Belki seninle ilgisi olmayan bir derdi sıkıntısı vardır. Onunla bu konuyu konuşmayı denedin mi?
Nişanlıyken ilgisiz davranan erkekleri anlayamıyoruM...
Şu an en güzel dönemlerinizi yaşıyorsunuz ,, pembe bi RUYAda gibi geçmesi lazım aslında ama seninde dediğin gibi nişanlının kişiliğinden kaynaklanıyor galiba...
Bu durumda senin ilişkinize renk katman lazım ,, ama hep seninle de olmaz yani bir şekilde nişanlının bu durumu aşması lazım...
o daha bir iki hafta önce senin için intihar etmiyor muydu?
ne çabuk değişmiş öyle
Önceki konularını da biliyorum. Bence suçlu taraf kendisi olduğu için aklınca cool görünmeye çalışıyor olabilir.Siz ona iki kat ilgisiz olun tıpış tıpış yola gelecektir.
nişanlınında bi orta halini görmedin
ya intihar eder ya pas vermez
ilgisiz derken, tam olarak nasil davraniyor? neden ilgisiz oldugunu düsünüyorsunuz?
Kadınlar zaten her zaman daha yoğun yaşarlar duygularını. Nişanlılık döneminde oluyor böyle şeyler, klasik bi cevap amaYaşamıştır tüm evlenenler bunu. Tek tavsiyem nişanlılık dönemini fazla uzatmayın ve bu dönemde birbirinize çok yüklenmeyin
Ya nişanlınız tutarsız yada siz... Ablasının söylediklerini dikkate alıp size taşıyabilen bir karakter kendisi. Bana kalırsa barışmamalıydınız ama aranız yeniden iyi olunca, o kadar yalvar yakar intiharlara kadar gidip affedince bir bildiğiniz vardır dedim. O olaydan sonra üzerinize bilhassa düşmesi gerekiyordu, yine ablasının etkisinde kalmış olmasın? İşiniz zor...
Tutarsız yakıştırmanızı beğenmedim, herkesin hayatında böyle dönemler, kafa karışıklıkları olabilir.. Hele ki nişanlılık döneminde. Aramızda geçen her soğuklukta eski konulara dönüp, bu soğuklukları o konulara bağlamak bizi yıpratır ve de yersiz olur bence.
Bana alınmış ve de naz yapmış. Sorunumuzu hallettik. Yorumlar için teşekkürler.
bir tavsiye. Dikkate alıp almamanız size kalmış. Nişanlılık kimse için sorunsuz değildir, herkesin sorunları olabilir. Fakat nişanlıyken ortaya çıkan sorunlar gelecek için hep bir ipucu niteliğindedir.
Nişanlınız mükemmel birisi, sorun biz fesat üyelerde. Herkese açık bir platformda nişanlımın sorunu bu nasıl yola getiririm diye soran sizsiniz, düşüncelerimizi paylaşma hakkımız da olsun değil mi?
Size küçük bir tavsiye. Dikkate alıp almamanız size kalmış. Nişanlılık kimse için sorunsuz değildir, herkesin sorunları olabilir. Fakat nişanlıyken ortaya çıkan sorunlar gelecek için hep bir ipucu niteliğindedir. Yaşadıklarınızı isterseniz unutun ama ondan aldığınız ders kenarınızda bulunsun, lazım olacak ilerde, buna emin olabilirsiniz.
açıkçası bu açtığın son konun olmayacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?