Nişanlım iftiraya uğradı deliricem...

Burdan yola çıkınca nişanlınız haklı görünüyor. Ama bunu neden idare ve rehberlige bikdirmediginin hesabı sorulabilir

inşallah düşündüğünüz gibidir.. Bana o yaşta bi çocuk böyle bi konuda yalan söyleyebilirmiş gibi gelmiyo ne yazıkki.. Peki bu kızın nişanlınıza aşık olduğunu ne zaman ve ne şekilde öğrendiniz?

o yaştaki kızlar fazla cesur olabiliyo bazen.ve acımasız..
nişanlınıza gerçek anlamda güveniyosanız destek olun,yanında olduğunuzu hissettirin.
siz canını sıkarsanız tedirginliğinizi hisseder
tabi dediğim gibi inanıyorsanız..
yok eğer az bile olsa şüphe varsada içinizde sonuna kadar sorgulayın..insanın içindeki kurt fena bişey..

bi de 7.sınıftaydım bi kız vardı sınıfımızda
bir kadın öğretmenimize aşık olmuştu bu kız
sapık gibi evine kadar takip ediyodu
sonra evine sessiz telefonlar açıyodu garip sesler çıkarıyodu
öğretmene acayip içerikli mektuplar yazıyodu

İlginç geldi bana
İftira atan anında atar
Süre beklemez gibi ama günahta almak istemem
Ama senin yerinde olsam %100 emin olmazdım

Öncelikle şu "benim nişanlım yapabilecek bir insan değil" cümlesini bence bir daha kullanma! Bana göre kız, nişanlınızdan beklediği karşılığı göremeyince çirkeflik yaptı. Ayrıca tüm iddiaları çürütüyorsanız neden korkuyorsunuz ki?

10 sene önce, 50 yaşındaki bir okul müdürüne böyle bir iftirada bulunulmuştu..
Adam ( yakın tanıdık) , haftalarca evinden çıkmadı. Çöktü. Ne ıspatlamak istiyordu, ne dava tutanaklarına net birşeyler yazıyordu.
Dediği tek şey " meslek hayatım boyunca onurumu ve şerefimi hep korudum. "
...
Sonra birgün dayanamadı ve evinde asmış kendini.
Mektupta yine aynı şeyi yazıyordu. Ve sadece karısının ve çocuklarının ismiyle başlamıştı.
Hiç gözümden gitmez.
Kız daha sonra psikoloğuna itirafta bulunmuş. Asıl öz amcası tarafından tacize maruz kalıyormuş ne yazık ki.. Müdürün kıza ters bir çıkışında intikam almak istemiş.
Acı iki hayat söndü.
....

Bu durum gerçek mi değil mi bilemiyorum. Kimseye güvenilmiyor ama emin olana kadar çok araştırın.
Bazen taciz ispat edilemiyor bazende tam tersi.
..
Ve yine söylüyorum; her okulda kamera şart.
Bu yasal zorunluluk haline gelmeli.

devir değişti diyorlar ya haklılar ... eskiden de öğretmene aşık olunurdu bakılırdı onun gözüne girebilmek için derse daha çok katılırdı ınsanlar... şimdi iftara atılıyor eğer gerçek olsaydı en fazla bunu 10 gün saklayabilirdi o yaştaki biri... çamur at izi kalsın nişanlınız için durum çok zor sizin içinde... bu davadan bişi çıkmaz ama iz nişanlınızın üstüne yapışır... belki normal olan bir hareketi başka algılanır... acımasız gençlik yetişiyor bizde seyirci kalıyoruz...

Çok doğru bir noktaya deginmissiniz.
Konu sahibi hiç mi bahsetmedi size erkek arkadaşınız bu durumdan ?

nereden eminsin?

ellerinde delil olmadığı için bir şey yapamazlar diye düşünüyorum ama okuldaki itibarı zedelenmiştir nişanlınızın ,gururu kırılmıştır. Bu sürede nişanlınızın yanında olun suçsuzsa elbet ortaya çıkacaktır iftira olduğu anlaşılacaktır gerçeksede allah o kızında sizinde yardımcınız olsun kızdaki psikolojiyi anlamakta çok zor

Bu olay zorla degilde, her iki tarafinda istegiyle olmus olabilir. Belki bu yuzden 1,5 yil sonra sikayette bulundu. Nitekim bunun intikamini alacagim demesi de, bu ihtimali akla getiriyor. Bence bunu da goz onunde bulundjrmak lazim.
Diger taraftan da olayin ogretmenler odasinda oldugunu soylemis. Akli basinda hic kimse, boyle bir olayi kalkipda ogretmenler odasinda yapmaz. Cunku yakalanma ihtimali en yuksek yer, ogretmenler odasi. Yani ben boyle birsey yapacak olsam, gidipte ogretmenler odasinda yapmam. Bu da bir celiski. Umarim hic olmamistir butun bunlar.

