Nişanlım iftiraya uğradı deliricem...

Bende bir ortaokul ogrencisinin boyle bir iftira planlayacagina ihtimal vermiyorum. Yani kafasi o yonde calismaz heralde. Bende lisedeyken ogretmenimden hoslaniyordum. Hemde 18 yasindaydim o zaman. Hocam da bunun farkina varmisti ve bana baya mesafeli, hatta biraz ters davranirdi. Ama benim hic aklima boyle birsey yapmak gelmedi. O zamanlar hocama kizardim kendi kendime, neden bana bu kadar mesafeli diye. Ama simdi takdir ediyorum, tam da olmasi gerektigi gibi davranmis. Eger gercekten boyle bir iftira varsa, bence nisanlinizin ogrwncisiyle arasindaki mesafeyi koruyamadigindan olmustur. Bunun intikamini alacagim derken, neyi kastetmis? Neyin intikamiymis? Bence nisanliniz kizin yanlis anlayacagi sekilde davranmis ki, kizda bu lafi sarfetmis.

siz neden kız yada ailesi ile görüşmediniz ki ?
ben olsam bu durumu kulaklarımla duymak isterim, hem kızın halinden tavrındanda belki birşeyler yakalayabilirsiniz.

Neden evlilik süreciniz uzayacak anlamadım. Ayrica bu çocuk daha 13-14 yaşlarındadır. Ortada birşey yoksa nasıl bu çocuğun ailesi buna müsade ediyor. Allah yardımcinız olsun. Ama bu yaştaki çocuklar mahkemede genelde çekinir yalan söylemekten, doğruyu söyler.

iftira mı değil mi bunu bilemeyiz belki oldu belki olmadı ancak şu kesin olan bir şey öğretmenlere bu şekilde pislik atmak çok kolay artık.çünkü kanıtı yok.beni öptü..gören var mı? yok..ama bu yayıldıkça zaten olmuş gibi kulaktan kulağa gidiyor ve o öğretmen bir şey yapmadıysa bile adı lekeleniyor.çok dikkatli olmak lazım.

lisede okurken bir öğretmenimiz vardı,koridorda nöbetçiyken bir kız öğrencinin diğer bir öğrenciye küfür ettiğini duymuş.kolundan tutup kızım yapma ayıp demiş.kız koridorda beni taciz etti göğüslerime elledi diye yaygara kopardı ki öğretmenimiz bunu asla yapacak biri değildi.neyse görgü tanıkları olayı anlattı ama işe yaramadı,adam başka bir ile sürüldü ve çok kötü şeyler yaşandı.

ikinci bir anım daha var, bir erkek öğretmen arkadaş bir kız öğrenci ile spor odasında basıldı öpüşürken hatta daha ileri giderken.ona ne mi oldu? hiçbir şey,başka bir okula tayin isteyip gitti.

konu sahibi nişanlın için çok üzüldüm İnşallah böyle bir olay olmamıştır ve gerçek hemen ortaya çıkar.

Kız burda bir konu paylaşmış yazdığınada yazacağınada pişman etmişsiniz.. Hemen bi suçlamalar fln..
Ortaokul öğrencisi küçük öylemi? Bırakın lütfen bi elinde sigara diğer elinde erkek eli suratı bir ton boya çocuklardan bahsediyorsunuz bu devirde öyle bizim zamanımızdaki masumlardan değil.. Elbette nişanlın haklı demiyorum, suçlu suçsuz çıksın inşallah tez zamanda ama ben bu git kızla ailesiyle konuş kafasını anlayamadım, hangi mantıkla konuşsun kız gidipte? Herkes siz biz gibi değil maalesef, ben öyle çirkef aileler tanıyorumki yalan söylediğini bile bile çocuğunu destekleyen, ne çocuk nede ailesi bu kıza yalansada yalan değmez, iftirayı itiraf etmiş olurlar hem hemde bu kızında nişanlısına destek olmaması onların lehine olur..

