- 13 Haziran 2023
- 1.794
- 1.971
- 53
- Konu Sahibi Maraldeniz
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Gercekten artık bana fenalik getiren bir konudan muzdaripim; Nişanlım cok cok cok fazla inat yani artik sınırları aştı alttan alabileceğim bir yerde değil bu inatliklari.Mayista düğünümüz var ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğinden çok eminim cok şükür aslinda guzel bir birliktelik yaşıyoruz ama bir insan her konuda nasil bu kadar inat olabilir gerçekten inat kelimesinden tiksindim sayesinde. Ya şu inadini kır biraz kurban olayim yıldım mecalim kalmadi diyorum yok diyor ben kıramam. Yani neredeyse kırmızı renk görse aaa bu yeşil diyecek. Bak benim emin olduğum konularda benimle inatlasma diyorum yok diyor ben eminim, bir konuda çok eminim örneğin anlatıyorum ona bak şöyle şöyle olmuştu diye noktası virgülüne yok öyle bişey olmadi diyor, ama her konuda mi böyle olursun dur durak yok ben ne yapacağım bilmiyorum bu şekilde ömür gecmez diye yüzünede söylüyorum ama bana mısın demiyor ben ne yapayım a dostlar. Biraz uzun oldu ama nasil içim dolsuysa
Bence konu sahibi nişanlısına okudum bu kitabı. Belki faydası olurNişanlanmadan önce farketmediniz mi diyeceğim de....
Akşam kızımla "küçük bayan inatçı" adlı kitabı okuduk. Yaş 2,5 :) şimdi ne diyeyim büyümemiş adamları koca yapıp büyütüyoruz toplu olarak.
Gercekten der bu arada öyle emzirilmez ben eminim der meselaGiden para geri gelir de hayat, bu güzel yaşlar bir daha gelmiyor. Evlenmiş olmak için, elalemden onay almak için bu eziyete imza atmayın derim, üç gün konuşurlar sonra biter gider. Tam tersi yüreklendirmeleri gerek de işte. Karakteriniz uyuşmuyor belli ki, şimdiden sinmeye başlamışsınız. O konu inat bu konu inat 6 ay sonra bir bakmışsınız üzerinde konuşacağınız bir şey kalmamış. Çocuk olsa çocuk bakmayı, emzirmeyi, hastalığı sizden daha iyi bilecek. Yazık günah.
Qİnanin hiç böyle degildi yani bu boyutta degildi ben zaten onun kişiliğini değiştirmek istemem ama artık inadı o kadar inanilmaz bir hal aldi ki bana zarar veriyor gerçekten psikojik olarak etkileniyorum kendimi anlatamıyorum, el ayağım titriyor nefes alamıyorum ateş basıyor. Zaten anksiyete ve panik atak var varın düşünün benim durumu..
kuzum sal gitsinArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Gercekten artık bana fenalik getiren bir konudan muzdaripim; Nişanlım cok cok cok fazla inat yani artik sınırları aştı alttan alabileceğim bir yerde değil bu inatliklari.Mayista düğünümüz var ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğinden çok eminim cok şükür aslinda guzel bir birliktelik yaşıyoruz ama bir insan her konuda nasil bu kadar inat olabilir gerçekten inat kelimesinden tiksindim sayesinde. Ya şu inadini kır biraz kurban olayim yıldım mecalim kalmadi diyorum yok diyor ben kıramam. Yani neredeyse kırmızı renk görse aaa bu yeşil diyecek. Bak benim emin olduğum konularda benimle inatlasma diyorum yok diyor ben eminim, bir konuda çok eminim örneğin anlatıyorum ona bak şöyle şöyle olmuştu diye noktası virgülüne yok öyle bişey olmadi diyor, ama her konuda mi böyle olursun dur durak yok ben ne yapacağım bilmiyorum bu şekilde ömür gecmez diye yüzünede söylüyorum ama bana mısın demiyor ben ne yapayım a dostlar. Biraz uzun oldu ama nasil içim dolsuysa
Şiddet gördüğünüz için nişan attınız ama aileniz çok üzüldü, çok perişan oldular, öyle mi? Doğru mu anlıyorum?Vazgeçebilecek bir noktadamiyim bilemiyorum daha öncede nişan attim onda şiddet vardi ailem çok üzüldü cok perişan olduk tekrar ayni şeyi yapmaya cesaretim yok
Ne yapacağım bilmiyorum ki ev vs herşey hazir ailem çok masraf yaptı küçük yerde yaşıyorum bu durumda ne bileyim elim ayağım bağlı
Sizde şunu yapma bunu yapma demek yerine inat yaptığı an konuşmayı kesin mesajlarına bakmayın bir müddet anlasın bu konudan ne kadar bunaldığınızı hatta bu nedenden dolayı artık ayrılık aşamasına gelicez. Düzelmezsen daha fazla seni çekmek istemiyorum benim de bir sınırım ve sabrım var deyin biraz resti çekin demek ki anlamıyor ılımlı şekilde konuşmaktan.İnanin hiç böyle degildi yani bu boyutta degildi ben zaten onun kişiliğini değiştirmek istemem ama artık inadı o kadar inanilmaz bir hal aldi ki bana zarar veriyor gerçekten psikojik olarak etkileniyorum kendimi anlatamıyorum, el ayağım titriyor nefes alamıyorum ateş basıyor. Zaten anksiyete ve panik atak var varın düşünün benim durumu..
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Gercekten artık bana fenalik getiren bir konudan muzdaripim; Nişanlım cok cok cok fazla inat yani artik sınırları aştı alttan alabileceğim bir yerde değil bu inatliklari.Mayista düğünümüz var ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğinden çok eminim cok şükür aslinda guzel bir birliktelik yaşıyoruz ama bir insan her konuda nasil bu kadar inat olabilir gerçekten inat kelimesinden tiksindim sayesinde. Ya şu inadini kır biraz kurban olayim yıldım mecalim kalmadi diyorum yok diyor ben kıramam. Yani neredeyse kırmızı renk görse aaa bu yeşil diyecek. Bak benim emin olduğum konularda benimle inatlasma diyorum yok diyor ben eminim, bir konuda çok eminim örneğin anlatıyorum ona bak şöyle şöyle olmuştu diye noktası virgülüne yok öyle bişey olmadi diyor, ama her konuda mi böyle olursun dur durak yok ben ne yapacağım bilmiyorum bu şekilde ömür gecmez diye yüzünede söylüyorum ama bana mısın demiyor ben ne yapayım a dostlar. Biraz uzun oldu ama nasil içim dolsuysa
O ev size yuva olmayacak biliyorsunuz değil mi? Duyacağınız cümleler şunlar olacak: evlenmeden önce biliyordun, beni böyle kabul ettin, işine gelmiyorsa kapı orada evlenmeseydin. Aslında adamı dürüst buldum, eğilmiyor bükülmüyor, karşısında kendi benliğini yok sayacak birini de bulmuş tereddüt etmiyor.Ne yapacağım bilmiyorum ki ev vs herşey hazir ailem çok masraf yaptı küçük yerde yaşıyorum bu durumda ne bileyim elim ayağım bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?