- 24 Ekim 2015
- 236
- 417
- 18
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Evde buzdolabının işyerinde pcnin ofisin tadını çıkarrım orda da kocam yok sonuçta. Kaç kere dedim çalışmak istemiyorum değil ilk hafta hemen başlamamı istemesi asıl sorun.
Evde buzdolabının işyerinde pcnin ofisin tadını çıkarrım orda da kocam yok sonuçta. Kaç kere dedim çalışmak istemiyorum değil ilk hafta hemen başlamamı istemesi asıl sorun.
gerek var. kimse oturduğu yerde kendi kendini eğitilemez. hayat üniversitesinde mi okuyacak yani.Herşey okumakla da olmuyor. Okumuş çok cahil var. O dediğiniz insanın içinden gelir. Benimle aynı seviyede okumuş insanlar var meslektaşlarım ama görgü kurallarından haberleri yok. O yüzden kültürlenmek, eğitilmek için okumaya gerek yok.
Ben sizin bu fikrinize katilmiyorum. Cocuk yoksa kadin calismali insanin kendi oarasini kazanmasi gerekir. Ama coxuk varsa isler degisebiliyor. Ben cocuguma bakmak icin isi biraktim . sirf para icin canim oglumu kresede brakmadim bakiciya da... Bu kadar on yargili olmayin. Bazen nsanin bakacak guvenecek kimsesi olmuyor. İnsan evlat sahibi olmadan anlayamaz.Ben erkek olsam çalışmayan bir kadın istemem. Maaşımdan arttırır eve hizmetli de tutarım yeter ki karım çalışsın ki ben ona saygı duyabileyim. Üniversite mezunu olup isteyerek çalışmayan kadınlara pek saygım olmazdı maalesef. Çocuk bakma bahanesiyle bile işi bırakan kadınlar gözümde düşüyor anında.
Hem sen balayından döner dönmez iş başvurunu yap anca cevap gelir tadını çıkarırsın o arada. Ama işe girsen de maaşını elinden kuruşu kuruşuna alır borç ayağına gibime geliyor söyleyeyim sana. Çalışacaksan maaşının tamamını verme yarısını ver. Maaş kartını da eline verip kocandan harçlık alma kendi paran varken.
Düzgün bir iş bulana kadar çalışmam dediğimde her iş zor diyo düzgününü bekleme der gibiBaşlığı görünce hemen okumak istedim :) benimde 4 senelik ilişkim vardı ve yeni nişanlandım 1 ay oluyor. Bizimde aynı sizin gibi nişanlım kendi birikmişiyle yaptı herşeyi aileden pek destrek görmedik görmücez. Bana da aksine ailesi baskı yapıyor oğullarına acıdıkları için çalış diye ve durmadan söylüyorlar. Az-çok anlayabiliyorum sizi. Hayat gerçekten zor. Sevgi saygı çerçevesinde nişanlınıza ben ünv. Mezunuyum çalışmayı elbette düşünüyorum ama karşıma güzel iş çıkmasını bekliyorum diye anlatmaya çalışın. Çünkü haliyle o da gergindir tüm yük omuzlarında olduğu için çok üstüne gitmeyin derim ama unutmayın ki bu hayatta sizin. Eğer birşey yapmak istemiyorsanız da kimse sizi buna zorlayamaz.
Bu konuda fikirlerimiz uymadığı için daha fazla yazışmaya gerek duymuyorum. Ben meslek dışı bilgilerle kendimi geliştirebiliyorum bunun için okumaya gerek duymuyorum. Son olarak ta ben o kadar sene emek veripte koca eline bakamam.gerek var. kimse oturduğu yerde kendi kendini eğitilemez. hayat üniversitesinde mi okuyacak yani.
hiç bir şey olmasa çocuğunu büyütürken yararı olur. o yüzden sadece para kazanmak için okunmasına karşıyım. o zaman işte yarı cahil yarı eğitimli insanlar çatışma yaşıyor. olan ülkemize ve bize oluyor.
herkes okusun ama isteyen çalışır isteyen çalışmaz. bu kadar basit
Düzgün bir iş bulana kadar çalışmam dediğimde her iş zor diyo düzgününü bekleme der gibi
işte çocuk olana kadar da ilerde daralmamak için hemen çalışman gerekir,şimdi iyi kötü bi işe girersen birikim yapar,çocuk olduğunda da kimseye tamah etmezsin .. ben nişanlına saygı duydum açıkçası,seni şimdiden destekçisi olarak görmüş,sen de o gücü görmüş ..kötüye yorma,umarım aklına göre bi iş bulursunBende çocuğum olduğunda kesinlikle ne annelere bırakıp onları yormak nede kreşe verip çocuğumdan ayrı kalmak istemem eğitimini kendim vermek isterim herkes benim gibi düşünüyo eminim bütün anneler en azından. Sırf kültürleniyim diye de çocuk hiç edilmez. İş özel sektörse tabi.
Hayattan soğuttun beni şuan o kadar masraf saydınkiBenim evlenecegim adam 2000 maas alsa ondan once ben calismak icin saldirirdim herhalde
Mutfak masrafi 700 den az olmaz.
Faturalar desen en az 400 kisin dogalgazla 600 ü zorlar.
Arabaniz var. Gazi yada benzini , kaskosu, Trafik sigortasi, vergisi zart zurt, yillik toplu masraf.
Esin ise gidecek her sabah pohca yese o bile masraf :)
Bide bebis olsa yandiniz :)
Ne kadar erken calisip o kadar katki saglasan kardir. Nisanlin da sanirim bunlarin farkinda onun icin destek bekliyor.
ayrı yazdığınız ta kısmı da olacak ve bitişik yazdığınız te kısmı de olacak ve ayrı yazılacak.Bu konuda fikirlerimiz uymadığı için daha fazla yazışmaya gerek duymuyorum. Ben meslek dışı bilgilerle kendimi geliştirebiliyorum bunun için okumaya gerek duymuyorum. Son olarak ta ben o kadar sene emek veripte koca eline bakamam.
Hayattan soğuttun beni şuan o kadar masraf saydınkikonu sahibi icin demiyorum konum Meclis'ten dışarı ama bazı kadınlar var, hem yan gelip yatayım ama kuş sütümde kahvaltı soframda bulunsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?