Niye konu sahibi arkadaşın üstüne bu kadar gidilmiş anlamadım. Nasıl bu kadar emin olabiliyormuş konu sahibi... Peki onun nişanlısının suçlu olduğunu söyleyen arkadaşlar nasıl bu kadar emin olabiliyor? Pekala atılmış bir iftira da olabilir ve bu durum öğretmeni kim bilir nasıl etkilemiştir. Bir öğretmene yapılabilecek en kötü iftiralardan biridir bu... Allah yardımcınız olsun...

kızlar ben de öğretmenim ve inanın küçük dediğiniz o çucukların neler yapabileceğini hayal dahi edemezsiniz.ayrıca şu da var ki cidden öğrencisine sadece öğrenci değil kız-erkek gibi cinsiyetçi yaklaşımlarla bakan çok öğretmen de var.benim çevremde öğrencisi ile evlenen bir çok adam var ve bu bana doğru gelmiyor.

ama o çocuk uydurmaz ya da o öğretmen yapmaz demeyin.

Allah sabır ve kolaylık versin. Bu yeni nesle neler oluyor böyle anlayamadım
Bahsettiğiniz durum 2012 öncesinde benim abimin de başına geldi. Aynen anlattığınız durumları yaşadı. Ancak bir fark var; okulda abimi okulda sevmeyen meslektaşları vardı ve bu kıza destek oldular abim mahkeme tarihine kadar okuldan uzaklaştırma cezası aldı(ki bu yaklaşık 6ay kadar bir süreydi). mahkeme sonuçlanıncaya kadar maaşının 2/3üne el konuldu. Abim, eşi, çocuğu, annem babam biz ailece öyle kötü bir dönem geçirdik ki Rabbim kimseye yaşatmasın.
En büyük tesellimiz işin yalan olduğuydu. İlk duruşmada hakim kızın çelişkili ifadeler vermesinden işin düzmece olduğunu anlayıp davayı kapattı. Abim aklandı, okuluna devam etti. 1 yıl sonra tayin istedi başka bir okula. Tabi onu bu yalana bulaştıranlar da hakettikleri cezayı aldılar. İnşallah sizin de en kısa zamanda sonuçlanır da rahat bir nefes alırsınız. Allah kolaylık versin.

Yaa ben şunu anlamadım. Taciz etmiş olsa yanlizken eder 5 tane öğretmenin yanında taciz etmeyeceğine göre öğretmenler 1 gün önceki veya sonraki olayı hatırlıyor olamazlar mi? Bir şeyin olduğu ispatlanirda olmadığıni nasıl ispatladı anlamadim. Belli ki öğretmenler odasında kalabalık ortamda geçen bir konu var. Burada taciz yok ama bunun oncesinde veya bir kaç gün sonrasında bir taciz yaşanmış olabilir mi?

Size önerim nişanlıniza çok guvenmeyin, hele çocuğun ilgisi varsa nişanlıniz bunu bir müddet karşılıksız birakmamis olabilir. Çocuk belki yeni toparlayabilmistir kendini veya ailesi öğrenince is mahkemeye tasinmistir.

Bence siz şu anda objektif değerlendirecek durumda değilsiniz. Her işte bir hayır vardır. Siz yine de bu olay cozulene kadar nisanlinizi her zaman aklinizda sorular ile takip edin. Gözünüz kapalı guvenmeyin kimseye. Hele bir de pedofili falansa allah sizi ve çocuklarınızi korusun. Bence diger veliler olaya nasıl yaklaşıyor bakmak lazım. Eğer olay gerçekse belki başka vakalarda vardır.

İnşallah söylediğiniz gibidir. Ergen problemli bir çocuğun iftira atmasıdır ve olay ortaya çıkar. Sizde hayatımıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

sucsuzsa ortaya cıkar...

