Nişanlım internette chat yapıyor ne yapmalıyım.

Konuşursam ,ayrılmam lazım diyebildiğine göre, demek ki ayrılınabilecek bir durum var ortada. En iyisi konuşma.

bunu yapmayan kim var bir düşünün . gerçekçi olun ben sakin kalarak en doğruyu yapmaya çalışıyorum
kimmi var?benim babam var,ağbim var,nişanlım var var oğlu varherkez senin sevgilinin kapasitesinde olmak zorunda değil bebişim
demek sende izliyosun bu kadar emin konuştuğuna göre!kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş:1closedeyes:bunu yazıyosan buraya,bu düşünceyi savunuyosan buraya bu konuyu açmıycaktın komik olmuş-tatlicadiarzu-
hem yapmıyan erkekı varmı diyosun,hemde çözüm arıyosun...ımmmm ilginççCADIARZUzaten adamı bırakmıycaksın neyin çözümünü arıyosun??
offff anlamamkta ne kadar ısrarcısınız....
aynı perspektiften bakamıyoruz demek kusura bakma cicim:teselli:
farklı açılardan bakmaya çalışmıyorsunuz...
farklı açı değilde boynuz yemektan hoşlanmıyoruz desek..bile bile lades yapamıyoruz desek
konuyu kapatmak istiyorum... yardımınızı istemek hataymış.. inanaın canım daha çok sıkıldı...

nolur kapatma-tatlicadiarzu-erkektir yapar yapmıyan erkekmi var nolucak canım açma konuyu falan desek yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar derdin:1hug:sempatiksalakcinni

Yani siz bir genç kız evlenmeyi planladığı adam kendini aldatıyorken yakalasa bile bi anda söküp atmamalı ayrılmamalı mı diyorsunuz akannehir

Asıl ben sizin gibi aşırı pozitif insanları gördükçe şaşırıyorum,üstüne üstlük konuyu da çok rahat anlatıyorsunuz...

Eşinin kendisini aldattığına emin olan bayanlar eşleri tarafından ihanete uğrasalar zaten boşanırlar hiç merak etmeyin siz....

Arkadaşın kendisini aldatacak kadar adi bir adamla evlenmesini de gönülden alkışlayın o zaman... alkisalkisalkis

evlendikten sonra bunu devam ettirmesi mümkündür..etmeye de bilir
ne kadar ikilemde kalarak yorum yapıyosunuzboshayallersmileneyi savunduğunuzu tam olarak sizde bilmiyosunuz..yapabilir yada yapmıyabilir...bunlarlamı geçicek peki ömür?nie insanlar nişanlılık evresi geçirir?birbirini tanısın sağlam bir evlilik yapsın die..adam göz göre göre yanlışlar silsilesine girmiş ve bu kişi bunu bile bile lades derse onu sevdiği için değil tamamiyle hırs yaptığı için evlilik yapıcaktır bunada emin olun!bundan daha büyük bir ayrılık sebebi ne olabilir bana söylermisiniz?illa yataktamı basması lazım

canım mesajlara tek tek baksaydım bi çoğumuzun ne dediğini anlardım.arkadaş diyorki chat yaparken gördüm sorarsam ayrılmak zorunda kalırım ben onu çok seviyorum.her erkek bunu yapar.bizde arkadaşa neden bu kadar acizsin ne demek ayrılmak zorunda kalırız tabiki çık karşısına konuş tavrını koy.nişanlılık gibi heyecanlı bi dönemde bunu yapan erkek evliyken neler yapar diyoruz.

Son düzenleme:
ama siz baştan beri bu konunun, ayrılmaya sebebiyet verecek bir konu olduğunun farkındasınız.
konuşursam ayrılmam lazım gelir demişsiniz.

ben olsam, konuşurdum. ve evet başıma böyle bişey gelseydi, ayrılmayı düşünürdüm, büyük ihtimalle de ayrılırdım.

konu sahibi diyoki ben görmedim duymadım bilmiyoruma yatıcam 3 maymunu oynıycam nasılım:jeyyar:hadi bana destek verinzemuszemus!diyor aslında..ama umduğunu bulamayıncada konu kapansın hadi eyvallah adios amigos diyo

