Nişanlım Eski Erkek Arkadaşıma Mail Atmış

Aynen!!!kaydirigubbakcemile5
Ne var bunda anlamadım..
Sanki büyük bir kabahat işlemiş gibi ağlıyor arkadaş..şutarafagitti
Adamdan hesap sormak yerine kendini yiyip bitiriyor..
Böyle yapmaya devam ederse adam tepesinden inmez hem suçlu hem güçlü modunda...aklinialirimsmile

kemçirdim ya niye falan die çok kısknç olduğumu biliyosun ölene kadar peşinde olcağımıda biliyosun dedi şimdi kendi trip atıyo benim ona trip atmam gerekirken msj atmıo bende ona atmıyorum :sinifsinif:

hımm..
o halde sende onun eski hayatını deşifre et bakalım noluyo ! bu ne saçmalık ya, adam bide üste çıkıyor!

kemçirdim ya niye falan die çok kısknç olduğumu biliyosun ölene kadar peşinde olcağımıda biliyosun dedi şimdi kendi trip atıyo benim ona trip atmam gerekirken msj atmıo bende ona atmıyorum :sinifsinif:

Üste çıkmanın da bu kadarı!!

Arkadaşım, olanlar gerçekten çok çirkin ama bunun seninle ilgisi yok, tamamen nişanlının bayağılığı. Lütfen kendini suçlu hissetme. Seni ezmesine de asla izin verme. Şu durumda sen arama sorma, bak bakalım neler yapacak.

Ben de olsam trip atarım böyle suçu olmadığı halde ne yapayım,ah mahvoldum diyen insana..zemuszemus
Ölene kadar peşinizdeymişmişmiş... Nişanlınız kendini Kurtlar Vadisi'nde sanıyor galiba,şu edebiyatı kenara bıraksın da biraz büyüsün,saygı,terbiye nedir öğrensin...

2 günlük özel tatillerinizi eski sevgilinizlede yapıp yapmadığınızı öğrenmek için olabilir mibilmiyorumkismile

Size karşı güveni yok sanırım.. güveni olan insan kıskancta olsa araştırma içerisine girmez..
Size güvenmiyorsa nişanlanmasaymış,eskileri kurcalamanın alemi yok diye düşünüyorum..

anlamıyorum ki anlayamıyorum yani neden ya nie yani ömrüm hayatım dedim ben ona değerliğim aşık olduğumsun dedim neden yani alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

yok canım öle bişey olmadığını çok iyi biliyor akannehir:umursamaz:

Aklındaki hiçbir şüphe böyle bir şey yapmasını haklı çıkaramaz. Kimsenin kimsenin öncesini didiklemeye deşmeye hakkı yoktur, ama paylaşılacaksa da iki kişi arasında yaşanır bu, öyle gizliden dedektifçilik yaparak değil.

Yazdıklarından yola çıkarak sana daha da dayılanacağını sanıyorum, lütfen sana daha fazla saygısızlık yapmasına izin verme.

canım bence şuan kendine haksızlık ediyorsun. Bence öğrendiğin çok iyi olmuş çünkü bu insan senin nişanlın ve onu daha iyi tanımış oldun. Bana sorarsan karşına alıp konuşman gerekir çünkü bu şekilde giderse çok mutlu bir beraberliğiniz olucağına inanmıyorum. Böyle bir saygısızlığı sana yapmış olmasını sana nasıl açıklayacak bakalım...

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!

adam bunu yapacağını daha önceden belli etmiş zaten... buna yüzü verende sizsiniz. astarını ister

kaydirigubbakcemile5 vereliniortak

Harfiyen katılıyorum... Ama konu sahibi hiç buralı değil, garip valla...

Ne demek "ölene kadar peşinde olacağımı biliyorsun..."

Ya kusura bakmayın ama ben size ne hak veriyorum, ne de anlam verebiliyorum...

Nasıl bir evlilik yapmak üzere olduğunuzun farkındamısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…