Nişanlım işsiz ayrılmalı mıyım?

işsiz kalması sorun değilde tavrı yanlış.
burdan çok iyi izlenim vermedi bana.
rahatıma dokunma der gibi.
hadi işsiz olur ben evleneceğim deyıp herseye basvurur amenna yok yaz gelsın yok kış geçsinle olmaz bu iş.
kk nın bır lafı varya fragman

Adam kışın evde, yazın çalışırım diyor, böyle bir adam çalışmayı sevmiyordur, net.
Çalışkan bir adam olur, çabalar, iş bulmak gerçekten elinden gelmez ayrılmaya bilirsin,
Ama çalışmayan, çalışmayı sevmeyen adamla olmaz bence, hele evlenseniz sorunlarınız hiç bitmez.
Kalbinle değil, mantığınla, aklınla karar ver.

işsiz kalması problem değilde, iş bulmak için çaba sarfetmemesi problem. ki bu adam düğün yapacak ev kuracak nasıl bukadar rahat davranabiliyor. sanırım nişanlın biraz sorumsuz bir insan ve sorumluluklarını bilmeyen insanla hayat geçmez. bence işsizlik diye birşey yok iş beğenmemek var. benim iş yerimin karşısında bi simitçi var adam sabah 7 de tezgahını açar öğlen 12 ye kadar soğukta dikilir simitleri satar bazen camdan izlerim onu bir sağa bir sola gider gelir ısınmaya çalışır yanına teneke içinde ateş yakar. ama çalışır kazanır. oda bilirdi evde yatıp tv izlemeyi.

Oo üç ay işsiz kaldı diye ayrılacaksan şimdiden bırak evliliğin yükünü alamazsın.
Tam yedi aydır iş arıyorum.
Üniversite mezunuyum. Deneyimin var kendi alanım beni görüşmeye bile davet etmedi.
Başka alanlara esnaf yanına bakıyorum en fazla verdiği maaş 600 700
Bir bak beş bak insan bikiyor.
Kapılar yüzüne kapandıkca nefret ediyo.
O yüzden çıkmak istemiyodur.
Netten başvuru yapıp davet edilirse gider biyere.
Bu kadar darlamayin devir iki günde ise girilecek devir değil.

Nisanlinizin egitim durumu nedir?bende esim askerken nisanliydim.o zaman ben calisiyordum o issizdi.Usteluk turkiye de degildi yillardir.askerligin bitmesine 6 ay kala 100 den fazla mektup gonderdi inanir misin coguna hayir cevabi geldi.bazisi ile gorusmeye gitti olmadi.Ama yilmadi sonra komutani sayesinde ise ggirdi.
Evlenmeden 6 ay once.Yani bazen baxi seyler Amanla oluyor.Ben ayrilmadim bilmiyorum neden ayrilmadim ona guvendim ise giremeyecegini hic dusunmedim.kendiside pozitif dusunceli bir insandir.sonrasinda ise hep yukselerek hic issiz kalmadi.is olayi gercekten cok zor.
Sana bir tavsiye vereyim mi denedim defalarca oldu.
70 tane rahman suresini 7 gunde iki rekat namazla icten gelerek oku.Ve Allaha twvekkul et.Yani gunde 10 kere rahman suresi 7 gunde 70 tane.
Allah kolaylik versin.

aileniz neden istemedi peki
eer başka tavırlarında da sorumsuz tavırlar sergilediyse ondan istememişlerdir.

ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor

Netten bakmayla bitiyor mu? Peki havalarla ne alakası var çalışmanın? Mevsimlik işçi mi kendisi? Herkes havalar ısınınca mı işe gidiyor? Kışın kimse çalışmıyor mu yani?

Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi

Kendi ipiyle insin o zaman! Adama iş buluyorsunuz o da makbule geçmiyor. Alınmamış da gerçi. Neyse.

Bu kadar rahat, gamsız bir adam yarın evini de geçindiremez. Ne kira ödeyebilir, ne fatura. Sizi perişan eder. Keşke ailenizi dinleseydiniz. Onlar perşembenin gelişini çarşambadan anlamışlar da size anlatamamışlar. Ayrılmazsanız çok kahır çekersiniz. Yokluk kapıdan girince aşk pencereden uçar gidermiş. Saygı da kalmaz. Hergün evde yatan, boş boş gezen, işe girse de iki gün sonra ayrılan, hiçbir baltaya sap olamamış bir adama ne saygısı? Siz getireceksiniz, o yiyecek. Komşumuz boşandı bu yüzden. 9 yaşında da çocuk var, ona rağmen bastı tekmeyi kadın. İşsiz güçsüz erkek olmaz. Olmuyor.

nişanlın sorumsuz. parmağındaki yüzüğün, senin hatırına gayret etmeli çalışmalı.. ben evlenmem böyle bir insanla. evlendikten sonrasını bile gördüm şu an..

Havalar isinsin girerim ne demek yaaa canim boyle bir cumle kuran erkekle hic ugrasma hayatini zehir eder sen calisiyosun galiba bence yol yakinken don evlilik disardan goruldugu gibi lay lay lom bir hayat degil maalesef sorumluluk gerektiriyor

İş aramanın çok kolay olduğunu kim söyledi ha deyince iş bulunmaz
Tv de gördüğünüz gibi öyle vardın mı hemen hamal olarak bile alınmasın inşaata gidince hemen çalıştırmazlar
Ayrıca siz herkese iş arıyor diye söylemeniz hoş değil adamın sinirini zıplatır birde işe alınmamış
Bana kalırsa bırakın adamı anlayacak biriyle evlensin
İş alımları baharda yaza doğru çoğalır aklınızda bulunsun

Aşkla karın doymaz o ayrıda ,asıl sıkıntı iş varda mı çalışmıyor yoksa çabalıyorda bulamıyor mu ?
Hani çok rahatsa zaten sıkıntı yaratır,vurdumduymaz bir adam ile ömür geçmez.....

işsiz kalma değil sıkıntı da bence iş bulmayı ciddiye almaması büyük sıkıntıı

Acaba havalar ısınınca bunun kışı da var deyip karınca gibi çalışacak mi yoksa yazın da Ağustos böceği gibi saz mi çalacak?
İşsiz olmak sorun değil çalışmamak için bahane üretmek problem... ayrılmalisın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…