- Konu Sahibi sevgiliask
-
ben hiç kimseyi yargılamıyorum sevgili strawberry... burada tanımadığı binlerce insanı "gözünü aç, neler oluyor bak" şeklinde zan altında bırakan bizzat kendisi.. ee doğal olarak bunun psikolojik bir tepki olduğunu anlamak için illa uzman olmak gerekmiyor..
bu konu üzerinde tartışıyoruz zaten, ben de konunun başka yerlere gitmesini istemem.. Nasıl ki arkadaş eşlerimiz üzerinde fikir yürütebiliyorsa, ben de kendi açımdan değerlendirdim mesajını..
sevgiler...
Bende evliyim sevgili office
ortaya atılan laf hepimize dokunuyor bu durumda
Güler geçerim ben
Biri öyle söyledi diye,öyle olmak zorunda değil.
Az önceki yorumumu yanlış anlama lütfen,amacım kırmak değil
Sadece geçmiş konuları didiklersen haksız duruma düşebileceğini belirtmeye çalıştım.
Bendende sana sevgiler.
Elbette yanlış anlamadım sevgili çilek yerimseniben bu forumda yorumlarını sevdiğim nadir üyelerdensiniz a.s
Sadece bu sitedeki genelleme olayı maalesef çirkin bir hal almaya başladı.. Gerçekten cevap vermek istemiyorum aslında haklısınız, ama insanların bu kadar cüretkar olması insanın sabrını taşırabiliyor ve ne yazık ki şeytana uyabiliyorum :1closedeyes:
samimi uyarınız için teşekkürler.. a.s
konu özeti:
nişanlımın bilgisayarında farklı bir adresle chat yaptığını keşfettim.
şifresini buldum kadınların hepsi yabancı
bunu onunla konuşursam ayrılmam gerekir diye düşünerek hiç konuşmadım çünkü konuşur ve gitmezseniz kabul etmiş olursunuz.birlikte olduğumuzda hiç açmadığı msn i evde yalnız olduğunda genelde açık.
konuşmamak zor geliyor artık.
offff ,
ne yapmalıyım sizce ...
bunu yapmayan kim var bir düşünün . gerçekçi olun ben sakin kalarak en doğruyu yapmaya çalışıyorum
konu özeti:
bunu onunla konuşursam ayrılmam gerekir diye düşünerek hiç konuşmadım çünkü konuşur ve gitmezseniz kabul etmiş olursunuz.
birlikte olduğumuzda hiç açmadığı msn i evde yalnız olduğunda genelde açık.
offff ,
ne yapmalıyım sizce ...
ben olsam...
nişanlımın msn listesindeki kızlardan birinin ismi mesela afitap diyelim, nişanlımın da adı msn de kaya..
derim ki "aşkım, afitap diye bi isimle msnde fake adres açtım, günlerdir kaya diye bi herifi kekliyorum, çok eğleniyorum çoook"..
sonrasında ister ayrıl ister ayrılma.. ama bu lafımdan sonra suratındaki ifadeyi illa ki görmek isterim...
senin de "chat te biriyle konuştum, aldatmış mı oldum" diye bir konun vardı yanılmıyorsam. o konuya ilk mesaj yazanlardan biriydim. Bu arkadaşa verilen cevaplara bu kadar sert yanıt vermenin o yüzden olduğunu düşünüyorum çünkü... :1closedeyes:
Evet bilakis o yüzden bu mesajları yazıyorum. Çünkü nişanlımı aldattığımı düşünmüyorum. Hataydı. Ayıptı, ama ihanet değildi kesinlikle. Nişanlıma anlatsam da ihanet olduğunu düşünmeyecektir. Bundan da eminim. Çünkü ben arkadaşlık yarenlik etmedim. Senden hoşlandım demedim. O kişiyle ilgili hayaller kurmadım. Bu tarz birşey için - ki bi haftalık bi olaydı geçti gitti, pişmanım birdaha yapmam- nişanlım beni bırakmaz, bizim ilişkimiz bu kadar basit değil. İnsan seviyorsa bu tarz hataları - ihanet değildir bu hatadır- birdaha tekrarlanmamak üzere affedebilir. Asıl bu tarz İLK hatasında herşeyi paylaştığın uğruna ölürüm dediğin insanı bırakmak ihanettir.
konu özeti:
bunu onunla konuşursam ayrılmam gerekir diye düşünerek hiç konuşmadım çünkü konuşur ve gitmezseniz kabul etmiş olursunuz.
birlikte olduğumuzda hiç açmadığı msn i evde yalnız olduğunda genelde açık.
offff ,
ne yapmalıyım sizce ...
Konuyu dağıtmak istemiyorum, ama merakımı bağışla....
Madem nişanlının bunu ihanet olarak değerlendirmeyeceğini düşünüyorsun neden söylemedin nişanlına???
Ben eşimden asla saklamam böyle bişeyi, madem ihanet olduğunu düşünüyorsun söyleseydin nişanlına...
Ama sen de çok iyi farkındasın ki yaptığın doğru değildi, bu yüzden de söylemedin nişanlına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?