Nişanlım en yakın arkadaşımla konuşmamı istemiyor?

GizemliPrenses24

Aşık
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
198
4
16
İstanbul
Geçen yıl nişanlımla en yakın arkadaşım faceden tartışmışlardı ve nişanlım onu faceden engellemiş bana da söylememişti o zamanlar çalıştığım için girmiyordum bi kaç ay sonra haberim olmuştu arkadaşıma ulaşma imkanımda yoktu taaki 2 ay önce yeniden eve internet bağlatıp face açtım arkadaşımı ekledim yalvar yakar barıştık. Facemi açtığımdan beri şifremi istememişti arkadaşımla bu denli yakın konuştuğumuzdan haberi yoktu 2 gün önce şifremi istedi verdim konuşmaları görmüş ve konuşmamı istemiyor o kız kötü onla konuşma k.....r dedi ona. Bana bi saygısızlığı yok tek güvenebildiğim herşeyimi anlattığım tek arkadaşım ondan vazgeçmek istemiyorum nişanlımıda kırmak istemiyorum sözler verdiriyor bana onla konuşma muhattab olma faceden sil diye ne yapıcam yardım edin lütfen..

Nişanlım tartışmadan önce severdi ama ne olduysa tartıştıktan sonra oldu konuşmalarını gösterdi kin güdecek bir konuda yok ortada anlamıyorum. Benim haberim yokken gene engeller facemi kapatır diye korkuyorum bi orta yola ihtiyacım var. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız ?

bence önce bu kinin her iki taraftan da sebebini öğrenin.

Arkadaşımdan yana kin yok nişanlıma bişey demez. Nişanlım karşı çıkıyor sebebi de bunu söylüyor "o kız k....r erkeklerle çok konuşuyor" .

Kimlerle konuştuğu beni ilgilendirmez ki gelipte bana sevgilisinin özeline kadar anlatmıyor ki kimle konuşuyosa konuşsun. Tek arkadaşım vazgeçmek istemiyorum sebebi çok saçma.

arkadaşınla nişanlın ne konuşmuş da niaşnlın onla görüşmeni konuşmanı istemiyor ?

ben yoğun çalışıyordum o zamanlar. yoğun çalıştığım için bünyem zorlanıyordu eve gelip direk yatardım. arkadaşımda o zaman mesaj atmış 2 gün cevap alamamış benimkide faceye giremez ısrar etme yoğun çalışıyo demiş arkadaşımda gelsin önemli bişey dicem demiş inatlaşmışlar bi kaç ay sonra söledi bana bunu konuşmalarıda gösterdi büyütecek bişey göremedim

nişanlının arkadaşınla alakalı bukadar mudahlae etmesını doğru bulmuyorum kımle konuşursa konuşsun sen arkadaşını seçemıycek bı ınsanmısın biraz saygı duysun

bu arada k....r kelimesini hiç anlmadım ve nedemek çok merak ettım :26:

Arkadaşımdan yana kin yok nişanlıma bişey demez. Nişanlım karşı çıkıyor sebebi de bunu söylüyor "o kız k....r erkeklerle çok konuşuyor" .

Kimlerle konuştuğu beni ilgilendirmez ki gelipte bana sevgilisinin özeline kadar anlatmıyor ki kimle konuşuyosa konuşsun. Tek arkadaşım vazgeçmek istemiyorum sebebi çok saçma.

yani şöyle de bir şey var: evet arkadaş ama sevgilin/nişanlın bir şey görmüş demek ki
senin de iyiliğin için onunla görüşmemeni istiyr.
haklı ya da haksız diyemem. sen nişanlınla konuşup yumuşatmalısın.
seni ikna etmesi gerektiğini anlatmaya çalış.
zor br durum.

k....r yi anlayamadım:26::26:..nişanlınızı ikna edin bi şekilde ama o arkadaşlık bitecek gibi görünüyor

canım nişanlın yazışmaları göstermiş sana tartıştıkları konu neydi ki inandırıcı geldi mi sana
ayrıca arkadaşınla yeniden konuşmaya başlayınca haberim yoktu küslüklerinden demişsin
o süre zarfında arkadaşın hiç anlatmadı mı bu durumu sana
bence ona bi sor sonra da nişanlına

ben yoğun çalışıyordum o zamanlar. yoğun çalıştığım için bünyem zorlanıyordu eve gelip direk yatardım. arkadaşımda o zaman mesaj atmış 2 gün cevap alamamış benimkide faceye giremez ısrar etme yoğun çalışıyo demiş arkadaşımda gelsin önemli bişey dicem demiş inatlaşmışlar bi kaç ay sonra söledi bana bunu konuşmalarıda gösterdi büyütecek bişey göremedim

hımmm mesela ben şu durumda nişanlımın tarafını eşelerdim.
çnükü gıcık gitmiş gibi bir his oluştu bende.
nişanlının da o kız hakkındaki izlenimleri k..r olarak çıkmış olabilir.

