Nişanlım işsiz ayrılmalı mıyım?

BlackAutumn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
10
4
16
37
Merhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım, nişanlım 3 aydır işsiz. Benim ve ailem içinde sorun. Ailem nişanlımı kabul etmiyordu basta ve emeklerle şuan nişanlıyız. Bu zamanda iş bulmak zor biliyorum fakat sorduğumda ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor. Erkek dediğin işsiz kalmamalı özellikle evlenecekse. Eniştemin eniştesinde iş alanı bulduk gitti baktı zayıf oldugu içinde ona iş vermemişler. Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi. Bu cok üzdü. O üzüntüyle ' iş bulana kadar bana yazma' dedim. Ona baktığım işleri ve emeklerime üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Herkes bırak onu dıyorlar

Herkes gayette haklı. Aşk karin doyurmuyor iki taraftan biri mutlaka çalışmalı . Yarın bugün evlenince kirası var, faturaları var.. Adam belliki çalışmamak için gecistiriyor yoksa hakikaten isteyen adam ekmeğini taştan çıkartır iş için bahane bulmaz.

Aynı şekilde düşünüyorum evlenicez diye caba göstermesini bekliyorum.
Aynı düşünüyorum. Evlenicez diye caba göstermesini bekliyorum kredim var benimde ama o krediden kalan parayla ceyız hazırlıyorum. Bu sıkıntı ıcınde yapabılırken onunda dedıgınız gıbu iş bakmasını gerekırse dükkan dükkan dolaşmasını beklerim.

Yazımı tam okumadınız sanırım
Okudum ana fikrin cevabı bu.
3 aydır işsiz diye hemen ayrılık düşünüyorsun belki bulduğun işler kafasına yatmadı olamaz mı yani sen iş bulamıyorsun diye o senden ayrılmak istese burada herkes sevmiyormuş demek ki der. İş hayatı sadece erkeklere mahsus değil.

İş bulmak için hergün dışarı çıkar ilanlara bakar form doldururdum.
4 yıl aileme kabul ettırmek için çabaladım nişanlımı kolay degıl, bu sekılde davranınca insan düşünmüyor değil ne yazıkkı ayrılmayu

+1

yıne tolerans gosterecegımı düşündüğünden belkide rahat. Bilemedim

Evlendıkten sonra işsiz kalmayacagının garantisi mi var? Eşim evlendikten hemen sonra işten çıkartılmıştı ve iş bulması 3 aydan uzun sürmüştü boşanmalıydık yani?
Peki sizede evden netten bakıyorum dedi mi? Illakı cabasını gormussunuzdür. Gündüzleri evlilik prıgramları izliyor evden kendisini atıpta ne iş varmıs bakmıyor canımı sıkanda bu. Hani cıksa soylediğim işyerlerine gıtse baksa bakıpta burasu olmadı dese neyse ama daha ilk iş bulusumda senın verdıgın ıple kuyuya ınmem derse sızınde kafanız karısır

internetten aradı, saga sola haber verıldı. Kapı kapı gezerek iş aramak ne ya? Basvurularını yapıp beklıyordu. Nişanlınızın mesleği nedir?

Okulunu tamamlayamadı bı mesleğı yok neyazıkkı. Sanırım işi kolay buldunuz..

Kolay bulmadık çok zorlandık ve 3aydan fazla sürdü. Adama mesleğini yapma git kapı kapı dolaş diyemezdim heralde ve bunun içinde boşanılmazdı bence. Sızınkının mesleği yoksa daha kolay iş bulur iş beğenmemezlik yapmasın yeter.

Dünyanın binbir türlü hali var.
İşi yok diye ve millet bırak diyor diye aklın karışıyorsa zaten sevmiyorsundur.
Katılıyorum. Ne malum yarın senin de işsiz kalmayacağın. İşsiz olduğu için değil de iş arayışında istikrarlı olmadığı için, umursamaz olduğu için ayrılmanı daha doğru bulurdum. Bende nişanlıyım, bunun için asla ayrılmazdım asla.

tam dünyanın binbir türlü hali var yazacaktım ki

yazınız da ki " havalar soğuk ısınsın girerim " yazısını okudum

bu adamın doğru düzgğün bir işi olmuş mu hiç

şutlayın bence
erkek dediğin zengin de olsa çalışmaktan gocunmayacak

zengin biri ve orta halli biri arasında tercih yapacak olsam kesinlikle iş konusuna bakardım
çalışmaktan sürekli söyleneni elerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…