- Konu Sahibi GizemliPrenses24
Böyle bir zihniyete ve bunu destekleyen hemcinslerime de yuh diyorum.
Bir insanın erkeklerle ilişkisine bakarak nasıl bir insan olduğunu ne derece anlayabiliyorsunuz şaşırıyorum. Ne oluyor yani erkeklerle ilişkisi cıvık olunca size bir şey mi bulaşmış oluyor?
Erkeklere çok düşkün olup dünyanın en fedakar insanı en iyi arkadaşı olan kızlar tanıyorum. Tam tersi sütten çıkmış ak kaşık olarak dolaşıp da tek kelime etmeye değer bulmayacağım kızlar da tanıyorum. Biri ancak size nahoş tavsiyelerde bulunur, farklı yollara sevk eder o zaman onu değerlendirme hakkına sahipsiniz. Aksi halde özel hayatına sizi karıştırmıyorsa size ne?
En yakın arkadaşlarımdan birinin erkek arkadaşlarıyla samimiyetini biliyordum mesela. Her sevgilisinden öncekini ve yaşadıklarını sakladı. En son sevgilisini aldattı, başkasıyla evlendi vs, çalkantılı bir hayatı vardı ama her zaman benim en iyi arkadaşım olarak kalacak çünkü bana gösterdiği yollar bambaşkaydı.
Aylardır okurum ilk defa bir konuda bu kadar sinirlendim.
Öyle yorumlar yapılıyor ki..
Zannedersin herkes dürüst
Zannedersin herkes masum
Zannedersin bütün bekarlar bakire
Zannedersin kimse eşini aldatmıyor
Ama bakıyorsun ki Türkiye istatistikleri bambaşka şeyler söylüyor.
Çok çok haklısınız! Ben arkadaşımın hayatını eleştirmiyorum karışmam da erkeklerle konuşuyor diye kesinlikle yargılamam gel gelelim nişanlım isyan ediyor. Arkadaşlık ayrı şey, sevgili aşk meşk ayrı şey. İkisini aynı kefeye konulmaz. Kızmakla çok haklısınız hiç kimse göründüğü gibi değildir söylenildiği gibi de değildir!
Son düzenleme: