- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi TazeYumurta
-
canım kusura bakma ama ne kadar ayıp şeyler bunlar.....
Şimdi eski sevgilinin ağzından çıkan kelimelere mi bağlı sizin ilişkiniz??
Hem kendini hem seni nasıl bi konuma sokmuş böyle nişanlın....
Yani adam kalkıp abes birşey söylese, etkilenecek ve inanacak mı, herşeyi size sorması gerekirken...
Endişelerini çok iyi anlıyorum , ama sence bu adam sağlıklı bir düşünce yapısına sahip mi canım...??
Kıskançlık değil bunun adı, BAşka birşey...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzgünüm çok nasıl böle bişey yaptı ya hemde 2 günlük çok güzel geçen tatilin ardından öğrendim bunu yaaa kör olsaydı gözlerim öğrenmeseydimlmaz::sinifsinif::sinifsinif:
napıcam şimdi ben yaaaa napıcammmmmm ooooooooooooffffffffffffffff oooooooofffffffffffffff aptal aşık tazeyumurta :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Eski erkek arkadaşım olur olmaz bir şey söylerse diye endişeleneceğinize nişanlınızla ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm. Üzgünüm ama bu yaptığı yenilir yutulur cinsten değil, böyle bir adama zerre kadar saygım olmazdı.
Nişanlı olduğunuza göre zaten belli bir şeyleri aşmış olmanız gerekirdi, bu süreçten sonra meraklı melahat gibi neden didiklemeye kalkışsın ki, artık ne duymayı umduysa.. Eski erkek arkadaşınızla bu şekilde muhatap olmuş olması ise tam bir rezalet. Sizi bilmem ama ben bunu sindiremezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?