- 19 Ocak 2015
- 10
- 4
- 16
- 37
- Konu Sahibi BlackAutumn
-
Aynı düşünüyorum. Evlenicez diye caba göstermesini bekliyorum kredim var benimde ama o krediden kalan parayla ceyız hazırlıyorum. Bu sıkıntı ıcınde yapabılırken onunda dedıgınız gıbu iş bakmasını gerekırse dükkan dükkan dolaşmasını beklerim.Herkes gayette haklı. Aşk karin doyurmuyor iki taraftan biri mutlaka çalışmalı . Yarın bugün evlenince kirası var, faturaları var.. Adam belliki çalışmamak için gecistiriyor yoksa hakikaten isteyen adam ekmeğini taştan çıkartır iş için bahane bulmaz.
Yazımı tam okumadınız sanırımDünyanın binbir türlü hali var.
İşi yok diye ve millet bırak diyor diye aklın karışıyorsa zaten sevmiyorsundur.
Okudum ana fikrin cevabı bu.Yazımı tam okumadınız sanırım
İş bulmak için hergün dışarı çıkar ilanlara bakar form doldururdum.Okudum ana fikrin cevabı bu.
3 aydır işsiz diye hemen ayrılık düşünüyorsun belki bulduğun işler kafasına yatmadı olamaz mı yani sen iş bulamıyorsun diye o senden ayrılmak istese burada herkes sevmiyormuş demek ki der. İş hayatı sadece erkeklere mahsus değil.
+1Okudum ana fikrin cevabı bu.
3 aydır işsiz diye hemen ayrılık düşünüyorsun belki bulduğun işler kafasına yatmadı olamaz mı yani sen iş bulamıyorsun diye o senden ayrılmak istese burada herkes sevmiyormuş demek ki der. İş hayatı sadece erkeklere mahsus değil.
yıne tolerans gosterecegımı düşündüğünden belkide rahat. Bilemedimİş öyle hemen bulunamayabiliyor ,belki tam istediği ,kafasına yatan bir iş arıyor diyeceğim de ,havalar ısınsın da girerim işe demesi işi bozuyor.Minicik çocuklar bile sabahın soğuğunda okula gidiyor.Nişanlınız keyfine düşkün biri galiba.
Peki sizede evden netten bakıyorum dedi mi? Illakı cabasını gormussunuzdür. Gündüzleri evlilik prıgramları izliyor evden kendisini atıpta ne iş varmıs bakmıyor canımı sıkanda bu. Hani cıksa soylediğim işyerlerine gıtse baksa bakıpta burasu olmadı dese neyse ama daha ilk iş bulusumda senın verdıgın ıple kuyuya ınmem derse sızınde kafanız karısırEvlendıkten sonra işsiz kalmayacagının garantisi mi var? Eşim evlendikten hemen sonra işten çıkartılmıştı ve iş bulması 3 aydan uzun sürmüştü boşanmalıydık yani?
Peki sizede evden netten bakıyorum dedi mi? Illakı cabasını gormussunuzdür. Gündüzleri evlilik prıgramları izliyor evden kendisini atıpta ne iş varmıs bakmıyor canımı sıkanda bu. Hani cıksa soylediğim işyerlerine gıtse baksa bakıpta burasu olmadı dese neyse ama daha ilk iş bulusumda senın verdıgın ıple kuyuya ınmem derse sızınde kafanız karısır
Okulunu tamamlayamadı bı mesleğı yok neyazıkkı. Sanırım işi kolay buldunuz..
Katılıyorum. Ne malum yarın senin de işsiz kalmayacağın. İşsiz olduğu için değil de iş arayışında istikrarlı olmadığı için, umursamaz olduğu için ayrılmanı daha doğru bulurdum. Bende nişanlıyım, bunun için asla ayrılmazdım asla.Dünyanın binbir türlü hali var.
İşi yok diye ve millet bırak diyor diye aklın karışıyorsa zaten sevmiyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?