Nişanlım Eski Erkek Arkadaşıma Mail Atmış

TazeYumurta

İZMİR
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
451
2
96
:bbo: napıcamı hiç bilemedim kimseye anlatamadım nişanlım eski erkek arkadaşıma netlog denilen bir siteden mesaj atmış mesajda da tazeyumurta diye birini tanıyomusun hakkında bilgi verirmisin yazıyor sizce napmalıyım görünce şok oldum yıkıldım ya bu ne dedim hemen mesaj attım seni ölünceye kadar takip etcem dio çok kıskanç kendisi şimdi ya eski erkek arkadaşım olur olmaz bişey sölerse çok üzgünüm o da mesaja sen kimsin ben bir kaç tane tazeyumurta tanıyorum hangisini soruyosun die cvp atmış yaaa nasıl bi işdir bu nie böle bi mesaj atarki nişanlım yaaa eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile:sm_confused::gitme::sinifsinif::2:mafoldumbenmafoldumben

Çok ayıp çooook!
Ne demek sizin hakkınızda bilgi toplamak!!
Ben olsam asla affetmezdim!

Nişanlın eğer senden çok eski sevgilinin ağzından çıkanlara güveniyorsa ondan hayır gelmez, evlendiğinizde hep başkalarının lafına göre sana karşı davranışları değişir, hiç hoşlanmadım ben bu işten kötükedihüso

ben de kesinlikle affetmezdim adam nişanlanmış hala daha eskileri karıştırıo karıştıracaksa baştan uğraşsaymış.ne büyük saçmalık sana inanmayıp elin adamına inanan yarın anasına inanıp eziyet eder bak söyliim.

eee sen onun nişanlısısısın 2 günlük sevgilisi değil!
Seni küçük düşürmekten başka bişey yapmamış bence,
Ben olsam affetmezdim. hatalarını bilmelilier !!

canım kusura bakma ama ne kadar ayıp şeyler bunlar.....
Şimdi eski sevgilinin ağzından çıkan kelimelere mi bağlı sizin ilişkiniz??
Hem kendini hem seni nasıl bi konuma sokmuş böyle nişanlın....
Yani adam kalkıp abes birşey söylese, etkilenecek ve inanacak mı, herşeyi size sorması gerekirken...
Endişelerini çok iyi anlıyorum , ama sence bu adam sağlıklı bir düşünce yapısına sahip mi canım...??
Kıskançlık değil bunun adı, BAşka birşey...

Bunun tek bir adı var; saygısızlık...
Bile bile devam eden nişanlılık için de hayırlı olsun diyorum..

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzgünüm çok nasıl böle bişey yaptı ya hemde 2 günlük çok güzel geçen tatilin ardından öğrendim bunu yaaa kör olsaydı gözlerim öğrenmeseydim lmaz::sinifsinif::sinifsinif:

napıcam şimdi ben yaaaa napıcammmmmm ooooooooooooffffffffffffffff oooooooofffffffffffffff aptal aşık tazeyumurta :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Ne biçim bir ilişkiniz var sizin... Bu duruma gelmenize neden müsade ettiniz ki?

Ve sen halen böyle bir erkekle nişanlısın!

Ben bu tarz ilişkileri onaylamıyorum.

Bir erkek kendini ancak bu kadar küçük ve gülünç duruma sokabilirdi.... Ne kadar ayıp. Eski sevgiliniz de gülme krizinden çıkamamıştır herhalde.

Tam olarak öğrenmek istediği şey neymiş acaba

napıcam şimdi ben yaaaa napıcammmmmm ooooooooooooffffffffffffffff oooooooofffffffffffffff aptal aşık tazeyumurta :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Allah Allah ya..
kendinize neden beddua ediyorsunuz ki?
Sizin ne suçunuz var?
He şu var,böyle bir adamla beraberliği sürdürerek kendi hayatınıza yazık ediyorsunuz...

nolcak şimdi hiç bilmiyorum bunu yaptığına zaten inanamıyorum kendimi toparlayıp sağlıklı bir kafayla düşünmem lazım galiba şuan hiç sağlıklı değilim :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ben ona ömrüm derken ben ona hayatım derken nasıl bir iş çevirmiş arkamdan yaa nasıl bi düşünceyle seni seviyorum demiş oooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff allahım oooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff :sinifsinif:bilmiyorumkismilemafoldumbenmafoldumben

Niye mafoldunuz, bende onu anlamadım...

Hepimizin önceden erkek arkadaşları oldu...

Seninde daha önceden olması, nişanlını neden bu kadar araştırma çalışması işine soktu anlam veremedim...

Ve neden kendini suçlu hissediyorsun ki?

Eski erkek arkadaşım olur olmaz bir şey söylerse diye endişeleneceğinize nişanlınızla ilişkinizi gözden geçirmenizi öneririm. Üzgünüm ama bu yaptığı yenilir yutulur cinsten değil, böyle bir adama zerre kadar saygım olmazdı.

Nişanlı olduğunuza göre zaten belli bir şeyleri aşmış olmanız gerekirdi, bu süreçten sonra meraklı melahat gibi neden didiklemeye kalkışsın ki, artık ne duymayı umduysa.. Eski erkek arkadaşınızla bu şekilde muhatap olmuş olması ise tam bir rezalet. Sizi bilmem ama ben bunu sindiremezdim.

bende sindiremedğim için buraya yazdım gerçekten sağlıklı düşünemiyorum şuan gözden geçiricem onu bile düşünemiyorum çok kötüyüm ya çok :sinifsinif:

Al benden de o kadar... şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…