Sayenizde kız ağzının tadıyla aldatılamadı, bi durun laa sempatiksalakcinni

Sayenizde kız ağzının tadıyla aldatılamadı, bi durun laa sempatiksalakcinni

bide şuna hasta oldum konuşursam ayrılırız!!yani büyük ihtimalle adam resti çekicek zaten..madem biliyosun ayrıl o zaman die..
nie saf ayağına yatılıyo?nie bal gibi bilindiği halde bilinmiyo gibi davranılıyo..sonra saygımı kalıyo sevgimi?
tamam bile bile lades dedin gururuna yedirip berabersin onada eyvallah
ama bunu bildiğini nie söylemiyosun herşeyden habersiz saftirik kızı oynuyosun.!bunu yapan insan beraber olduğu insanın arkasından iş çevirir çünkü hırs yapar ve kabullenemez..sinsi insandan korkulur azizim

Yahu alt tarafı konuşuyormuş yabancı kadınlarla ne var ki off ???
Belki Aşk-ı Memnu'yu tartışıyorlardır,
Belki cazz müzik dinliyorlardır,
Belki 'ne olacak bu memleketin hali?' diyorlardır,
Belki de internetin hukuksal boyutları üzerine diyalektik bakış açısı geliştiriyorlardır.

Olamaz mı ?

Hem belki de yabancı uyrukludur kadınlar. Ohoo o zamansa daha süper!
Nişanlımın yabancı dilini geliştirmesi benim hoşuma gider, pratik olur, ne ala.

sempatiksalakcinni

Kesinlikle katılmakla birlikte ekliceklerim de var...

Herif, nişanlımı aldattım ya duyarsa diye korkmuyor da kız beni aldattığını ona söylersem benden ayrılır diye korkuyor...

Şimdi bence bu arkadaşın korkusu şu;

Bayan: Sevgilim senin bazı kadınlarla chat yaptığını gördüm hemde yabancı kadınlarla,ama nolur benden ayrılma ben kabullenirim.Ne de olsa erkeğimsin evimin direği cocuklarımın babası olacaksın.Seni yargılamak haddime değil.Sakın üzülme herkes aldatır zaten kendini suçlama bitanem... :teselli:

Erkek: Yok hatun ben aptalın tekiyim seni aldattım. Artık bu vicdan azabı ile yaşayamam,sana layık olamadım. Ben seni hak etmiyorum.O yüzden ayrılalım artık.Başka çare yok....

Evet evet anladım konu sahibi bundan korkuyor. Tabi bi kadın böyle bir erkeği kaybetmek istemez.Bakınız; adam yerli kadın bile tercih etmiyor.Aldatırken yabancı kadın seçiyor. Böyle bir erkekten hangi kadın ayrılmak ister sorarım size ey arkadaşlarım... boshayallersmile

ışin bu yönüne de bakmak gerek,belki adam dilini geliştirmeye çalışıyordur. yerimseniben
Çok haklısın anacım,çoook kaydirigubbakcemile3

konusun konuyu neymis aciklamasi dinleyin
ve size deger vermiyorsada ayrilin bizim icin
söylemesi kolay ama yapilmasi gereken bu
ayrilmiycaksaniz bile iyi bir ders vermeniz gerek
susup oturmakla birsey elde edemezsiniz

Senden böyle şeyleri saklayan,gizli saklı işler çeviren bir insanla nasıl evlenip hayatını sürdürmeyi düşünüyosun Allah aşkına.. akannehir
Bu zamana kadar susman bile hata..

erkeklerin hepsi yapar diyenlerin kendilerinde özgüven eksiklikleri var bence... hani eşleri yaparsa bütün erkekler yapar diyip kendilerini kandıracak ve güya rahatlarını bozmayacaklar...

konu sahibi arkadaş gibi... bizden istediği cevabı biz maalesef veremedik, o da kızdı gitti tabi..

çoğu arkadaş ayrılması gerektiğini, bunun aldatma olduğunu söylerken, o kendi kendini savunmaya geçti, artık akıl mı istiyordu yoksa kendine yandaş mı anlamadım..

bi de soruomusun önce ağzına sok o bilgisayarı iice hazmetsin ondan sonra poposuna bi tekme

daha nişanlıyken mesajlasıyorsa evlıyken kımbılır neler yapar.nişanlıyken msj -evlendıkten sonr daha ılerı gıder-çocuk olsun dahada ılerı gıder.canım bence balık baştan kokar hep boyle şupheylemı yaşıycaksın sen aayyy çok kotu bu duygu çok ıyı duşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…