Nişanlım ilgisiz davranıyor

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Nişanlılık döneminin gerginliğinden mi anlamıyorum artık, şu sıralar biraz ilgisizleşti. Pişmanlık duyduğunu ya da sevmediğini düşünmüyorum. Zaten yapıca biraz ilgisiz gibi. Ben daha yoğun yaşıyorum duygularımı. Bu tarz şeylere gelemiyorum.Yardım edin lütfen.. Nasıl yola getiririm?

Nişanlıyken ilgisiz davranan erkekleri anlayamıyoruM...

Şu an en güzel dönemlerinizi yaşıyorsunuz ,, pembe bi RUYAda gibi geçmesi lazım aslında ama seninde dediğin gibi nişanlının kişiliğinden kaynaklanıyor galiba...

Bu durumda senin ilişkinize renk katman lazım ,, ama hep seninle de olmaz yani bir şekilde nişanlının bu durumu aşması lazım...

Önceki konularını da biliyorum. Bence suçlu taraf kendisi olduğu için aklınca cool görünmeye çalışıyor olabilir.Siz ona iki kat ilgisiz olun tıpış tıpış yola gelecektir.

Kadınlar zaten her zaman daha yoğun yaşarlar duygularını. Nişanlılık döneminde oluyor böyle şeyler, klasik bi cevap ama Yaşamıştır tüm evlenenler bunu. Tek tavsiyem nişanlılık dönemini fazla uzatmayın ve bu dönemde birbirinize çok yüklenmeyin

Ya nişanlınız tutarsız yada siz... Ablasının söylediklerini dikkate alıp size taşıyabilen bir karakter kendisi. Bana kalırsa barışmamalıydınız ama aranız yeniden iyi olunca, o kadar yalvar yakar intiharlara kadar gidip affedince bir bildiğiniz vardır dedim. O olaydan sonra üzerinize bilhassa düşmesi gerekiyordu, yine ablasının etkisinde kalmış olmasın? İşiniz zor...

Otuup konustuk.. Farkettim ki soğukluk yaratan benmişim. Onun da korkuları varmış, onu cahil bulmamdan, ya da istediğm hayatı veremeyeceğinden korkuyormus ki gayet yersiz korkular..

o daha bir iki hafta önce senin için intihar etmiyor muydu?
ne çabuk değişmiş öyle

onu sevmediğimi düşünüp, üzülmüş sadece.

Önceki konularını da biliyorum. Bence suçlu taraf kendisi olduğu için aklınca cool görünmeye çalışıyor olabilir.Siz ona iki kat ilgisiz olun tıpış tıpış yola gelecektir.

Naz yapmış biraz. Evlenen bi arkadasın evinden bahsettim de, bana iyi imkanlar sunamamaktan ve bi kaç günlük durgun halimden korkup, üzülmüş.

nişanlınında bi orta halini görmedin
ya intihar eder ya pas vermez

Beraber büyüyeceğiz artık.

ilgisiz derken, tam olarak nasil davraniyor? neden ilgisiz oldugunu düsünüyorsunuz?

Durgun ve stresli davranıyordu. Alıngan tavırlar sergiledi biraz.. Ben de soğukluk olarak algılamışım ama farkettim ki, asıl o benim durgunluğumdan etkilenmiş.Nişanlılık dönemine bağlıyoruz..

11 Ekimde evleniyoruz :)) İkimiz de fazla alınganız şu sıralar sanırım..

Tutarsız yakıştırmanızı beğenmedim, herkesin hayatında böyle dönemler, kafa karışıklıkları olabilir.. Hele ki nişanlılık döneminde. Aramızda geçen her soğuklukta eski konulara dönüp, bu soğuklukları o konulara bağlamak bizi yıpratır ve de yersiz olur bence.
Bana alınmış ve de naz yapmış. Sorunumuzu hallettik. Yorumlar için teşekkürler.

Nişanlınız mükemmel birisi, sorun biz fesat üyelerde. Herkese açık bir platformda nişanlımın sorunu bu nasıl yola getiririm diye soran sizsiniz, düşüncelerimizi paylaşma hakkımız da olsun değil mi?

Size küçük bir tavsiye. Dikkate alıp almamanız size kalmış. Nişanlılık kimse için sorunsuz değildir, herkesin sorunları olabilir. Fakat nişanlıyken ortaya çıkan sorunlar gelecek için hep bir ipucu niteliğindedir. Yaşadıklarınızı isterseniz unutun ama ondan aldığınız ders kenarınızda bulunsun, lazım olacak ilerde, buna emin olabilirsiniz.

Rica ederim, zaten yapıca ilgisini gösteremeyen bi insan olduğunu söyledim ben.. Tutarsızlık değil yani bu. Yorum için teşekkürler.

açıkçası bu açtığın son konun olmayacak gibi geliyor

Hayırlısı olsun.. Burda bi konu fazla açılır ama o kaybeder. Tahammülsüz bir insanımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…