Bir Ortaokul öğrencisi o koca bir kadın değil ki ben bayan olarak hemen anlatırdım diyorsunuz. Cocuk o, ne hisetti ne yaşadı kim bilir. Olay gerçekse tabi... Değilse zaten ortaya çıkar.

Çok doğru bir noktaya deginmissiniz.
Konu sahibi hiç mi bahsetmedi size erkek arkadaşınız bu durumdan ?
konu sahibi sosyal medyadan mesaj atıyordu kız nişanlıma demiş. Daha önceden bilgisi var yani. Ve kız adamın dersine girmek istiyormuş ama adam dersine kabul etmiyormuş kızı.

Yüzde yüz güvenme diyenlerdenim.Çünkü kanıt ve şahitler çok yeterli gelmedi bana.Zaten o nedenle size biraz yüklenme olduğunu düşünüyorum.Çünkü sizin lehinize gördüğünüz şey bile aslında aleyhinize.Yani kız neden 1,5 yıl öncesine götürüyor olayı?Siz kötü kalpli olsanız ve iftara atmayı planlasanız en fazla 6 ay önce falan demez miydiniz?Öğretmenler şahitmiş.Neye şahitler ? Heralde ulu orta olacak bişey değil bu.O halde siz de şahitsiniz.Herkes şahit.Rehber öğretmene bu konu yansımış mı?Bunun altı da boş yani.Face den mesajlar varmış.Daha önce ilişki yaşadılar da kız sonrada reddedilmiş gibi geldi bana.Burası da muamma.Dilerim iftira olsun ama benim fikrimce değil yani bu anlattıklarınıza göre söylüyorum.Çünkü delil ve şahitler tırt yani.Sağlam bi delil yok galiba.En iyi ihtimal şu olabilir.Nişanlınız aşırı saftır ve bu kızın platonik aşkının buralara geleceğini tahmin edememiştir.Derslerine almamış,face konusunda yazdığım ile aynı gerekçe olabilir burda da.Aile yada en yakın arkadaşı ne diyor?İntikam alacakmış.Kendisinden ayrıldığı için intikam olabilir.Burda da suçlu çıkarılabiliyor kolayca.Kızın elinde ne var peki?Ayrıca kızın not ortalamaları nasıl?olaydan önce - olaydan sonra diye karşılaştırdınız mı?Nişanlınız kilo verdi diye de bu onu suçsuz yapmaz.Sorgusuz sualsiz destek konumundasınız yani.Yada sağlam şahit yada delil yazabilirsiniz.Yazamıyorsan konuyu hiç açmasaydın iyidi.Çünkü bu sunduğun şeyler çaresiz komikliğinden öte gitmez.Kusura bakmayın tanımam etmem.Ve tam da bu nedenle kızın haklı olabilme ihtimali üzerinden yaxıyorum.Az bile tepki aldınız boşa sinirlenmeyin.

arakadaşlar bu konuyu okuyunca yorumsuz kalmak istemedim ve gerçek hayattan alınma bir film vardı konusunu anlatacağım biraz uzun olacak ama "jagten" diye bir film konusu 'konu sahibinin' anlattığı ile bire bir aynı, izlenmesi gereken bir film bir anaokulu çocuğu öğretmenine aşık oluyor ve ona kalpli kurabiye yapıp mektup yazıyor ve daha sonra adamı öğretmenler odasında öpüyor adam bu olayın böyle olmaması gerektiğini adam anlatıyor çocuğa ve çocuk karşılık bulamadığı için okul müdürüne adam bana dokundu öptü kurabiye verdi diye iftira atıyor adamın bütün hayatı bitiyor. Bu konuyu okuyunca dedim acaba konu sahibi bu filmi izleyip etkilendi mi yoksa gerçekten böyle şeyler olabiliyor mu ?

Çocuk piskolojisi çok ayrı bişey yalana sürükler ama gerçeklik payıda herzaman vardır bu konuda yorumum nötr olur eğer gerçekse tabi.

Varda ne zamandan beri var. Sadece mesaj attığını mi biliyor ? Diğer şeylerden ne zaman haberdar oldu ?
konu sahibi sosyal medyadan mesaj atıyordu kız nişanlıma demiş. Daha önceden bilgisi var yani. Ve kız adamın dersine girmek istiyormuş ama adam dersine kabul etmiyormuş kızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…