- 2 Ağustos 2015
- 150
- 163
- 53
- Konu Sahibi BlackAutumn
-
Ay iş bulmak zor yaniMerhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım, nişanlım 3 aydır işsiz. Benim ve ailem içinde sorun. Ailem nişanlımı kabul etmiyordu basta ve emeklerle şuan nişanlıyız. Bu zamanda iş bulmak zor biliyorum fakat sorduğumda ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor. Erkek dediğin işsiz kalmamalı özellikle evlenecekse. Eniştemin eniştesinde iş alanı bulduk gitti baktı zayıf oldugu içinde ona iş vermemişler. Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi. Bu cok üzdü. O üzüntüyle ' iş bulana kadar bana yazma' dedim. Ona baktığım işleri ve emeklerime üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Herkes bırak onu dıyorlar
Mühendis adam havada karada iş bulurBurada iş kafasına yatmamıştır belki falan diyenlere asla katılmıyorum. Bi erkek ekmeğini taştan çıkarmayı bilmeli. Mesela benim eşim bilgisayar mühendisi. Bi dönem iş yeri kapandı ve bi hafta iş bulamadı daha fazla kayıp olmasın dedi ve gitti markete girdi ben gitme dememe rağmen. Markette çalışırken de iş aramaya devam etti ve çok şükür bi ay dolmadan buldu. Yani adam evlenecek para lazım aile sıkıntılı ne iş seçmesi bu üç aydır bence sen bu evlilik işini bi daha düşün...
Başvurularına o an hemen dönüş olmadı. Ama bi yirmi gün içinde buldu zaten bende aylarca bulamadı demedim. Bi haftayı bile boş geçirmek istemedi dedimMühendis adam havada karada iş bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?