Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız

Eklentiler

• F735CD94-2BFF-4A3F-AE87-B58B2BAE8C26.webp
    F735CD94-2BFF-4A3F-AE87-B58B2BAE8C26.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 2.041
Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Üsluba bak hadsiz !!!
Çok değerli ailesi kendisine o kadar değer vermiyo ki evleneceği kızla tanışma zahmetinde bile bulunmamışlar

Evlen zorunlu evlen, sakın bırakma bu denyoyu.
Freni patlamış bir kamyon gibi uçuruma yuvarlanıyorsun, hâlâ bunun başka bir yolu varmış gibi fikir soruyorsun.
Saçlarını da boyama, kestir toparlansın dedik en son. Onu da yapmadın.

Üsluba bak hadsiz !!!
Çok değerli ailesi kendisine o kadar değer vermiyo ki evleneceği kızla tanışma zahmetinde bile bulunmamışlar
Ay zorunluyu hiç sevdiğini sanmıyorum bu ayının. Memur sabit maaşı var zorunlunun. Herif ipsiz sapsiz züğürt kendine bastıracak keriz buldu diye seviniyo

Üsluba bak hadsiz !!!
Pardon konu sahibine bakmadan yorum yaptım. Hergün 3 5 konu açıyorsunuz heralde amacınız nedir ??

Kaçarak uzaklaşırdım. Her konuda sana böyle davranacak buna katlanabilecek misin?
Sinir hastası olmak istiyor musun?

Canım kardeşim öncelikle evlilik öncesi ilişkiye asla karşı değilim,ben de yaşadım. İsteyen her özgür bireyin de yaşayabileceğini düşünüyorum. Ama sizinki farklı. Siz elin herifiyle yatıp kalkıp cebinizdekini kuruşuna kadar bu dallamaya harcarsanız o da böyle yapar işte. Kendinize saygınız yok,siz kendinize saygı duymadığınız sürece o size neden saygı duysun ki? Tabii haddinizi bildirir böyle. Yapmayın etmeyin. Kendinizi beş kuruş etmeyecek dallamalara harcatmayın,bir duruşunuz olsun,hayır demeyi öğrenin. Kaç yaşında kadınsınız,bunu da bizden öğrenmeyin yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X