Nişanlım çok cimri

Tuh cok uzuldum. Birini uzerine mi salsan, aklini basina alsin.

Aynen ya iran halısına kadar olabilir diyordumkii iran halısı tabiki çok önemli..
Almayan biriyle evlenme canım yazık olur

?
Arabanı satmıştın elinde para yok mu hiç 180 bin senin için nedir yani sen al balayını aman dert ettiğin şeye bak
ohooo

bi sürü şey biliyorsunuz.

savcı kiracıevden çıkar mı konusu da hanımefendinin değil miydi? eşyayı hangi eve göre alıyor acaba.

Tatili siz öderseniz gidebilirsiniz aslında neden öyle yapmadınız?

Ne kadar pahalı diye baktım, 40000'den başlıyor İran halıları.
Türk halısının suyu mu çıktı? Uygun fiyata mis gibi halılar var ya.
Çocuklu nişanlın tanesi 2 bin liradan halı alırsa bence şükret. Adam nafaka ödüyor, bir sürü masrafı var.

Eşyaların ücretini birlikte mi karşılıyorsunuz?

Bız nısanlımla oturacağımız evı bıle bırlıkte yaptırdık . Bende çalışıyordum onun ıslerı o dönem kötüye gitti. Beyaz eşyaları zaten kız alır bızde Hepsını ben kendim aldım . Bız boyacıya para vermemek ıcın evımızı kendımız boyadık . Hatta onu da ben soyledım . Baktım boyacı çok ıstıyor zaten bır sürü masrafımız var ev yaptırıyoruz falan . Dedım gel beraber boyuyalı. Kötü olsa ne olacak sankı diger yaza bir daha boyatırız dedım ıkımızınde ılk defa boya tuttmustu elleri . Aldık fırçayı boyayı çok güzel de boyadık güle oynaya . Yatak odamıza halı alamadık . Ama ben aıleme bıle soylemedım bunu kışı halısız gecırdık yatak odasında . Şimdi esımın ıslerı yolunda mutluyuz çok şükür . Evlenelı 1 yıl olacak 4 gün sonra . Böyle seylerı kafaya takacaksanız evlenmeyın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…