- Konu Sahibi sevgiliask
-
Kesinlikle katılmakla birlikte ekliceklerim de var...
Herif, nişanlımı aldattım ya duyarsa diye korkmuyor da kız beni aldattığını ona söylersem benden ayrılır diye korkuyor...
Şimdi bence bu arkadaşın korkusu şu;
Bayan: Sevgilim senin bazı kadınlarla chat yaptığını gördüm hemde yabancı kadınlarla,ama nolur benden ayrılma ben kabullenirim.Ne de olsa erkeğimsin evimin direği cocuklarımın babası olacaksın.Seni yargılamak haddime değil.Sakın üzülme herkes aldatır zaten kendini suçlama bitanem... :teselli:
Erkek: Yok hatun ben aptalın tekiyim seni aldattım. Artık bu vicdan azabı ile yaşayamam,sana layık olamadım. Ben seni hak etmiyorum.O yüzden ayrılalım artık.Başka çare yok....
Evet evet anladım konu sahibi bundan korkuyor. Tabi bi kadın böyle bir erkeği kaybetmek istemez.Bakınız; adam yerli kadın bile tercih etmiyor.Aldatırken yabancı kadın seçiyor. Böyle bir erkekten hangi kadın ayrılmak ister sorarım size ey arkadaşlarım... boshayallersmile
İşin bu yönüne de bakmak gerek,belki adam dilini geliştirmeye çalışıyordur. yerimseniben
Çok haklısın anacım,çoookkaydirigubbakcemile3
"her erkek yapar" diyen arkadaşlar.. Genelleyince hazmı daha mı kolay oluyor? merak ediyorum
Her erkek yapmaz ben buna asla katılmıyorum :1closedeyes:
ya sizin anlayınşınızda bir problem mi var?
her erkek yapar demedik, hemen hemen her erkek dedik. Bunun farkına varın bu 1.
2.si bana aldatılırsan olgun davran diyen arkadaş. Chatte ne konuştuğu da mı önemli değil bu nişanlının? Pes diyorum size daha da bişey demiyorum. Gözüünüzü açın da az kocalarınızı takip edin bakalım neler çıkıcak. Umarım ummadığınız taşlar kafanızı gözünüzü yarmaz.
Ayrıca bir üstteki mesajdaki arkadaş. Benim nişanlım böyle bişey yapmadı. Öyle bi haza ihtiyacım yok. Gözünüzü açın az.
2.si bana aldatılırsan olgun davran diyen arkadaş. Chatte ne konuştuğu da mı önemli değil bu nişanlının? Pes diyorum size daha da bişey demiyorum. Gözüünüzü açın da az kocalarınızı takip edin bakalım neler çıkıcak. Umarım ummadığınız taşlar kafanızı gözünüzü yarmaz.
Ayrıca bir üstteki mesajdaki arkadaş. Benim nişanlım böyle bişey yapmadı. Öyle bi haza ihtiyacım yok. Gözünüzü açın az.
Sevgili Ruuuuuuu;
senin böyle bir tepki vemeni çok doğal karşılıyorum, zira sen de böyle bir konuda istediğin cevabı alamamış, oldukça sinirlenmiştin..
şimdi bu arkadaşa verilen cevap haliyle sana da dokunuyor...
Eşimi takip edecek kadar küçük olmadım hiçbir zaman, eşim de takip edilecek karaktersiz kişiliklerden değil zaten o konuda enşelenmeyin siz yerimseniben
ayrıca ne konuştuğu değildir önemli olan, insanın nişanlısıyla değilde 7 kat elle konuşacak birşeylerinin olmasıdır.. size "aa hayatım, ben Natalie ile İstanbul depremini konuşuyordum" dense, iyi o zaman devam et mi? dersiniz.. İçerik değil, eylemdir önemli olan...
Sevgili Ruuuuuuu;
senin böyle bir tepki vemeni çok doğal karşılıyorum, zira sen de böyle bir konuda istediğin cevabı alamamış, oldukça sinirlenmiştin..
şimdi bu arkadaşa verilen cevap haliyle sana da dokunuyor...
Eşimi takip edecek kadar küçük olmadım hiçbir zaman, eşim de takip edilecek karaktersiz kişiliklerden değil zaten o konuda enşelenmeyin siz yerimseniben
ayrıca ne konuştuğu değildir önemli olan, insanın nişanlısıyla değilde 7 kat elle konuşacak birşeylerinin olmasıdır.. size "aa hayatım, ben Natalie ile İstanbul depremini konuşuyordum" dense, iyi o zaman devam et mi? dersiniz.. İçerik değil, eylemdir önemli olan...
bana niye dokunsun
senin de "chat te biriyle konuştum, aldatmış mı oldum" diye bir konun vardı yanılmıyorsam. o konuya ilk mesaj yazanlardan biriydim. Bu arkadaşa verilen cevaplara bu kadar sert yanıt vermenin o yüzden olduğunu düşünüyorum çünkü... :1closedeyes:
Ben Ruu'nun avukatı değilim
Kendisinide hiç tanımam
Ama insanları geçmiş konularıyla yargılamak hoş birşey değil.
Geçmişte ne açtı,ne tartıştı bilmiyorum fakat bu konu apayrı bir konu ve bunun üzerine konuşmanız daha doğru oluryerimseniben
muhtaç mısınız allah aşkına sanki yaşam destek üniteniz adam! yabancı kadınlarla chat yapıyo siz kaybetme korkusundan konuşamıyosunuz bile !
azcık kendinize değer verin allah aşkına !
siz kendinize neyi layık görürseniz onu yaşamaya mahkumsunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?