- 10 Kasım 2015
- 99
- 25
- 3
- 29
Varda ne zamandan beri var. Sadece mesaj attığını mi biliyor ? Diğer şeylerden ne zaman haberdar oldu ?
o halde taciz eden bir erkek öğretmen bu doğrultuda bana iftira atıyor öğrenci diyerek işin içinden sıyrılabilir?Ogretmen olsaydınız şimdiki şartlarda bunun cok cok olası bir durum olacağını da bilirdiniz.
Ojeni çıkar gömleğinin düğmesini de kapat diyen erkek öğretmene bak benimle uğraşma vallahi gider beni sıkıştırdı taciz etti derim yakarım hayatini diye açık açık tehdit eden öğrenciler biliyorum.
O yüzden kesinlikle öyle birşey yoktur demesem de çocuk yaştaki bu öğrencinin bunu yapma olasılığı daha yüksek.
o halde taciz eden bir erkek öğretmen bu doğrultuda bana iftira atıyor öğrenci diyerek işin içinden sıyrılabilir?
çok ince bir konu benim kızdıgım sey ''asla yapmaz'' denmesi.aslında iki taraflı da bu böyle.ortada kanıtlanacak bir durum olmadığı zaman iki taraf da beni taciz etti ya da bana iftira attı diye işin içinden sıyrılabilir.
bu yüzden öğretmen-öğrenci ilişkileri çok iyi ayarlanmalı.
çok ince bir konu benim kızdıgım sey ''asla yapmaz'' denmesi.
beni taciz etti diyerek olay adliyeye gidebiliyorsa bunun altında belki de ince birşey vardır.
öğrenci gidip müdüre şikayet etseydi acaba iftira mı yaa derdim.
ama adliye de suç duyurusu çok daha farklı ikisinin ayrımı yapılmalı.
Evet ben de onu kastetmistim :))) olur mu öyle birşey? Okul kameraları çocuğun psikolojik durumu diğer öğretmenlerin ifadeleri vs incelenir ona göre bir karara varılır. Sadece sanıldığı kadar olmayacak bir durum değil. İftiraya uğramış olma olasılığı da yüksek. Ama gerçek de olabilir. Bunu burdan nereden bilebiliriz. Dediklerimden yaptığınız çıkarım çok gereksiz.o halde taciz eden bir erkek öğretmen bu doğrultuda bana iftira atıyor öğrenci diyerek işin içinden sıyrılabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?