• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım çok hayırsız

sedakarakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
71
1
36
İstanbul
Haziranda düğünüm var...nişanlım ne annemi arayıp soruyor ne de babamı...bu da beni gerçekten çok üzüyor.ben ilk başlarda haftada bir mutlaka arardım ailesini baktım o aramıyor,bende aramıyorum artık...ailem içinde sanki nişanlı değilim,sevgiliyiz,yokmuş gibi geliyo bana...:5::5::5:

Aramasın bu da dert mi canım ya.Taktığın şey de bir şey olsa.Benim eşime ailem sever bilirim ki eşimde annemi özellikle çok sever.Ama evleneli 1,5 yıl oluyor 5 kere olmuştur bizim eve geleli : )) ama ailem kırgın vs değil.Nasıl olsa kızıma iyi bakıyor beni bırakır sabah giderken işe akşamda işten gelince çaldırır inerim aşağı : )) değişik gelecek belki belki de bu da doğru değildir.Ama önemli olan birbirlerine saygıda kusur etmemeleri.

cnm bence de aramasına cok gerek yok eger ıcınden gelmıyosa sende arama yoksa bana sahte gelıyo,ama sızın eve de gelmek ıstemıyosa aılenı felan gormek ıstemıyosa onu bılemem

cnm bence de aramasına cok gerek yok eger ıcınden gelmıyosa sende arama yoksa bana sahte gelıyo,ama sızın eve de gelmek ıstemıyosa aılenı felan gormek ıstemıyosa onu bılemem

görmek istmemesi de değil...aramıyo işte :) aralarında hiçbir sorun yok.belki de en iyisi yüzgöz olmamak,benimde işime yarıyor bir bakımdan,annesiyle pek yüz göz olmuyorum böyle mesafeli giderse evlendiğimde rahat ederim diye düşünüyorum hiç değilse karışanım olmaz.

Back
X