Nişanlım ile bitirmek istiyorum, gerçekten haklı mı bu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 yaşında ergence yazmışsın inanamadım
14,04 de ayrıl diyorsun 20 dk sonra bir süre konuşmayalım
kesin hala yazışıyorsundur da

Üzüldüm olgunlaşmamışsın bebek gibi davranışların var ailendeki gibi mızmızlık yapamazsın evlenince yer bitirir o aile seni.

Bu kadar çok konu varken ablanın nişana gelmemesini ne kadar çok taktın.
Bende gurbetteydim 23 yaşıma kadar, kusura bakma ama öyle hop zırt pırt gelmek o kadar kolay değil. Maddi açıdan, işten izin alma açısından, çocukların okulu açısından.
Aylardır konu açıyorsun, ilk başta hanımlar ne kadar acımasız diye düşündüm ama gerçekten göz göre göre göre herkesin aylardır dediğine bir türlü gelemiyorum.

1: bu çocuğu sevdiğini sanmıyorum
2: hadi seviyorsun diyelim, daha fazla borca girme dedik dünya parası harcayıp nişan yaptın
3: cinsel açıdan orası burası küçük diye dertlisin , ömür geçer mi bunla diye düşünüyorsun
4: hadi bu üsttekiler yoksa bile, sabit bir işi düzenli geliri olmaması bile evlenmeme sebebi. Bak geliri düşük olur ama tuttuğunu kopartan biridir, çalışkandır, ormandan ot toplayıp besler seni bişey demem
5: bütün bunları sorun edip üstüne başka derdin yokmuş gibi ablası geldi gelmedi. Ablası tanışmaya gelseydi sende istemeseydin ben napayım ablasını onunla mı evlenicem diye konu açardın.

Sen bu adamla evlenmek istemiyorsun.
Nişana yaptığın harcama boşa gitmesin evlen bi dene dicem madem çok meraklısın bir nikah basmaya, diyemiyorum çünkü daha çok borç yapacaksın saçma para yönetiminle. Boşanınca da adamdan gelirin daha yüksek diye bi de ona nafaka ödersin.

Aklını başına al bak kardeşim. İyi düşün taşın ver kararını, milletin de ablasını ailesini karıştırma. Evli değilsin tabi ki aileme laf ettirmem diyecek

Sen ne olursa olsun bu adamla evlenmelisin, en azında bildiğin adamla devam edersin sorun yaşamaya, sadece bir adam ve ailesini beslersin. Bununla evlenmezsen yine farklı adamları ve ailelerini besleyeceksin. Tamam bu adam da ailesi de seni sevmiyor ve istemiyor, onlara göre tek artın memur olman. Ama ya bir daha bunu da bulamazsan.
Ben olsaydım bırak evlenmeyi bu da adam der selam bile vermezdim. Ama sen bana bakma, benim için önemli olan benim, hayatımda ille de erkek olsun diyen biri değilim. Senin normal anlayışınla bununla evlenmen lazım.
Ben gerçekten nişanlanınca anladım , o bana söylediği güzel sözler yok oldu .

Bu kadar çok konu varken ablanın nişana gelmemesini ne kadar çok taktın.
Bende gurbetteydim 23 yaşıma kadar, kusura bakma ama öyle hop zırt pırt gelmek o kadar kolay değil. Maddi açıdan, işten izin alma açısından, çocukların okulu açısından.
Aylardır konu açıyorsun, ilk başta hanımlar ne kadar acımasız diye düşündüm ama gerçekten göz göre göre göre herkesin aylardır dediğine bir türlü gelemiyorum.

1: bu çocuğu sevdiğini sanmıyorum
2: hadi seviyorsun diyelim, daha fazla borca girme dedik dünya parası harcayıp nişan yaptın
3: cinsel açıdan orası burası küçük diye dertlisin , ömür geçer mi bunla diye düşünüyorsun
4: hadi bu üsttekiler yoksa bile, sabit bir işi düzenli geliri olmaması bile evlenmeme sebebi. Bak geliri düşük olur ama tuttuğunu kopartan biridir, çalışkandır, ormandan ot toplayıp besler seni bişey demem
5: bütün bunları sorun edip üstüne başka derdin yokmuş gibi ablası geldi gelmedi. Ablası tanışmaya gelseydi sende istemeseydin ben napayım ablasını onunla mı evlenicem diye konu açardın.

