- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.228
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi BlackAutumn
-
işsiz kalması sorun değilde tavrı yanlış.Merhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım, nişanlım 3 aydır işsiz. Benim ve ailem içinde sorun. Ailem nişanlımı kabul etmiyordu basta ve emeklerle şuan nişanlıyız. Bu zamanda iş bulmak zor biliyorum fakat sorduğumda ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor. Erkek dediğin işsiz kalmamalı özellikle evlenecekse. Eniştemin eniştesinde iş alanı bulduk gitti baktı zayıf oldugu içinde ona iş vermemişler. Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi. Bu cok üzdü. O üzüntüyle ' iş bulana kadar bana yazma' dedim. Ona baktığım işleri ve emeklerime üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Herkes bırak onu dıyorlar
Okulunu tamamlayamadı bı mesleğı yok neyazıkkı. Sanırım işi kolay buldunuz..
Bu nasil bir bahane yahavalar ısınsın gırerım
Evet ayrılın adam iyi günde kötü günde yanında olacak şartsız şurtsuz sevecek biriyle evlensin
aileniz neden istemedi pekiİş bulmak için hergün dışarı çıkar ilanlara bakar form doldururdum.
4 yıl aileme kabul ettırmek için çabaladım nişanlımı kolay degıl, bu sekılde davranınca insan düşünmüyor değil ne yazıkkı ayrılmayu
ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor
Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi
Havalar isinsin girerim ne demek yaaa canim boyle bir cumle kuran erkekle hic ugrasma hayatini zehir eder sen calisiyosun galiba bence yol yakinken don evlilik disardan goruldugu gibi lay lay lom bir hayat degil maalesef sorumluluk gerektiriyorMerhaba hanımlar
4 aydır nişanlıyım, nişanlım 3 aydır işsiz. Benim ve ailem içinde sorun. Ailem nişanlımı kabul etmiyordu basta ve emeklerle şuan nişanlıyız. Bu zamanda iş bulmak zor biliyorum fakat sorduğumda ya netten baktım dıyor yada havalar ısınsın gırerım işe diyor. Erkek dediğin işsiz kalmamalı özellikle evlenecekse. Eniştemin eniştesinde iş alanı bulduk gitti baktı zayıf oldugu içinde ona iş vermemişler. Şimdiyse benı suçladı 'senin verdiğin iple kuyuya inmem ' dedi. Bu cok üzdü. O üzüntüyle ' iş bulana kadar bana yazma' dedim. Ona baktığım işleri ve emeklerime üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Herkes bırak onu dıyorlar
Aşkla karın doymaz o ayrıda ,asıl sıkıntı iş varda mı çalışmıyor yoksa çabalıyorda bulamıyor mu ?Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?