- Konu Sahibi TazeYumurta
-
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - Hayat beni neden yoruyosun!!!!!!!
adam bunu yapacağını daha önceden belli etmiş zaten... buna yüzü verende sizsiniz. astarını ister
Ne demek "ölene kadar peşinde olacağımı biliyorsun..."
Ya kusura bakmayın ama ben size ne hak veriyorum, ne de anlam verebiliyorum...
Nasıl bir evlilik yapmak üzere olduğunuzun farkındamısınız?
sonuçta biz 2 sevgili değiliz nişanlıyız öle silip atmakta hiç kolay değil işin içinde artık ailelerde var konuşucam bakalım ne dicek nasıl bi tavır alıcak ne olucak ona göre bi durum olur heralde oooffffffffff bilemiyorum yaklava::çok üzgünüm:
Nişanlı olunca size yapılan saygısızlığa rağmen silip atamıyorsanız evlenince artık şikayet etme hakkınız da kalmayacak...sengözlerimebaksanab
Kızlar kendini bu kadar hiçe sayarsa erkekler neden saygı duysun ki..
Şimdi aileler öğrenir,erkeğin kulağı çekilir; "hımmm ne ayıp, oğlum bir daha yapmalmaz:" denir O da 3 damla yaş döker,herşey çözülür..:lepi:
Çok kolay ilişkiler yaşıyoruz ve hiç bir kıymetimiz olmuyor işte...
evet hep benim salaklığım aslında başındn beridir gözümün düpe düz kör olmasından aşkından hiç bişeyi görememden hepsi benim hatam sanırım bu hakkı ona ben verdim en başından alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bence böyle bişeyi öğrendiğin için dua etmelisin yoksa ayakta uyur modda gezecektin.affedilir bişi değil canım zamanında anladın bak.evlenip boşanmaktan iyidir.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben çok üzgünüm çok nasıl böle bişey yaptı ya hemde 2 günlük çok güzel geçen tatilin ardından öğrendim bunu yaaa kör olsaydı gözlerim öğrenmeseydimlmaz::sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?