nişanlının arkadaşınla alakalı bukadar mudahlae etmesını doğru bulmuyorum kımle konuşursa konuşsun sen arkadaşını seçemıycek bı ınsanmısın biraz saygı duysun

bu arada k....r kelimesini hiç anlmadım ve nedemek çok merak ettım :26:

Elle tutulur bi gerekçe söylese tamam dicem ama gerekçesi çok saçma. K..şar yani. O...spu. diyor.

yani şöyle de bir şey var: evet arkadaş ama sevgilin/nişanlın bir şey görmüş demek ki
senin de iyiliğin için onunla görüşmemeni istiyr.
haklı ya da haksız diyemem. sen nişanlınla konuşup yumuşatmalısın.
seni ikna etmesi gerektiğini anlatmaya çalış.
zor br durum.

Yumuşatamıyorum adamı ya inatçının teki ne söylesem bilmiyorum yalan da söylemek istemiyorum ona konuşmuyoruz diye :(

k....r yi anlayamadım:26::26:..nişanlınızı ikna edin bi şekilde ama o arkadaşlık bitecek gibi görünüyor

K..şar.

Bitmemesi için ne yapmalıyım.

canım nişanlın yazışmaları göstermiş sana tartıştıkları konu neydi ki inandırıcı geldi mi sana
ayrıca arkadaşınla yeniden konuşmaya başlayınca haberim yoktu küslüklerinden demişsin
o süre zarfında arkadaşın hiç anlatmadı mı bu durumu sana
bence ona bi sor sonra da nişanlına

Tartışmadan baya bir süre sonra yani 2 ay önce barıştık yalvar yakar özür diledim. Yanlış anlamışsın konuyu canım. Tartıştıkları konu kin güdülecek bişey değil. Nişanlım herşeyi anlattı gördüm de arkadaşıma sormadım direk özür dilemeye kendimi affettirmeye çalıştım farklı bişey anlatacağını zannetmiyorum ?

hımmm mesela ben şu durumda nişanlımın tarafını eşelerdim.
çnükü gıcık gitmiş gibi bir his oluştu bende.
nişanlının da o kız hakkındaki izlenimleri k..r olarak çıkmış olabilir.

ama konuşmak zorundasınız hep böyle inatlaşarak istediğini mi yaptıracak?
ya da her istediğini yapıcak mısın?

Konuşuyoruz canım defalarca anlatıyorum onunla konuşan benim sen niye müdahale ediyosun niye ona o lafları diyosun karışamazsın arkadaşımla olan konuşmalarıma diyorum anlamıyor inatlaşıyor yok onla konuşmayacaksın diyo kalın kafalı!

Arkadaşının erkeklerle çok konuşması onu kaşar yapmaz nişanlın baya terbiyesiz anlattığın kadarıyla.
Tek tavsiye sosyal çevreni sen istemediğin sürece kimseye bozdurma.
Sevgili nişanlı vs gelir ama giden arkadaş gelmez.
Ve en baştan bu şekilde müdahale etmesine müsade edersen evlendikten sonra çok başın ağrır.

anladım canım o zaman sorun yok
erkek milleti bazen erkeklerle samimi olan kızlarla sevgililerini/eşlerini bile konuşturmak istemezler
çünkü o kızın konuştuğu biri ve arkadaşları benimkini bu kızın yanında görür peşine düşerler diye düşünüyorlar
belki saçma ama gerçek maalesef..
o zaman nişanlının sözünü dinle sen canım

bende arkadaşı nişanlınla neden inatlaşıyor ve tartışıyor onu anlayamadım:45: Belki çok doğaldır bana yanlış geldi sanırım yapı meselesi, yoğun yorgun gelemez'' - önemli gelsin!'' ben gelsinli cümle kurmam mesela , he öyle mi iletirmisin ona önemli bir konu var bana ulaşsın der geçerim yada direkt kişiye mesaj atarım.bana ulaş diye, sanırım siz paylaşılamayan olmuşsunuz bazen oluyor öyle,, bilmem kaç yıllık arkadaşlık ve nişanlı , ben onun için burda o siz oluyorsunuz daha önemliyim '' bunu bil inatlaşması gibi geldi bana.Nişanlınızla ve arkadaşınızla konuşun bence ortada kalmaktan rahatsız olduğunuzu bilmeliler,

bende arkadaşı nişanlınla neden inatlaşıyor ve tartışıyor onu anlayamadım:45: Belki çok doğaldır bana yanlış geldi sanırım yapı meselesi, yoğun yorgun gelemez'' - önemli gelsin!'' ben gelsinli cümle kurmam mesela , he öyle mi iletirmisin ona önemli bir konu var bana ulaşsın der geçerim yada direkt kişiye mesaj atarım.bana ulaş diye, sanırım siz paylaşılamayan olmuşsunuz bazen oluyor öyle,, bilmem kaç yıllık arkadaşlık ve nişanlı , ben onun için burda o siz oluyorsunuz daha önemliyim '' bunu bil inatlaşması gibi geldi bana.Nişanlınızla ve arkadaşınızla konuşun bence ortada kalmaktan rahatsız olduğunuzu bilmeliler,