Ben şunu merak ediyorum konu sahibi yanlış anlamayın. Bu kızın eğer takintisi varsa 1, 5 yıldır nisanlinız bunun farkındadır ve mutlaka size anlatmış olmalıdır. Yada okulda rahatsızlık duyup Müdüre falan anlatması lazım değil mi? Bunun intikamını alcam dediği şey nedir? Aralarında gizli bir aşk yaşanmış olabilir mi? Sonrasında kenara itilmis olabilir mi? Çok acımasızca yazdığımın farkındayım kişisel olarak erkeklere güvenim yok ondanda olabilir. Ama ben bu ayrıntılarida sorulardım durduk yere böyle bişey çıkması garip yani hiç bahsedilmeden.

Pınar hanim sizin olayda farkindaysaniz önceden kız kendini ele vermiş kuzeniniz rehber öğretmene havale etmiş. Yani öncesinde bir anlamış kuzen olayı. Bu olayda konu sahibi ne daha önceden nişanlı bahsetmiş mi ben bunu merak ediyorum. Çok zor bir durum ben konu sahibi için üzülüyorum .

Çok geçmiş olsun.bende bir eğitimciyim.ne yazıkki bunu ancak eğitimciler iyi bilir artık öğrenciler o kadar teklikeli ki.istedikleri gibi iftira atabiliyorlar.bu zamanda öğretmen olmak çok zor......yaşayan bilir.

İlk olarak umarım nişanlınız gerçekten masumdur diye umut ediyorum. Ve öyleyse inşallah tez zamanda bu gün yüzüne çıkar.

Ama mesela neden 1 buçuk yıl beklesin diyorsunuz ya bu çok rastlanan bir durum haberlerde uzun süre bununla yaşayıp Susan ve sonrasında şikayetçi olan kişiler var. Ayrıca çocuklara tacizde bulunan birçok insan dışarıda yada aile içinde çok farklı profil sergiliyor.

Diğer bir yandan orta okul öğrencisi böyle birşey yapmaz falan diye de kesin konuşulamaz. Daha geçen hafta burda bir ilk okul 4. Sınıf öğrencisi nin karşı sınıfta bir çocuğa bıçak çektiğini öğrendim. Ve anladîmki çocuklar bile masumluğunu git gide kaybediyor. Çok üzüldüm ve korktum kendi çocuğum ve geleceğimiz adına.

Tek temennim haksız her kimse cezasını alır umarım.

ortaokul öğrencisi diyorsunuz ve ona aşık diyorsunuz.. ortaokul öğrencisinin aşkı bu kadr saplantılı ve zarar verecek durumda olmaz.. daha çocuksu duygular plansız... lütfen %100 yapmaz demeyin .... bu süre zarfında birine açılmıştır ortaya ancak çıkmıştır belkide.. yapanlar bekar ve sahipsiz değil. illaki birinin kocası veya sevgilisidir onlarda yapmaz demiştir mutlaka..

Kanıtınız varsa korkmayın ki umarım sadece iftiradır.Gerçi iftira olsa bile hiç hoş bi durum değil haklısınız.

Ortaokul diye küçümsemeyin öğretmen bi arkadaşım anlatmıştı ortaokulda öğrenci kız servis şoförüne takmış.O servise binmek istemiş adam da almamış.Kız ortalığı birbirine kattı beni taciz etti diye öğretmenler de doğal hassas davranıp konuyu bayağı büyüdü.

Sonuç adam iftira dedi ama işten atıldı .Kız öğrenci de ben arkadaşımla iddiaya girdim arabasına binerim diye beni bindirmeyip iddiayı kaybettirince intikam aldım diye anlatmış her yerde kendiyle gurur duyarak.Adam boşuna ekmeğinden oldu.

Ben en çok suçsuzsa ortaya çıkar diyenlere şaşırdım. Hukuk sistemi çok iyi olan ülkelerde bile yıllarca yatıpq suçsuz olduğu anlaşılan insanlar oluyor. Daha geçen sene otuz seneden fazla yatan biri çıktı yazık
Yani her hapiste yatan suçludur çok yanlış bir düşünce hele bizim ülkemizde. UUmarım suçsuzdur ve umarım anlaşılır bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…