Sen bu adamla evlenmek istemiyorsun.
Nişana yaptığın harcama boşa gitmesin evlen bi dene dicem madem çok meraklısın bir nikah basmaya, diyemiyorum çünkü daha çok borç yapacaksın saçma para yönetiminle. Boşanınca da adamdan gelirin daha yüksek diye bi de ona nafaka ödersin.

Aklını başına al bak kardeşim. İyi düşün taşın ver kararını, milletin de ablasını ailesini karıştırma. Evli değilsin tabi ki aileme laf ettirmem diyecek
Evlenince de mi böyle diyecek peki bana , şu an hafta içi akşam hafta sonu saha da çalışıyor biz geçirebiliriz diye düşündüm ama davranışlarını garipsiyorum artık

Yazmamış ki küfür. Gerçi bir iki satır var karalanmış. 🤔
Mesajların öncesi de yok,arada yine kiralamış bir şeyler. Öncesinde yone konu etmiştir. Zorunludur çenesi durma. Ha nişanlıyi da savunmuş olmayayım. Körler sağırlar birbirini ağırlar durumundalar.

Ben gerçekten nişanlanınca anladım , o bana söylediği güzel sözler yok oldu .
Senin hayatındaki bütün erkekler para ve seks için yaklaşıyor sana. Bırak evlenmeyi sevgili bile olmak istemiyorlar seninle, paranı yiyip seks yapıp senden kurtulmak istiyorlar.

Evlenince de mi böyle diyecek peki bana , şu an hafta içi akşam hafta sonu saha da çalışıyor biz geçirebiliriz diye düşündüm ama davranışlarını garipsiyorum artık
Evlenince zaten aynı evdeyken o telefonunu kurcalayıp , erkek arkadaşımın şeyi küçük , önemi var mı diye sorduğunu görünce , gururumu incittin , çok mu önemli şeyim , hiç mi aşkın önemi yok deyip senden boşanır

Nişanlımın ablası nişana bile gelmedi , onu geçtim nikah kıyılacak daha benimle bile tanışmadı , sonra bende bugün ablasının çok garip olduğunu söyledim , benimle tanışmadı garip dedim diye bana yazdığına bakın , cidden normal mi yani nikah kıyılacak ve hala bi tanışma zahmetinde bulunmuyor . Neymiş ailesi çok değerliymiş sanki bizim ailemiz değerli değil , siz olsaydınız ne yapardınız
Ayrıl evlenme

Nişanı atmadan önce güzel bi söv.
Kardeşinin nişanlısını merak etmiyormu bu kadın. Yada geçerli bi mazareti varmı. Yada aramızı bozar diemi korkuyorsun. Çok mu cazgır.

Küçücük bi sorudan sana bunları dediyse offff

Nisana gelmeme konusunda kadın haklıydı çünkü kadının yurtdışı gezisi varmış önceden planlanmış bileti vizesi alınmış onun gidecegi tarihe almışsınız nişanı.

Şimdi niye tanışmak istemiyor bilemiyorum ama insan merak eder kardeşim kiminle evleniyor diye.

Yazan tüm arkadaşlara katılıyorum bu adam sizi sevmiyor sırf sizinle çalışan düzenli bir geliriniz olduğu için evlenmek istiyor.

Nisana gelmeme konusunda kadın haklıydı çünkü kadının yurtdışı gezisi varmış önceden planlanmış bileti vizesi alınmış onun gidecegi tarihe almışsınız nişanı.

Şimdi niye tanışmak istemiyor bilemiyorum ama insan merak eder kardeşim kiminle evleniyor diye.

Yazan tüm arkadaşlara katılıyorum bu adam sizi sevmiyor sırf sizinle çalışan düzenli bir geliriniz olduğu için evlenmek istiyor.
Bunları okudukça çok üzülüyorum nasıl bir yol izleyeyim ki değişsin bu çocuk ya da ben ayrılayım

Zorunlu geçen konunda 2 yıla klmaz boşanma açarsın onu okuruz dedim vazgeçtim 1 yıla kalman
lütfen ayrıl bu denyodan
evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı göstermek zorunda
ama kardeşinin nişanına bile gelmeyen tanışma zahmetinde bile bulunmayan kısacası bana ve müstakbel eşime yapılan saygısızlık ne olcak
o kabul diyor seni de etmeye zorluyor
böyle gelmiş artarak devam eder
sana kim daha ne desin ne yazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X