Arkadaşımla 2,5 yıl olmuştur nişanlımla da 1,5 yıl oluyor. İlk arkadaşım inatlaşmış gelsin diye nişanlımda gelemez diye inatlaşmış konu uzamış gurur meselesi gibi bişey olmuş nişanlım engellerim seni bi daaha ulaşamazsın sus falan demiş arkadaşımda iyice inatlşmış engelleyemezsin benden vazgeçmez demiş. Paylaşılamayan olduğum bir gerçek haklısın arkadaşım kıskanır nişanlımda ondan beter ya. Ama kesinlikle arkadaşım nişanlınla konuşma benle konuş gibi ısrarlarda bulunmaz nişanlımsa ohoo. Bana vazgeç diyor bense vazgeçemem ne nişanlımdan ne arkadaşımdan. İkiside benim için çok değerli.

anladım canım o zaman sorun yok
erkek milleti bazen erkeklerle samimi olan kızlarla sevgililerini/eşlerini bile konuşturmak istemezler
çünkü o kızın konuştuğu biri ve arkadaşları benimkini bu kızın yanında görür peşine düşerler diye düşünüyorlar
belki saçma ama gerçek maalesef..
o zaman nişanlının sözünü dinle sen canım

Aynen öyle canım konuştuğu erkekler beni görür sorar eder diye yaklaştırmıyor. Arkadaşları görmesin diye mesaj dışında asla hiç bir yere yorum yazmam kendimi göstermem gelde bizimkine anlat olmazmış. Sözünü dinlersem üzülücem bi tane arkadaşım var çünkü..

Arkadaşının erkeklerle çok konuşması onu kaşar yapmaz nişanlın baya terbiyesiz anlattığın kadarıyla.
Tek tavsiye sosyal çevreni sen istemediğin sürece kimseye bozdurma.
Sevgili nişanlı vs gelir ama giden arkadaş gelmez.
Ve en baştan bu şekilde müdahale etmesine müsade edersen evlendikten sonra çok başın ağrır.

Sosyal çevrem yok zaten olmasında bi tane arkadaşım var sadece onuda anlamıyor ben yeterim sana diyor. Kızsal konularda neyime yeticek acaba?

Arkadaşımla 2,5 yıl olmuştur nişanlımla da 1,5 yıl oluyor. İlk arkadaşım inatlaşmış gelsin diye nişanlımda gelemez diye inatlaşmış konu uzamış gurur meselesi gibi bişey olmuş nişanlım engellerim seni bi daaha ulaşamazsın sus falan demiş arkadaşımda iyice inatlşmış engelleyemezsin benden vazgeçmez demiş. Paylaşılamayan olduğum bir gerçek haklısın arkadaşım kıskanır nişanlımda ondan beter ya. Ama kesinlikle arkadaşım nişanlınla konuşma benle konuş gibi ısrarlarda bulunmaz nişanlımsa ohoo. Bana vazgeç diyor bense vazgeçemem ne nişanlımdan ne arkadaşımdan. İkiside benim için çok değerli.

Aynen öyle canım konuştuğu erkekler beni görür sorar eder diye yaklaştırmıyor. Arkadaşları görmesin diye mesaj dışında asla hiç bir yere yorum yazmam kendimi göstermem gelde bizimkine anlat olmazmış. Sözünü dinlersem üzülücem bi tane arkadaşım var çünkü..

Sosyal çevrem yok zaten olmasında bi tane arkadaşım var sadece onuda anlamıyor ben yeterim sana diyor. Kızsal konularda neyime yeticek acaba?

Valla şu anlattıklarından sonra evlenmen bile bile lades bu çok açık.
Vazgeçmem dediğin nişanlın sana hayatı zindan etme potansiyeli taşıyor ve sanırım bunu evlenmeden farketmeyeceksin.
Çok iyi düşün derim.Hakkında hayırlısı.

canım bu kadar basit birşeyden böyle büyük bir tartışmanın çıkacağını sanmıyorum,belki bu olayın senin bilmediğin bir öncesi vardır:S çünkü tartıştıkları konu çok mantıksız..

Back
X