Burdan yola çıkınca nişanlınız haklı görünüyor. Ama bunu neden idare ve rehberlige bikdirmediginin hesabı sorulabilirkız nişanlıma platonik olarak aşıktı sosyal medyada yazıyordu beni gezdirin benle dışarı çıkın vs ( yazışmalar var ) nişanlımda reddediyordu dersine girmek istiyordu nişanlım almıyodu yaşının vermiş olduğu birşey sanırım kendince reddedilmeyi gurur yaptı diye düşünüyoruz
inşallah düşündüğünüz gibidir.. Bana o yaşta bi çocuk böyle bi konuda yalan söyleyebilirmiş gibi gelmiyo ne yazıkki.. Peki bu kızın nişanlınıza aşık olduğunu ne zaman ve ne şekilde öğrendiniz?ortada bir taciz yok ki sadece platonik aşkına karşılık bulamayan ergen bir kız çocuğunun atmış olduğu bir iftira var biz kızın söylediği her şeyi çürütebiliyoruz çünkü böyle birşey yok
İşte bu çok onemliinşallah düşündüğünüz gibidir.. Bana o yaşta bi çocuk böyle bi konuda yalan söyleyebilirmiş gibi gelmiyo ne yazıkki.. Peki bu kızın nişanlınıza aşık olduğunu ne zaman ve ne şekilde öğrendiniz?
Ben şunu merak ediyorum konu sahibi yanlış anlamayın. Bu kızın eğer takintisi varsa 1, 5 yıldır nisanlinız bunun farkındadır ve mutlaka size anlatmış olmalıdır. Yada okulda rahatsızlık duyup Müdüre falan anlatması lazım değil mi? Bunun intikamını alcam dediği şey nedir? Aralarında gizli bir aşk yaşanmış olabilir mi? Sonrasında kenara itilmis olabilir mi? Çok acımasızca yazdığımın farkındayım kişisel olarak erkeklere güvenim yok ondanda olabilir. Ama ben bu ayrıntılarida sorulardım durduk yere böyle bişey çıkması garip yani hiç bahsedilmeden.
nereden eminsin?Nisanlım eğitimci bulunduğu okulda ona aşık bi kız öğrencisi onu taciz ettiğini belirterek polise şikayetçi olmuş ve verdiği tarih 2014... Bir buçuk yıl geçiyor ve ancak şikayetçi oluyor, demiş öğretmenler odasında beni öptü dokundu ben eminim böyle birşey olmadığına çünkü nişanlım yapabilecek bi insan değil benim kız arkadaşlarımla bile tokalaşmadan öteye gitmez çok üzgünüm çok zor zamanlar geçiriyorum
konu sahibi sosyal medyadan mesaj atıyordu kız nişanlıma demiş. Daha önceden bilgisi var yani. Ve kız adamın dersine girmek istiyormuş ama adam dersine kabul etmiyormuş kızı.Çok doğru bir noktaya deginmissiniz.
Konu sahibi hiç mi bahsetmedi size erkek arkadaşınız bu durumdan ?
konu sahibi sosyal medyadan mesaj atıyordu kız nişanlıma demiş. Daha önceden bilgisi var yani. Ve kız adamın dersine girmek istiyormuş ama adam dersine kabul etmiyormuş kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?