nişanlım cimri mi??

4-5 ay oldu nişanlanalı,
Nişandan önce hediyeler,sürprizler vs vs
Ve yine yaklaşık sekiz ay kadar her haftasonu bulunduğum şehre geldi,gerek uçakla,gerek otobüsle(şimdi gelme sıklığı azaldı)
Sorun şu ki; zaten kalacak yer ve yol parası verdiği için burada hesap ödetmiyordum ben,sabahtan akşama kadar dışarda oluyoduk,ben karşılıyodum ve gocunmadımda
Ta ki ben onun bulunduğu şehre gidip hesap ödeyene kadar...aynı şartlarda oraya gitmeme rağmen hesabın bana kaldığı oldu
Sonrasında o buraya geldiğinde bende öyle yaptım,ödemesini bekledim...zaman zaman ödedi de
Ama son zamanlarda bana cimrilik yaptığını düşünmeye başladım,
"hesabı sen öde,yol parası verir misin,neyse ahdude var,o beni götürür" gibi...bana itici gelmeye başladı bu durum
Mesela ben oruçluydum,o tutmadı.dışarda buluştuk..ben gitmeden önce gayet pahalı bi mekanda oturup tatlısını fln yemiş,sonra ordan kalkıp yine eşdeğer bi mekanda çayını kahvesini içti.(Ramazandan önce daha uygun,salaş yerlere gitmeyi tercih ediyorduk!) Sonra bize gidecektik, yol parasını ben verdim,iftardan sonra bi cafeye gidip bişeyler içtik. Yine hesabı ben ödedim
Nişanlımın borcu var,biraz sıkışmış durumda.benimde az bi miktar birikimim var,bunu da biliyo.o yüzden olduğunu düşünüyorum.ama yine de bana itici geliyo bu hesap kitap olayları
Yani karşındaki nişanlısi dahi olsa hesabı nasılsa ödeyebilir diye ne bulursa yeyip İçmesi hiç normal değil

Back