- Konu Sahibi GizemliPrenses24
Geçen yıl nişanlımla en yakın arkadaşım faceden tartışmışlardı ve nişanlım onu faceden engellemiş bana da söylememişti o zamanlar çalıştığım için girmiyordum bi kaç ay sonra haberim olmuştu arkadaşıma ulaşma imkanımda yoktu taaki 2 ay önce yeniden eve internet bağlatıp face açtım arkadaşımı ekledim yalvar yakar barıştık. Facemi açtığımdan beri şifremi istememişti arkadaşımla bu denli yakın konuştuğumuzdan haberi yoktu 2 gün önce şifremi istedi verdim konuşmaları görmüş ve konuşmamı istemiyor o kız kötü onla konuşma k.....r dedi ona. Bana bi saygısızlığı yok tek güvenebildiğim herşeyimi anlattığım tek arkadaşım ondan vazgeçmek istemiyorum nişanlımıda kırmak istemiyorum sözler verdiriyor bana onla konuşma muhattab olma faceden sil diye ne yapıcam yardım edin lütfen..
Nişanlım tartışmadan önce severdi ama ne olduysa tartıştıktan sonra oldu konuşmalarını gösterdi kin güdecek bir konuda yok ortada anlamıyorum. Benim haberim yokken gene engeller facemi kapatır diye korkuyorum bi orta yola ihtiyacım var. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız ?
Nişanlım tartışmadan önce severdi ama ne olduysa tartıştıktan sonra oldu konuşmalarını gösterdi kin güdecek bir konuda yok ortada anlamıyorum. Benim haberim yokken gene engeller facemi kapatır diye korkuyorum bi orta yola ihtiyacım var. Siz bu durumda olsanız ne yaparsınız ?