalışmak için okunmaz, para kazanmak icin okunmaz. Ne icin okunur peki onu merak ettim? Ben atıyorum profesör olmuşum evde oturunca bana her ay madalyamı takıyorlar, çalışmayacaksam niye Prof oldumüyelik bilgilerini önemseyerek doldurmadım. çokta önemli olduğunu düşünmüyorum.
o sizin tercihiniz. benim umrumda olmaz. ister çalışın ister oturun evde.
ben genel olarak çalışmak için okul okunmaz düşüncesindeyim
Hemfikirim. .Evet bir de bu durum var.. İlla çalış demekte bana göre baskı, asla çalışamazsın demekte..
Yalnız bir de şu var ki burada konu sahibinin nişanlısı borç olmasın ondan çalış destek ol diyor, demek ki buna ihtiyacı var :)
2000 tlevlenmeyi düşünen adam ilk önce tek başına yetmeli haa sen istersen çalışırsın o zaman da ballı börek olur ekstra yaşarsınız benim eşim sıkıntıda olsak bile çalış demedi okuyorum şimdi okul bitsin oğlan kreşlık olsun ilk iş bir işe girmek ama eşim baskı yapsaydı illada çalış diye gocunurdum sonuçta evlenmeyi göze almış yetmesi lazım
biraz kuşkulu nişanlın ne kadar maaşalıyor sorması ayıp
defalarca aynı yanıtları yazdım. çok merak ediyorsanız diğer arkadaşlara yazdıklarımı okuyabilirsiniz. çünkü aynı soruyu sormuşsunuz.Çalışmak için okunmaz, para kazanmak icin okunmaz. Ne icin okunur peki onu merak ettim? Ben atıyorum profesör olmuşum evde oturunca bana her ay madalyamı takıyorlar, çalışmayacaksam niye Prof oldum
mimarlık kazanıp bir sene sonra bırakan biri olarak tecrübe ile sabit çalişmak için okuduğumu sanıyordum ama bana uymadı bölüm yapamadım bıraktım haa evet ben bir mimarım diyebilirdim ama bu sıfat için okumam daüyelik bilgilerini önemseyerek doldurmadım. çokta önemli olduğunu düşünmüyorum.
o sizin tercihiniz. benim umrumda olmaz. ister çalışın ister oturun evde.
ben genel olarak çalışmak için okul okunmaz düşüncesindeyim
NOT: Kesinlikle konu sahibine yönelik yazmıyorum.Değişik bir bakış açısı.üniversitede bir alan seçer ve o alanda iş hayatına hazırlanırsınız. Ev hanımı olmak isteyenler neden üniversite okusun?
Eğitilmek, öğrenim görmek iş hayatı içindir.
Iktisat bölümü mezunuyum diyor konu sahibi. Seramik bölümü değil.
TemsiliKonuyla alakasız ama fotoğraf siz misiniz?
Mantıksız geldi o yorumlarınızda tekrar sordum belki gözden geçirir yeniden yanıtlarsınız diyedefalarca aynı yanıtları yazdım. çok merak ediyorsanız diğer arkadaşlara yazdıklarımı okuyabilirsiniz. çünkü aynı soruyu sormuşsunuz.
Herşey okumakla da olmuyor. Okumuş çok cahil var. O dediğiniz insanın içinden gelir. Benimle aynı seviyede okumuş insanlar var meslektaşlarım ama görgü kurallarından haberleri yok. O yüzden kültürlenmek, eğitilmek için okumaya gerek yok.valla evde de otursanız. o diplomalar çok işe yarıyor. zaten diplama almak için okunmaz.
hatta sadece bazı bilgileri öğrenmek için de okunmaz. o ortamı tatmak bile sizin seviyenizi yükseltir. yani en dandik bölüm bile olsa üniversite ortamı insanı değiştirir. o yüzden çalışmayı düşünmeyenlere de yarar o diploma merak etmeyin. işyeri duvarınıza asmazsınız evinizin duvarına asarsınız. maddi beklentiniz olmaz aradaki fark budur sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?