Bi cocuga yapıp da digerine yapmamak olmaz. Adil davranmayan aileye gelin gitmek mesele burda. İşi yoksa evlilik neyine abisinin, işi olana yapmalari gerekirken... Evliligin kaderindeki sacmaliklar :) Yoksa nişanlın gayet güçlü bi yapida sırtını dayayabilecegin biri, bu çok iyi bisey.
işte
konunun ana temasını anlamışsınız olay budur,
burda mesele '' evlat ayrımı yapan haksızlık yapan kaynana kayınpeder'' sorunu bence
bu kızcağız da bunu dert edıyor ama şimdi millet çullanacak cok eminim yorumları okumadım ama '' vay efendım anadan babadan beklemeyin herşeyi kendiniz yapın '' falan diye
tama orası öyle ama ben kız diyor ki aynı durumda kaynına herşeyi almışlar niye ben böyle olayım dıyor
aynı sekılde ben de oyleyım benım esımın de abısıne evı alınmıs arabası alınmıs ve esyalar da herseyı alınmış yanı ben eltımde suc bulmuyorum ama eltım dayalı döşeli eve tek kuruş borçsuz gelin olmus hem evleri var hem arabaları var biz daha yeni ev aldık onu ödemeye çalısıyoruz arabamız yok evımde esya eksiği çok ve içimde kaldı şöyle süslü püslü tül perde almak ama önce evin borcu bitmesi gerekiyor ki yıllar alacak bunları alabilem bakıyorum ki onlar benden kac sıfır önde başlamıs hayata
bunları kafaya takmayacak kişiyi ben alnından öperim
tamam bende bana bişe yapılmadı diye sürekli de çene yapıp durmuyorum ama açıkcası da kırgınım ve mesafeliyim
eltimle karsılıklı daırelerde oturuyorlar yeme içme bir falan hep orda beraber yasıyorlar ha ev vermısler de rahat mı bırakmıslar bu benım ıcın hayat degıl baslarda kızıyordum ama şimdi iyiki de benim eşime de ev almamıslar dıyorum yoksa alsalardı ona da kendılerıne yakın yerden alırlardı bız de oyle olurduk
işlerine geldi mi bal tutan parmagını yalar dıyorlar ( beraber yasadıkları ıcın ve hanı beraber yasayınca ıllakı eltım temızlıgıne yardım edıyor mısafırı geldı mı beraber agırlıyorlar falan kaynanam ondan faydalanıyor eltım de ondan faydalanıyor karsılıklı ben yapamam bu sekılde zaten oh ıyı olmus dıyorum sımdı),
o yuzden de ben de ona gore davranıyorum '' balları kime yedırıyorlarsa ondan yakınlık beklesınler '' diyorum
yanı bılemedım aslında oyle olmaması gerek ama oluyor erkek aılelerı eger bırsey yapıyorsa karsılıgını da beklıyor
bu yuzden yapmamaları daha ıyı sankı
sonuc olarak ben buna karar verdım
basta cahıllıkle bana yapmadılar dıyordum ama sımdı ıyıkı yapmamıslar dıyorum